Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה אני רוצה?שיכבדו את הרכב הזה מסיבה אחת.

1), הרכב יותר יקר לי מהרבה אנשים, אפשר לומר חברים.

2)זה רכב שהוכח שהוא חזק וחבל לי שאנשים מבלבלים את המוח סתם. כמו שאמרתי אפשר לומר הרבה דברים עליו אבל על כח אין ויכוח ועם כל הכבוד, אם יש פה אנשים בני 19 20 בגיל שלי בערך שהגיבו, אולי תעשו בדק בית על הרכב לפני כן.

האוטו הזה לוקח בפתיחות הונדה אקורד, מאזדה 3, סוזוקי למיניהם החדשות, טויוטות קורולות והרשימה עוד גדולה וזה רכב משנת 99 ומטה. לכן אין ביכולתכם לזלזל ברכב הזה שמאשכול לדעת מה המהירויות שלו הגעתם לזלזול ואם יש רכב שמזלזלים בו הכי הרבה אז זה טויוטה קורולה, אז תנו לי להגיד לכם משהו, הרכב הזה הוא שור זועם להמון רכבים שלכם. זאת האמת, ולא להתייחס לחתימה ההומוריסטית שלי, אם מדברים ברצינות, אז מה שכתבתי זה האמת.שבת שלום, הרוח שלי לא תישבר משרשורים הזויים שבהם נכנסים בי.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע מה אני רוצה?שיכבדו את הרכב הזה מסיבה אחת.

1), הרכב יותר יקר לי מהרבה אנשים, אפשר לומר חברים.

2)זה רכב שהוכח שהוא חזק וחבל לי שאנשים מבלבלים את המוח סתם. כמו שאמרתי אפשר לומר הרבה דברים עליו אבל על כח אין ויכוח ועם כל הכבוד, אם יש פה אנשים בני 19 20 בגיל שלי בערך שהגיבו, אולי תעשו בדק בית על הרכב לפני כן.

דבר ראשון, כל הכבוד שאתה אוהב את הרכב שלך ומעריך את מה שיש לך.

דבר שני, "חוזק" זה דבר יחסי, להכניס אותך לפרופורציות שלא תחשוב שזה רכב ספורט זה רכב שסה"כ מהיר קצת יותר ממשפתומטית 1.6 ממוצעת. אין ספק שהרכב נוסע יפה ביחס לשנה בו הוא יוצר. אבל זה ממש לא רכב מהיר בכל קנה מידה.

שלישי, אתה פתחת את הדיון הזה ואת כל הויכוח כאן למי יש יותר גדול, וזה היה מיותר מראש אם אתה יודע שהרכב שלך כל כך טוב.

פורסם

בבקשה: http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=32615

מדובר על הדגם שהוצג ב96 עם 107כ"ס כידני,0-100 10.3 שניות,נתוני יצרן.

בכללי נתוני יצרן 0-100 לא מאוד מדוייקים ודיי אופטימים לעיתים,אין לסמוך עליהם כתורה מסיני,אבל זה נותן אינדיקציה.

הבעיה ברכבים החדשים היא המשקל הנוסף ,הדגם הנ"ל שוקל רק 1 טון.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אני קורא את כל ההודעות שאנשים פה רושמים על קורולה, ואני חייב להגיד משהו כי הייתה לי קורולה כשרק קיבלתי רישיון בגיל 17, אבל עד שלא יהיה להם את הרכב הזה, הם לא יבינו על מה הם מדברים וככה זה גם לגבי כל רכב, עד שאישית לא הכרתים את הרכב למה סתם לדבר?, עשיתי על הרכב הזה אישית 90 אלף קילומטר, הכרתי את הרכב מכל פינה ועשיתי עם הרכב הזה דברים שחברים שלי לא מבינים איך עד היום היא נוסעת! יש לי רשימה מאוד ארוכה של רכבים שנתתי להם בראש ועד היום לא מבינים איך זה יכול להיות, זה לא רכב ספורט, זה לא רכב מירוצים אבל אין מה לעשות בקטגוריה שלו הוא מהיר(ראו חתימה, יש לי בבית גביע שמוכיח זאת והחברי פורום פה יודעים נגד איזה רכבים התחרתי) וזה אחד הרכבים הכי כייפים שהיה לי, מכרתי אותה לפני שנה ואני מאוד מתגעגע לרכב.

אותו הדבר גם תרשמו משהו על סובארו DL, תמיד יבוא הבן שהייתה לו אחד כזאת, ויגיד שהיא הייתה יותר טובה אפילו מקורולה שהייתה לי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מטריס, סוף סוף הגבת!:roll:.

וואלה, דווקא מחברי פורום שמבינים במכוניות הייתי מצפה שידעו שיש לה כח מסויים ולא יזלזלו,

אני לא מבין מי אמר שזה רכב ספורט ומירוצים?סך הכל דיברנו על הכח והמהירות שיש לה ביחס לשנה ולעבר ואפילו להווה נגד חלק ממכוניות. באמת שחבל לשמוע דבר כזה על רכב יפני אמין ונחמד בסך הכל כמו הקורולה.

