Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האפשרויות:

1.אודי 1.8 A4 טורבו, 150 כ"ס וביצועים והתנהגות לא רעים בכלל.

2.אלפא 156 2.5 ליטר טיפטרוניק, אך המחיר חוצה את קו הרבע מיליון.

3.ב.מ.וו 318 2 ליטר, וולוטרוניק ומתנהגת נהדר, אבל מוחלפת בקרוב.

4.פיג'ו 407 3 ליטר-לדעתי האופציה הטובה ביותר, תא נוסעים נהדר ורכב מצויין בסה"כ. הבחירה שלי ללא ספק.

לאח שלי יש פיג'ו, לא 407 אבל מספיק פיג'ו אחת במשפחה לפי דעתי :roll:

ומה רע כל כך בRX8 אוטומטי ???

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה כמו לקנות מזדה לנטיס 2003/2004 1.6 ידנית :wink:

(ד"א - ראיתי אחת כזאת היום , ועמדתי ככה :shock: במשך דקה)

מה זאת אומרת ?

ברצינות שניה: מה ההבדל העיקרי בין ידני לאוטומטי? חוץ ממספר ההילוכים והמחיר כמובן... (בלי התחכמויות בבקשה :? )

פורסם
BMW סדרה 1 יכולה להיות אופציה מעניינת. אם כי לא קראתי עליה מבחנים עדיין אז...

ובנוסף אני מצטרף להמלצות על B4 שלושה ליטר.

גיא

לפי מה שראיתי במוטוקאר (ורק שם) - קיימת רק גרסה של 2 ליטר... עלוב לא? :p

וכנראה שעידן שלנו מחפש מכונית שנוטה לפוזה יותר...

לך על יונדאי קופה

או A3

או אולי גולף GTI/VR6

אין לך יותר מדי הגבלה והדרישות שלך מרכב לא כאלו קיצוניות

(את כל הנ"ל , חוץ מהVR6 והGTI אפשר ב100 אחוז למצוא בגרסה אוטומטית/טיפטרוניק/מולטיטרוניק)

גולף VR6? אתה בטח מתכוון ל V6 - אין אוטומטי.

גולף GTI - אין אוטומטית.

לBMW שני ליטר יש 150HP, והנעה אחורית. היא יכולה להיות מכונית נחמדה מאוד לנהיגה, בטוח שתהיה עדיפה על יונדאי קופה.

אם אתם מזכירים את הקופה האוטו', אז מדובר על ה2.7, עליה לא נהגתי. בכל מקרה הייתי לוקח נסיעת מבחן לפני הרכישה.

אגב למה רכב חדש? במשומש תוכל למצוא אופציות מעניינות למדי של פוזה + אוטו'.

עריכה -

מה ההבדל בין ידני לאוטו'? בתור התחלה כפי שאמרת בעצמך, אין רכבים אוטו' (שעולים שפוי) והם גם ספורטיבים. ידני ב99% מהמקרים מהיר יותר, שליטה טובה יותר ברכב לנהג הספורטיבי. בתקציב שלך עם גיר ידני תקנה WRX פרו דרייב, רכב מדהים. למה אתה כל כך להוט על אוטומטי?

גיא.

פורסם
BMW סדרה 1 יכולה להיות אופציה מעניינת. אם כי לא קראתי עליה מבחנים עדיין אז...

ובנוסף אני מצטרף להמלצות על B4 שלושה ליטר.

גיא

לפי מה שראיתי במוטוקאר (ורק שם) - קיימת רק גרסה של 2 ליטר... עלוב לא? :p

וכנראה שעידן שלנו מחפש מכונית שנוטה לפוזה יותר...

לך על יונדאי קופה

או A3

או אולי גולף GTI/VR6

אין לך יותר מדי הגבלה והדרישות שלך מרכב לא כאלו קיצוניות

(את כל הנ"ל , חוץ מהVR6 והGTI אפשר ב100 אחוז למצוא בגרסה אוטומטית/טיפטרוניק/מולטיטרוניק)

גולף VR6? אתה בטח מתכוון ל V6 - אין אוטומטי.

גולף GTI - אין אוטומטית.

לBMW שני ליטר יש 150HP, והנעה אחורית. היא יכולה להיות מכונית נחמדה מאוד לנהיגה, בטוח שתהיה עדיפה על יונדאי קופה.

אם אתם מזכירים את הקופה האוטו', אז מדובר על ה2.7, עליה לא נהגתי. בכל מקרה הייתי לוקח נסיעת מבחן לפני הרכישה.

אגב למה רכב חדש? במשומש תוכל למצוא אופציות מעניינות למדי של פוזה + אוטו'.

עריכה -

מה ההבדל בין ידני לאוטו'? בתור התחלה כפי שאמרת בעצמך, אין רכבים אוטו' (שעולים שפוי) והם גם ספורטיבים. ידני ב99% מהמקרים מהיר יותר, שליטה טובה יותר ברכב לנהג הספורטיבי. בתקציב שלך עם גיר ידני תקנה WRX פרו דרייב, רכב מדהים. למה אתה כל כך להוט על אוטומטי?

גיא.

זה לא שאני להוט על אוטומטי, תאמין לי הייתי מת לידני אבל בגלל בעיה בריאותית אני לא יכול לנהוג על ידני אז אני חייב אוטומטי...

לגבי גולף, הייתה לאח שלי 2003 נדמה לי ונהגתי עליה כמה פעמים אבל לא ממש התלהבתי ממנה, חוץ מזה שלפי דעתי היא לא נראית כל כך טוב.

בקשר ליד שניה, יש מצב שהייתי מייבא יד שניה מחו"ל אבל לא מהארץ.

