Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו ,אתה עוד ילד שמתלה מהרכב שלו ,עד שיבוא איזה אחד עם איזה פונטו GT או אונו טורבו וייתן לך בראש (אבל מה זה בראש) שאתה לא תבין מאיפה הוא נפל עלייך,ואז אולי תצליח להבין שהקורולה שלך היא לא יותר מסתם אוטו ממוצע.

ושלא תבין אותי לא נכון גם לי יש קורולה ,שנת 2008 רובוטית,אוטו חזק ,זריז ,אבל אני יודע לפרוש בשיא!

בימי שישי לפעמים יש את החברה הצעירים עם המאזדה 3 שרוצים ללחוץ איתם ברמזור ,אז איתם אני לוחץ וגם לוקח אותם בלי הרבה מאמץ.

אבל! כשאני רואה ,פאסאט 1.8T ,או איזה גולף GTI למיניהם ,וכדומה ,אני אפילו לא מסתכל על הבנאדם שלא יחשוב בכלל שאני רוצה לשחק איתו,כי אני יעשה לעצמי בושות .

אז תבין דבר אחד , יש לך רכב זריז ואמין מאוד אבל לא יותר מזה,נקודה!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היתה לי עם הפנסים העגולים שנת 99 נדמה לי. באמת הייתה שדה. פעם אחת השפלתי לאורך כל ז'בוטינסקי מישהו עם במוו סדרה 3. הוא היה כזה נפוח על בחורה שאיתו וקבל בראש רמזור אחרי רמזור. אבל מה. אחיזת כביש זה ממנה והלאה.

כיום יש לי גם טויוטה, שלפי הספר עושה מיאוץ קלאסי בפחות מ7 שניות, אבל נראה לי שאי אפשר להוציא את זה ממנה. היא פשוט מפרפרת אם לוחצים עד הסוף מעמידה.

אני עם רכב דומה, ומדידה הראתה 5.8 שנית, בבדיקה שעשיתי במסלול, הכל סטנדרטי, הגרסא המדוברת היא SE אמריקאית אבל זה מנוע זהה, רק מתלים שונים ושינויים קוסמטים.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אתה יודע מה אני רוצה?שיכבדו את הרכב הזה מסיבה אחת.

1), הרכב יותר יקר לי מהרבה אנשים, אפשר לומר חברים.

2)זה רכב שהוכח שהוא חזק וחבל לי שאנשים מבלבלים את המוח סתם. כמו שאמרתי אפשר לומר הרבה דברים עליו אבל על כח אין ויכוח ועם כל הכבוד, אם יש פה אנשים בני 19 20 בגיל שלי בערך שהגיבו, אולי תעשו בדק בית על הרכב לפני כן.

האוטו הזה לוקח בפתיחות הונדה אקורד, מאזדה 3, סוזוקי למיניהם החדשות, טויוטות קורולות והרשימה עוד גדולה וזה רכב משנת 99 ומטה. לכן אין ביכולתכם לזלזל ברכב הזה שמאשכול לדעת מה המהירויות שלו הגעתם לזלזול ואם יש רכב שמזלזלים בו הכי הרבה אז זה טויוטה קורולה, אז תנו לי להגיד לכם משהו, הרכב הזה הוא שור זועם להמון רכבים שלכם. זאת האמת, ולא להתייחס לחתימה ההומוריסטית שלי, אם מדברים ברצינות, אז מה שכתבתי זה האמת.שבת שלום, הרוח שלי לא תישבר משרשורים הזויים שבהם נכנסים בי.

ילד קטן.

"פתיחות" עלאק...

שתתבגר טיפה תודיע לנו.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מזל שלא היו פורומים נפוצים כ"כ כשאנחנו התבגרנו, חסך הרבה פאדיחות :lol:

וברצינות - אושריקו, תגדל פרספקטיבה רחבה יותר. נכון, הרכב מאיץ סבאבא. זהו. זה שמטריקס, למשל, לקח אתו מקום טוב בג'ימקאנה (וראיתי את זה בלייב) אומר קודם כל עליו. מבחינה דינאמית הרכב ממוצע, לא פחות ולא יותר. תחיה עם זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הרכב הראשון שנהגתי עליו היה של ההורים - יונדאי לנטרה שנת 2000 חדשה.

