Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בואו נפסיק עם הציניות והתוכחה. תודה רבה. אם אין לכם משהו מועיל להגיד בבקשה תחסכו את זה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק מה שרציתי לרשום 1+ כנראה שהשוטר הבין מול מי הוא עומד.

מה זה בדיוק נתן לך? הרגשת יותר גבר שהחזרת לו? אתה שכחת דבר אחד הוא מיצג את החוק ותפקידו לאכוף את החוק.

גם אם תרצה או לא בסופו של דבר הוא אוכף את עברה שביצעת אז להתנהגות שלך אין מקום אלה יותר מקומם את השוטר

מה חשבת שאם תתחצף הוא יבטל את הדוח?

עכשיו אני בכלל לא ממליץ לך ללכת למשפט ברגע שיראה השופט כיצד דברת לשוטר , אתה תקבל קנס מוכפל.

תשלם את הדוח ושכח מהנושא

פורסם

אז הפסקתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בכל זאת לא קיבלת דוחות 11 שנים...

עכשיו כנראה יגיעו :

1. דו"ח על נהיגה על השוליים (750 ש"ח+6 נקודות).

2. נהיגה ללא חגורה (250 ש"ח + 6 נקודות).

בעיקרון, אתה זכאי להמיר דו"ח להזהרה כי יש לך רישיון נהיגה מעל 10 שנים וללא עבירות ב 5 השנים האחרונות.

הבעיה שקיבלת 2 דוחות בו זמנית.

אתה יכול לבקש להמיר להזהרה דו"ח על שוליים, ועם השני לנסות למרוח זמן עד לקבלת תשובה לגבי ההזהרה .

אולי, אם ישה בכל זאת ירצה לעזור (כנראה בספק גדול), הוא יסביר לך יותר טוב את האפשרויות, איך מורחים זמן.

תבקש יפה, לא כמו עם השוטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ישה נכבדי עזרתך הברוכה?

שוליים זה 500 והחגורה 250. יש לי דו"ח שנשלח על מעבר באור אדום לפני כמה שנים. הרכב היה רשום על שמי. את העבירה לא אני ביצעתי אבל לקחתי את הנקודות עלי,כי לא היו לי בכלל נקודות ולשאר הנהגים ברכב כן. לא יודע אם זה היה לפני 5 שנים מאמין שמשהו כמו 2-3.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הוא עדיין לא קיבל דוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ישה נכבדי עזרתך הברוכה?

שוליים זה 500 והחגורה 250. יש לי דו"ח שנשלח על מעבר באור אדום לפני כמה שנים. הרכב היה רשום על שמי. את העבירה לא אני ביצעתי אבל לקחתי את הנקודות עלי,כי לא היו לי בכלל נקודות ולשאר הנהגים ברכב כן. לא יודע אם זה היה לפני 5 שנים מאמין שמשהו כמו 2-3.

מכוון שלקחת את הדוח של חציה באור אדום ,אתה לא זכאי להמרת הדוח לאזהרה

פורסם

סעיף 5441:

נהיגה שלא בכביש (למעט רכב דו גלגלי)

נהגת ברכב הנ"ל ונסעת על השול הימני/שמאלי * ולא על הכביש, בניגוד לתקנה

33(א) לתקנות התעבורה.

מזכה אותך ב 750 ש"ח +6 נקודות.

לפי מה שרשמת, אין לך סיכוי לקבל הזהרה, כי העבירה של רמזור אדום רשומה עליך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הוא עדיין לא קיבל דוח.

ל'

כנראה שהוא יקבל את שניהם בדואר.

סגנון הדיבור שלו תרם למוטיבציה של השוטר לגשת ליחידת התנועה, כדי שהם ינפיקו דוחות.

פורסם

נחכה לדו"ח (כולי תקווה שלא) ונראה. תודה רבה לכולם. תוך כמה זמן הוא אמור להגיע? הוא מגיע בדואר רשום?

פורסם

נלקחו (צולמו) ממך פרטים, זה עדיין לא אומר שכבר קיבלת דוח או שתקבל.

במידה וירשם דוח פנימי ע"י השוטר, הוא אמור להיות על עבירה אחת , שהיא החמורה ביותר.

במקרה שלך, שתיהן מסוג ברירת משפט/קנס: חגורה-250 עם 6 נק' ושול-750 עם 6 נק'.

רק במקרים חריגים נרשמים שתי דוחות בו זמנית. לדוגמא - כאשר הנהג השתמש בפלאפון ועבר באור אדום.

לאור עבר התעבורתי הנקי שלך, במידה ותקבל דוח, תוכל לשלוח בקשה להמירו לאזהרה.

עניין "הכובע או משהו בסגנון" - לא רלוונטי.

מציע שתרשום לך בצד את כל מהלך האירוע (כולל תאריך,שעה...), אם וכאשר תקבל משהו בדואר רשום.

פורסם

יכל להיות וזו רק השערה,

לכן לדעתי עליו להמתין אם וכאשר יונפק הדוח ויגיע אליו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נלקחו (צולמו) ממך פרטים, זה עדיין לא אומר שכבר קיבלת דוח או שתקבל.

במידה וירשם דוח פנימי ע"י השוטר, הוא אמור להיות על עבירה אחת , שהיא החמורה ביותר.

במקרה שלך, שתיהן מסוג ברירת משפט/קנס: חגורה-250 עם 6 נק' ושול-750 עם 6 נק'.

רק במקרים חריגים נרשמים שתי דוחות בו זמנית. לדוגמא - כאשר הנהג השתמש בפלאפון ועבר באור אדום.

לאור עבר התעבורתי הנקי שלך, במידה ותקבל דוח, תוכל לשלוח בקשה להמירו לאזהרה.

עניין "הכובע או משהו בסגנון" - לא רלוונטי.

מציע שתרשום לך בצד את כל מהלך האירוע (תאריך,שעה...), אם וכאשר תקבל משהו בדואר רשום.

תודה על התגובה. רק לא הבנתי משהו אחד. מה הקשר בין תאריך ושעה שהתרחש המקרה לבין הדואר רשום ?

פורסם
יש לי דו"ח שנשלח על מעבר באור אדום לפני כמה שנים. הרכב היה רשום על שמי. את העבירה לא אני ביצעתי אבל לקחתי את הנקודות עלי,כי לא היו לי בכלל נקודות ולשאר הנהגים ברכב כן. לא יודע אם זה היה לפני 5 שנים מאמין שמשהו כמו 2-3.

מסתבר כי עבר התעבורתי לא נקי.

לכן, אם כבר קיימת הרשעה ב-5 שנים אחרונות, לא ניתן להמיר לאזהרה.

רק לא הבנתי משהו אחד. מה הקשר בין תאריך ושעה שהתרחש המקרה לבין הדואר רשום ?

את הדוח תקבל בדואר רשום, זה יכול לקחת כמה חודשים טובים. ועל מנת שתזכור במה מדובר, עדיף לרשום את כל מהלך האירוע.

• תוכן חדש...