אני מעדיף לקנות חדשה ומהארץ כדי לחסוך את כל הבלאגן של הייבוא האישי

פורסם

אם מדובר על בעיה בריאותית אז הסיפור שונה.

למה לא מיאטה אוטומטית? קח בחשבון שהמושבים האחורים ביונדאי קופה טובים לילדים \ למבוגרים בלי גפיים. (או בקיצור הם בלי מקום לראש ולרגליים לאדם רגיל).

מה עם BMW קופה משומשת?

גיא

פורסם
אם מדובר על בעיה בריאותית אז הסיפור שונה.

למה לא מיאטה אוטומטית? קח בחשבון שהמושבים האחורים ביונדאי קופה טובים לילדים \ למבוגרים בלי גפיים. (או בקיצור הם בלי מקום לראש ולרגליים לאדם רגיל).

מה עם BMW קופה משומשת?

גיא

חחחח בעייתי ביותר... אני יבדוק את העניין עוד כמה ימים בנסיעת מבחן

כמו שאמרתי חשבתי לייבא מארה"ב או מאירופה (eBay) איזה רכב משומש בסביבות ה100 אלף בתקווה שלא יצא יותר מ250 אבל אני כמעט בטוח שזה כן יחרוג מהתקציב ואני לא בטוח שיש לי את הכוח להתעסק עם זה

לגבי משומשת בארץ אני לא כל כך בטוח. אם אני קונה בארץ אני מעדיף כבר לקנות חדשה.

פורסם

חשבתי למכור את המאזדה 3 שלי ולקנות BMW... מה שעוד איכשהו אני יכול להרשות לעצמי הייתי הולך על הסדרה 3 קופה 330Ci מה אתם אומרים עליה? עוד לא ישבתי במכונית אז בינתיים זאת התרשמות רק מתמונות וקריאה. יש למישהו המלצות אחרות של BMW בסביבות ה-300-400 אלף בהתחשב באותם קריטריונים שהצבתי (אוטומטי, 2+ מקומות וכו')...

ומישהו בבקשה יכול להסביר לי למה כמעט כל המכוניות האוטומטיות הם עם דווקא 4 הילוכים?

תודה

פורסם

ה-330CI היא אחת המכוניות היותר טובות ונפלאות שיצאו לכביש אי-פעם.

מדובר במכונית עם כוח רב על שלדה מאוד מוקשחת ומכוילת היטב.

יצא לי לנסוע ב-325 ומאוד מאוד נהניתי, אז אני מאמין שה-330 עם מרכב הקופה תיהיה מהנה פי כמה וכמה.

לדעתי למי שיש את הסכום הכסף המדובר (400 אלף לחדשה נדמה לי) זאת המכונית הכי משתלמת לחובב הנהיגה. :twisted:

אמיר.

פורסם
ה-330CI היא אחת המכוניות היותר טובות ונפלאות שיצאו לכביש אי-פעם.

מדובר במכונית עם כוח רב על שלדה מאוד מוקשחת ומכוילת היטב.

יצא לי לנסוע ב-325 ומאוד מאוד נהניתי, אז אני מאמין שה-330 עם מרכב הקופה תיהיה מהנה פי כמה וכמה.

לדעתי למי שיש את הסכום הכסף המדובר (400 אלף לחדשה נדמה לי) זאת המכונית הכי משתלמת לחובב הנהיגה. :twisted:

אמיר.

חוץ מהנפח מנוע מה ההבדלים העיקריים בין ב320 ל330? (חוץ מהמחיר כמובן...)

פורסם

מאזדה כבר קבעו מחיר ל- RX8 =

280,000

אם תעלה קצת במחיר תוכל להרשות לעצמך ולדעתי תהנה מכל רגע, למרות שיש בעיה בטיפול של מנוע וונקל בארץ - אבל שוםדבר שאי אפשר לפתור - ואם יש כסף אז בכלל :twisted:

פורסם
מאזדה כבר קבעו מחיר ל- RX8 =

280,000

אם תעלה קצת במחיר תוכל להרשות לעצמך ולדעתי תהנה מכל רגע, למרות שיש בעיה בטיפול של מנוע וונקל בארץ - אבל שוםדבר שאי אפשר לפתור - ואם יש כסף אז בכלל :twisted:

כשאתה אומר מאזדה אתה מתכוון למאזדה ישראל? לא הבנתי את המשפט "מאזדה כבר קבעו מחיר". אתה מתכוון שהם הולכים לייבא אותה לארץ והיא תעלה כ-280,000?

בקשר לתקציב, מ-BMW יכול להיות שאני אקנה בסביבות ה300-350 אלף (בהנחה שאני מוכר את המאזדה 3). ממה שראיתי בBMW הכי סביר בתחום המחירים ועונה על הקריטריונים היא ה320ci סדרה 3

פורסם

זה ידוע כבר כמה זמן שמאזדה הולכת לשווק את הRX8 בארץ וכשהלכתי לעשות נסיעת מבחן על המאזדה 3 לפני כ-3 חודשים ורציתי להירשם לנסיעת מבחן גם על מיאטה - האיש מכירות ( 8) ) אמר שבקרוב מגיע דגם חדש של מאזדה לארץ.

כחובב מאזדה כמובן ידעתי שמדובר בRX8, אז שאלתי אותו אם כבר תמחרו אותה בארץ- והוא ענה בחיוב ואמר 280K. בנוסף לזה גם ראיתי את התג מחיר בכתבה של YNET על המכוניות החדשות שישווקו בארץ בקרוב (הכתבה פורסמה קצת לפני אוטומוטור 2004).

למרות שאני מופתע למה מאזדה לא התחילה כבר את השיווק בארץ...

• תוכן חדש...