Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי המאזדות רציתי לשאול כמה דלק צורכת המאזדה 3 שלכם בעיר?

ומה הצריכה של המאזדה מודל 2008 4 דלתות אוטמט בעיר?

פורסם

יש לי את אותה המאזדה (1.6 סדאן 2008) וצריכת הדלק שלי היא: בעיר משהו כמו 1:9, מחוץ לעיר 1:12 בערך, אבל כמו שנאמר זה גם תלוי באופי הנהיגה.

פורסם

דגם 1.6 2010 (צורה חדשה) - בעיר 1:7-8 קמ"ל, מחוץ לעיר השבוע מדדתי פחות 1:11.7 (אבל עם רכב עמוס ב-5 מבוגרים על מטענם וכולל 2 פקקים קצרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהם הנתונים הרשמיים של היצרן לגבי צריכת הדלק של mazda 3 וגם mazda 6?

אני מחפש רכב יד שנייה משפחתית, אני מתלבט בין מס' דגמים וחברות ולא ממש מתמצא בתחום.

פורסם
מהם הנתונים הרשמיים של היצרן לגבי צריכת הדלק של mazda 3 וגם mazda 6?

אני מחפש רכב יד שנייה משפחתית, אני מתלבט בין מס' דגמים וחברות ולא ממש מתמצא בתחום.

מה הקשר בין "נתוני יצרן" תיאורטיים שתמיד מודגש שנבדקו בתנאי מעבדה ("בחלל") לבין צריכת דלק בפועל???

ידוע שמאזדה 3 היא השתיינית הכי כבדה מבין המשפחתומטיות החדשות, עם ממוצע צריכה של כ-1 ל-10 ק"מ במקרה הטוב,

לא כולל הרבה עמידה בפקקים. במאזדה 6 המצב מן הסתם דומה/קצת יותר גרוע.

פורסם

הדגמים שבין 2004-2012 יש צריכת דלק דיי דומה. ה1.6 לא חסכוני במיוחד. נסעתי עם 1.6 אחת לאילת השבוע וצריכת הדלק הייתה 1:10 בנסיעה דיי רגועה.

אגב היה לי מאזדה 3 ספירטי כמה שנים, מנוע השני ליטר עדיף וצורך כמעט את אותה כמות הדלק.

פורסם
מה הקשר בין "נתוני יצרן" תיאורטיים שתמיד מודגש שנבדקו בתנאי מעבדה ("בחלל") לבין צריכת דלק בפועל???

ידוע שמאזדה 3 היא השתיינית הכי כבדה מבין המשפחתומטיות החדשות, עם ממוצע צריכה של כ-1 ל-10 ק"מ במקרה הטוב,

לא כולל הרבה עמידה בפקקים. במאזדה 6 המצב מן הסתם דומה/קצת יותר גרוע.

יחסית לרכב חדש היא נחשבת לבזבזנית, אבל הבחור בתחילת השרשור מדבר על שנת 2008 יד שנייה! אז מה הקשר בינה לבין המשפחתיות החדשות?... מאזדה 3 יחסית למכונית משפחתית ממוצעת בין השנים 2004-2008 לא נחשבת לבזבזנית כל כך, במיוחד ליד המתחרות שהיו לה באותן שנים. לי יוצא בממוצע (עירוני + בין עירוני) בערך 1:10.5, ואני נוהג בצורה רגילה לחלוטין, כולל עקיפות ומזגן בבין עירוני.

פורסם
יחסית לרכב חדש היא נחשבת לבזבזנית, אבל הבחור בתחילת השרשור מדבר על שנת 2008 יד שנייה! אז מה הקשר בינה לבין המשפחתיות החדשות?...

אם תקרא טוב לפני שאתה מגיב תראה שהבחור רשם: "אז הדגם החדש 2010 צורך יותר מהישן?"

כבעלים לשעבר של מאזדה 3 הרכב רחוק מלהיות חסכוני וגם אצלי צריכת הדלק בעירוני היתה 8-9:1, פרט לכך שהרכב היה פשוט עצל ובעליות ההילוך השני מושך לשמיים!!

מצטרף למישהו שאמר כאן שהמנוע 2 ליטר עדיפה ואכן צורכת כמות דלק זהה ל-1.6

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שלי היתה עושה בעיר 9.8ק''מ לליטר, בבין עירוני 12.3ק''מ לליטר. בנסיעה לאילת הגעתי איתה במהירות של90-100 ל14.2 ק''מ לליטר.

• תוכן חדש...