Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה"מקצים" מפטפטים ,מתחרים במיקלדת,ה"מוקצה" בנה מכונית מירוץ לעילא ולעילא ,מתחרה וחי את הספורט, מי ניצח?

אכפת מי המתחרה? מישל או אנדראס?

מירוצי מכוניות

פורסם
אלון

אתה מתאר מאפיה סיצליאנית "במיטבה"

במקורותינו נאמר

כסף יעוור עיני צדיקים -- קל וחומר כאלה שהם לא צדיקים

סוף גנב לתליה.

בשביל כולנו אני מקווה שאתה טועה

ישה - אל תכניס לי מילים לפה. בבקשה.

אני לא אמרתי מאפיה. אני אומר שעולה ריח רע מחלק מההתנהלות - את זה אומרים הרבה אנשים. אני מביע חששות אישיים שלי - דבר הנראה לי לגיטימי לאור המצב.

אם יהיה לי מידע על משהו פלילי אגש איתו למשטרה - בדיוק מה שעלה אתמול בשיחה ביני ובין סרוגו.

יש מרחק בין נורמות פסולות לבין עבירה פלילית - אני עדיין לא ראיתי הוכחה לפלילי. לנורמות פסולות - אני חושב שאנו רואים יום יום.

בנורמות פסולות - לא אני אמור לעסוק ולכן, אני לא עוסק בהן - אלא איפה שהן פוגעות בי כספורטאי.

ולדני - הייתי רוצה שתהיה צודק - אבל זה לא כך. אני לא יכול להרשות לעצמי עונה בקפריסין. אני רוצה את זכויותיי בארץ.

חבל לי שירקו לך בפרצוף ועוד עושים זאת היום חלק "מחברינו" - אבל שלא תטעה - לא ניצחת בכלום. הם הצליחו להרחיק אותך וחבל.

אני מחכה ליום שתרתם חזרה ואני מקווה שהוא קרוב.

כמו שכתבתי לך בעבר - אני לא יודע איך סחבת את העגלה הזו במשך שנים. אני עושה זאת בשנתיים האחרונות וכוחי תש!

לכן אני עושה מאמץ אחרון. מאי 2012. אחריו - אין לי מה לעשות מעבר לתביעת זכויותיי. לי אין אופציית קפריסין כדרך קבע.

וכן - אני מקנא בך שאתה יכול... קנאה חיובית, אם יש דבר כזה...

:wink:

אלון

פורסם

אלון חביב

אני לא אמרתי שאתה אמרת מאפיה.

אני מהתיאור שלך הסקתי את המסקנה של מאפיה "במיטבה".

ומכיוון שאתה מעורה ואני לא ,אז אין לי אפשרות להגיב אלא על סמך מה שאחרים כותבים ומביאים עובדות.

להתנהלות ממשלתית עם נורמות פסולות ,הכתובת מבקר המדינה , לעבירות פליליות הכתובת משטרה.

מבין את דני שגלה לקפריסין ומסכים איתך אלון שזה לא הפתרון הרצוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלון

תודה על הפירגון,לטענתך "הצליחו להרחיק אותי", אבל תמיד תבדוק את מבחן התוצאה ולצערי כפי שראיתי מבעוד מועד את הצפוי לפני 6 שנים כשהתפטרתי, מרצוני(אני מזכיר לך) אני גם רואה מה ואיך "הצליחו" אותם "חברים".

אני חוזר על המנטרה הקבועה ,7 שנים עברו מיום העברת החוק (החוק הנורא והאיום) מה השיגו אותם "חברים"? אה כן לזרוק את האשמה על מי שכבר לא במשחק 7 שנים. אכן אינטליגנציה במיטבה.

מירוצי מכוניות

פורסם

סיבות:

1. אין תרבות של ספורט מוטורי שנובעת מעידוד של המדינה לתחום בעבר.

2. יש פחד ורצון לשליטה מצד גורמים ממשלתיים שמעכבים כל יוזמה פרטית בתחום.

3. פקידים חסרי הבנה במערכת השלטונית שדרשו חוק מיוחד עבור ספורט מוטורי - דבר שאין לו אח ורע בעולם.

4. עלויות מופרכות והגבלות מגוחכות שנובעות מצורת החוק כפי שנכתב.

5. משטרה שמתנגדת לכל דבר שאיננו מוסדר בחוק - בבחינת כל מה שלא מותר, אסור.

6. גורמים אינטרסנטים מבחינה כלכלית שמתנגדים לכל פעילות בתחום שאיננה תורמת ישירות לכיסם.

7. אגו ומלחמות היהודים בקרב העוסקים בדבר מתחומים שונים (וגם מאותם התחומים). הכוונה למתחרים, מארגנים וכדומה.

8. שכחתי משהו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סיבות:

1. אין תרבות של ספורט מוטורי שנובעת מעידוד של המדינה לתחום בעבר.

2. יש פחד ורצון לשליטה מצד גורמים ממשלתיים שמעכבים כל יוזמה פרטית בתחום.

3. פקידים חסרי הבנה במערכת השלטונית שדרשו חוק מיוחד עבור ספורט מוטורי - דבר שאין לו אח ורע בעולם.

4. עלויות מופרכות והגבלות מגוחכות שנובעות מצורת החוק כפי שנכתב.

5. משטרה שמתנגדת לכל דבר שאיננו מוסדר בחוק - בבחינת כל מה שלא מותר, אסור.

6. גורמים אינטרסנטים מבחינה כלכלית שמתנגדים לכל פעילות בתחום שאיננה תורמת ישירות לכיסם.

7. אגו ומלחמות היהודים בקרב העוסקים בדבר מתחומים שונים (וגם מאותם התחומים). הכוונה למתחרים, מארגנים וכדומה.

8. שכחתי משהו?

עכשיו אני מבין את סעיף 7.

אולי עדיף ללכת לכדורגל בשבת, לא?

גברי לוי בא מהכדורגל, לא?

• תוכן חדש...