כשהייתי בן 17 חשבתי שזה הרכב הכי מהיר בעולם ועשיתי פתיחות עם כל דבר שזז.

הייתי מאוהב ברכב בצורה עיוורת והייתי בטוח שזו פסגת הריגושים המוטורים.

אחרי 8 שנים התבגרתי וקניתי איביזה קופרה חדשה ואז הבנתי כמה ילדון צעיר וטיפש הייתי,

גם אתה תעבור את זה אושריקו.

בינתיים תהנה מהתמימות... :wink:

פורסם

אושריקו כמה אתה מזכיר לי את גיל 16\17, עם מיצובישי לנסר 91, יעבור לך עם הזמן.

העיקר שתשמור על עצמך ועל הסובבים אותך על הכביש למרות ההתלהבות הרבה שלך.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
זה שמטריקס, למשל, לקח אתו מקום טוב בג'ימקאנה (וראיתי את זה בלייב) אומר קודם כל עליו..

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

"לנצח" בפתיחות מזדה 3 או סוזוקי סוויפט זה לא ממש נחשב, כיוון שזה לא מעניין 90% מהנהגים...

אם כל כך חשוב לך לדעת מה הנתון, כפי שרשמת בהודעה הראשונה, קח חבר וכביש ישר ותמדוד בעצמך. רק חשוב שתיקח בחשבון שני דברים:

1. הרכב לא חדש והזמן והקילומטראז' עשו את שלהם
  2. אתה נהג חדש וחסר ניסיון (זה הרושם שעולה מהודעותיך ה"מבינות ברכב")

עריכה- לא טעיתי. נגמר לך הנהג חדש לפני חודש :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הסכמתי איתך בהכל עד למשפט האחרון.

ל-GTI אתה מדבר על דור 4? 1.8 ט' 150 כ"ס?

זה בכלל לא הוגן להשוות, קורולה תהיה מהירה יותר מגולף 1.6 רגילה אבל להשוות אותה לגרסאות "החמות" של הגולף זה לא הוגן.

מסכים בהחלט. אולי עוד אפשר להשוות את הקורולה TS של אותן שנים (אם יש כאלו בכלל :lol: ).

אביתר, קאמרי 3.5 עושה ב-5.8 שניות? נראה לי תלוש מהמציאות. 7+- אני אסכים, היא באמת חזקה. אבל פחות מ-6? אתה בטוח?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אושריקו,לומר לך את האמת,אני לא מבין מה מטרת השרשור הזה?

שאלת שאלה,ענו לך,התשובה לא מצאה חן בעינייך אז אתה מנסה להוכיח לכולם שאתה צודק ומחפש אישורים לטענותיך?

למה מלכתחילה לשאול שאלה שאתה יודע עלייה את התשובה?

בזמנו(עד לפני שנה) הייתה לי מיצובישי סופר לנסר glxi 1994 ידנית,יפנית משנות ה90,כמו שאתה אוהב,אכן רכב שהיה מאיץ טוב(לא מאמין שטוב כמו 206 xs,ובכל זאת,טוב),אך חוץ מזה אני לא יכול לציין אותו לשבח בשום תחום.

סתם בשביל לסבר את האוזן,אני לא חסיד של צרפתיות ואפילו מעדיף יפניות,אולם לצאת בהצהרות כמו שאתה יצאת,לא הייתי מעז.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

טוב, אני זה אושריקו, כיוון שקיבלתי התראות כרגיל מהמנהלים שמחפשים אותי, אני רוצה להבהיר כמה נקודות.

ניר, אני לא מתלהב ואני יודע טוב מאוד את החסרוות, מספיק שאחרי שנים הפלסטיק באוטו רועד זה גם חיסרון, מספיק שהמקומות ברכב קטנים והריפוד המקורי למרות ששמתי גם כיסוי הוא גועל נפש ועוד כמה דברים נכונים.

