Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. לאחר 11 שנים ללא שום דו"ח משטרתי הגיע תורי :cry: . קיבלתי 2 דוחות בו זמנית. השוטר היה על אופנוע,לא נתן לי שום מסמך אלא צילם את הרשיון נהיגה + לוחית רישוי ואמר לי אל תדאג תקבל את זה בדואר. זאת השיטה החדשה של המשטרה?

מה לגבי זה שצריך להיות לו כובע או משהו בסגנון כדי שהדוח יחשב? מישהו נתקל ? תודה לכולם

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היכן נעצרת?

מאין לך לדעת שקיבלת 2 דוחות?

על מה הדוחות נכתבו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היכן נעצרת?

מאין לך לדעת שקיבלת 2 דוחות?

על מה הדוחות נכתבו?

כניסה לראשון. השוטר אמר לי. נסיעה בשוליים + חגורה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נהגת על השוליים וללא חגורה?

השוטר היה עם קטנוע משטרתי (לוחית אדומה)?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן נהגתי על השוליים ללא חגורה. לא שמתי לב ללוחית רישוי מכיון שהוא נסע מאחורי.אני חושב שראיתי צקאלקה כחולה. אחרי שעצר אותי גם נעמד מאחורי. שאלתי אותו תגיד יש טור של מכוניות שנוסעות על השוליים והראתי לו והוא אישר ואמר לי " כן בחרתי בך להיות הקורבן".

פורסם

לפי התאור שלך כנראה שמדובר בשוטר מנהלתי לכן לא קיבלת דוח במעמד בו עצר אותך,

מכיוון שהשוטר הזה ביום יום תפקידו אינו שוטר תנועה,

ולכן יאלץ לכתוב דוח פנימי במשרד שישוחזר (אם) לדוח שישלח לביתך.

ל'

פורסם

רשמת "ולכן יאלץ לכתוב דוח פנימי במשרד שישוחזר (אם) לדוח שישלח לביתך". מה הכוונה ל"אם"?

מה ההגיון בלרשום דו"ח לא במקום? האם זה תופס לבית משפט למשל? לצורך העניין אני יכול להגיד שלא ביצעתי שתי עבירות אלא רק אחת .הרי השוטר מחוייב לרשום כל מה שאמרתי ולתת לי לחתום על זה לא? בואי נקח מצב שהוא יכול לרשום בדו"ח מה שיעלה על דעתו כולל זה שדיברתי אליו בגסות וכו וכו. ואם הוא לא שוטר תנועה הוא עדיין יכול לתת לי דו"ח?

פורסם

תסלח לי אבל התירוץ "תראה גם הם עושים" לא תופס.

תהיה אתה בסדר ועל תגרר אחר כולם,כך הייתה נמנע מדו"ח מיותר,שום סיבה בעולם בטח לא התירוץ כולם נוסעים על השוליים אז גם לי מותר,אמירה מהסוג הזה יותר מכעיסה ומעצבנת את השוטר שלא נגיד מטומטמת.

ממה שאני מכיר השוטר היה צריך לעקב אותך (לקחת אותך לתחנה) ושם לרשום דוח פנימי ואז לשחרר אותך (היה מקרה כזה בפורום שמשהו חצה פס הפרדה רצוף ונלקח לתחנה לרישום הדוח).

בכל מקרה ביצעת 2 עברות בהפרשי זמן קטנים,אם כאשר יגיע הדוח שלם ושכח,לא הייתי מנסה ללכת לבית המשפט כי במצב הזה לפחות את אחד הדוחות אני אצטרך לשלם (מקווה שלא קנס מוכפל כי עצבנתי את השופט על הביזבוז זמן שלו).

אנחנו נחכה לישה שיחווה דעה מקצועית יותר

פורסם
רשמת "ולכן יאלץ לכתוב דוח פנימי במשרד שישוחזר (אם) לדוח שישלח לביתך". מה הכוונה ל"אם"?

מה ההגיון בלרשום דו"ח לא במקום? האם זה תופס לבית משפט למשל? לצורך העניין אני יכול להגיד שלא ביצעתי שתי עבירות אלא רק אחת .הרי השוטר מחוייב לרשום כל מה שאמרתי ולתת לי לחתום על זה לא? בואי נקח מצב שהוא יכול לרשום בדו"ח מה שיעלה על דעתו כולל זה שדיברתי אליו בגסות וכו וכו. ואם הוא לא שוטר תנועה הוא עדיין יכול לתת לי דו"ח?

לא כל השוטרים הם שוטרי תנועה, ולא כל השוטרים חתומים על פנקס דוחות,

לכן ישנו דוח בשם "דוח לבן" שכל שוטר יכל לכתוב אותו ולהעביר אותו לקצין האחראי

כדי שישכתב דוח שילשלח לביתך.

למה שירשום שדיברת בגסות?

ל'

פורסם

כי ככה באמת דיברתי אליו. הוא דיבר אליי בחוצפה וגסות החזרתי לו בדיוק באותו מטבע.

פורסם

איזה מזל שאנחנו חיים בישראל שאפשר לקלל עובד ציבור ולדבר לאנשי החוק כחברים שלנו מהשכונה....

מזל שאנחנו חיים ישראל ולא בארה"ב או כל מקום אחר למשל סינגפור וכו' אחרת הייתה מוצא את עצמך בתא המעצר עד שישחררו אותך בערבות וכך תרגיש כאחרון הפושעים.

פשוט לא יאמן איזה חוצפה יש לנו הישראלים!

גם אני לא אוהב שוטרים אך לעולם לא דברתי בצורה מזלזלת לשוטר או לכל משהו אחר, קצת כבוד, תכבד את עצמך קודם כל שלא תרד לרמה של "דיבור רחוב" עזוב איך השוטר מדבר תסתכל על עצמך קודם.

מקווה שלא תקבל דוח שלישי על פגיעה בעובד מדינה (מנוסח בעדינות).

(אף אחד לא בא לחנך אותך חס וחלילה אבל קצת סובלנות,מה לעשות קיבלת דוח שמוצדק ע"פ מה שרשמת שכן נסעת ללא חגורה ובשוליים,נתפסת תנשום ודבר כאדם בעל רמה יותר גבוהה ולא כמו השוטר שכנראה קם על צד שמאל בבוקר)

פורסם

איך הוא דיבר?

קילל אותך ואת אימך?

קרא לך בשמות גנאי?

ל'

פורסם

לא. יש גבול לכל תעלול. דיבר אלי כאילו שהוא מינימום המפכ"ל. יש דרך וצורה לכל דבר.

• תוכן חדש...