לכל מי שאומר שאני ילד קטן ומתלהב,נכון אני ילד קטן בנפש, מה לעשות?לא כמו שאני נשמע פה אבל אולי אני באמת קטן, עם זאת יש רכב יפני שהוא טוב והוכיח את עצמו שנים, מי אתם ואני שיגידו לא?יש הבדל בין לא לאהוב מכונית לבין לא להודות שהיא יחסית טובה לזמנה. כיום אני לא מתלהב ממנה כל כך כי הכח באמת יורד אבל אני כן יודע שבזמנה היא הייתה בחירה מצויינת והיא רכב חזק, אמין ויש מצב גם יפה. היא הייתה בין היפניות החזקות בשנים האלה, זאת עובדה. אני לא מבין למה אנשים כאן נכנסים להתקף?כאילו לכלכתי על מכוניות אחרות. אמרתי עובדות שהטויוטות די חזקות לזמנם וזריזרות וזרירה גם מהרבה מכוניות כיום,(מאזדה 3, סוזוקי למיניהן ועוד כמה), תגידו לי שזה לא נכון! אז מה רע פה? זכותי להיות שמח שיש לי רכב יפני של שנות ה90 שיחסית חזק לזמנו בניגוד לעגלות מסויימות שיש היום לעומת זאת יש מכוניות שכשאני רק חושב להתחיל ללחוץ על הגז הם נעלמים מרוב המהירות שעקפו אותי. סתם דוגמה, חלאס להיות ראש בקיר ולהגיד שאני מתלהב וקטן מהרכב.ציינתי עובדות, סה טו. אני מדבר על מנועי 1.6 למרות שגם עכשיו אני בטוח שיש מנועים גדולים יותר, בנפח גדול יותר שגם הטויוטה חזקה יותר.

הנגמר לי הנהג חדש, עשיתם לי חשק לא להתקרב לאוטו.

פורסם

אושריקו - בתור בעל קורולה בעבר משך 9 שנים אני חייב לומר שהייתי מרוצה ממנה מאוד, אבל לא מהסיבות שאתה מנית. לי היתה חשובה האמינות והעובדה שהמכונית סחבה את המשפחה ברחבי חיפה בשקט ובלי טרוניות גם כאשר הגיעה לגיל 12 שנה. ואפילו נמכרה תוך שעתיים מהרגע שבו הדבקתימודעה בחלון האחורי.

הבעיה שלך היא שאתה מתלהב מתכונות שאינן רלונטיות לרכב מדובר. בסופו של דבר המדובר. בסופו של דבר מדובר במשפחתומטית שנועדה לצרכים שציינתי ולא לפתיחות ומירוצים.

בכל מקרה - אני מאחל לך שתמשיך להנות מהרכב גם בלי השלט בחלון האחורי.

והכי חשוב - נהג נכון, הכביש אינו מסלול מירוצים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב' date=' אני זה אושריקו, כיוון שקיבלתי התראות כרגיל מהמנהלים שמחפשים אותי[/quote']

יופי גאון.

קיבלת התראות ואתה על סף חסימה, אז פתחת יוזר אחר, ואתה עוד טורח להזדהות ולא מבין למה המנהלים "מחפשים" אותך.

נכון שגם המפקדים שלך בצבא והמורה בתיכון "חיפשו/ מחפשים" אותך?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא מתבייש להזדהות מכיוון שאני לא ספאמר, וזה אתה חושב שאני על סף חסימה אז המצב שלך קשה. לא זכור לי הרבה מקרים שנחסמו פה אנשים וגם אם כן זה בגלל ספאמים וקללות וכל מיני דברים, אם תעבור על השרשורים וההודעות שלי 95 אחוז מהם לעזרה ולבקשות ולדיונים, פה ושם קיבלתי התראות על שפה לא נאותה, SO? אז לפני שאתה בא ומבלבל את המוח כאילו המפקדים של הפורום הזה שלחו אותך להיות סנגור, כדאי שתהיה בטוח בעובדות ואז תדבר לפני כן.

נ,ב היוזר הזה נפתח במרץ 2011.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...