פורסם

הקורולה משנות ה-90 היא רכב מצויין מהרבה בחינות, אבל זה אינו רכב מירוצים. מצויינת לצורך הגעה מנקודה א לנקודה ב' וחזרה באמינות ובשקט, ועם ביקור במוסך פעם בשנה. אבל מכאן ועד הערצה למכונית... נו. יש דברים יותר חשובים ומעניינים בחיים.

השרשור קצת מזכיר לי את השרשורים ההזויים של מעריץ הנובירה. כמובן שעם יתרון האמינות של הקורולה שאינה נגמרת עד שהורסים אותה במכוון (?)

אושריקו - יש לי רושם שהחתימה של -X-plane מתאימה לך - רק להחליף את האייפון בקורולה. no offence.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע. הייתה לי קורולה 95 ידנית בבית.

בובה של רכב, לא התקלקל אף פעם, נסע חזק והרגיש חזק בגלל הגיר הידני, נשבע שגם אני כשנהגתי עליו בהתחלה חשבתי שזה הרכב הכי מהיר עלי אדמות, ושאפילו את הסופרה של מהיר ועצבני הראשון (הכתומה) אני לוקח בלי למצמץ.

ואז קמתי מהחלום, נפל לי האסימון וכשהתחלתי לנהוג על רכבים "קצת" יותר חזקים כמו קופרה, GTI למיניהן וכו', אתה מבין שטעית.

שלא תבין אותי לא נכון, כבודה של הטויוטה מונח במקומה, רכב מעולה לשנתון שלו, לא הכי נוח אבל עם תחזוקה נכונה ונהג טוב הוא יחזיק שנים ולרוב יהיה מהיר מהרכבים המקבילים אליו בקטגוריה (הדגם הידני - לא היה לי את האוטומט)

רק בוא תתעורר ותבין שרכב משפחתי שייצרו לפני כמה עשורים ושהמנוע "קצת" לא חדש ושכמה סוסים כבר ברחו ממנו עם השנים זה לא רכב מירוץ.

פורסם
בונה אתה חיי בסרט, הרכב של ההורים שלך הוא לא רכב מרוץ, אז אני מציע לך להתעורר מהר מהסרט שאתה חיי בו.

מול 206XS אתה לא עומד ולא משנה איזה קורולה תיהיה לך.

גם לי הייתי קורולה (יותר נכון, להורים), יותר חזקה וחדשה משלך וכן היא הייתה חזקה אבל עד ל-206XS יש לה עוד זמן.

תמיד חיים בסרט שהרכב הראשון שנוהגים עליו (במיוחד של ההורים) הוא הרכב הכי טוב, אז תן לי לחדש לך - הוא לא!

וואי איזה כיף לחזור ככה 10 20 שנה אחורה בזמן, אלה היו מכוניות מעולות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בוא ניהיה מציאותים.

טויוטה קורולה מהשנים ההם היו בין המכוניות השקטות לפי דעתי גם יפות נוסעות לא רע חסכוניות ואמינות ברמה מטורפת.

יש לחבר כזאת כבר 6 שנים מה שכן.

הוא אכל ממני אבק מסוזוקי בלנו לפני כמה שנים בכול אפשרות מגילגול במקום מגילגול בשני 3,בעלייה.

ואני לא מאמין שהסוזוקי עושה 0-100 ב10 וחצי ואני אופטימי.

אכל ממני אבק מפגו 205 מושתלת ראלי. זאת אומרת שהוא בטוח יאכל אבק מ206xs.

הטויוטה מהשנים ההם יציבה יחסית ליפניות מאותם שנים ונותנת תחושה ביטחון התנוחת ישיבה פחות אהבתי מאוד נמוכה.

וכדרך אגב טויוטה sun משנים 2004 vvt נראה לי לא זוכר בדיוק. השאירה לו הרבה אבק.

הטויוטה שלו דגם אוטומט עד היום יש לו את הרכב.

פורסם

אני עם התומכים ביפניות.

היפניות הידניות של שנות ה-90 מאוד זריזות, ורק למי שהיתה כזאת יודע.

כבעל סיוויק האצ'באק 97 ידנית עם 1400 סמ"ק, אני יודע שהיא משאירה אבק לרוב המכוניות עד 1600 סמ"ק.

סיוויק 1600 ידנית זה בכלל מטוס בכל קטגוריית ה-1600.

תפעילו את המוח רגע, באותן שנים רוב הגרמניות היו בכלל עגלות עם 8 שסתומים, לא היה להן סיכוי.

הצרפתיות אולי היו בסדר בהתחלה, למרות שחלקן גם היו 8 שסתומים, אבל היום הן עגלות מתפרקות, כשהיפניות מאותן שנים ממשיכות לתת בראש באמינות עד היום.

לאיזה רכב אירופאי מאותן שנים היו 16 שסתומים, VTEC/VVTI, הספקים של 90 כ"ס ב-1400 סמ"ק ו-125 או 117 כ"ס ב1600 סמ"ק אטמוספריים ואמינים?

עיון בקטלוג רכב הסמוך לשולחנכם יוכיח לכם שבאותן שנים רכבים אירופאים רק יכלו לחלום על מנועים כאלה.

היום הספקים כאלה כבר לא מרגשים אף אחד, אבל המכוניות הרבה הרבה יותר כבדות ומגושמות.

אבל תכלס זה לפתוח חזית נגד 70% מהפורום, שמעריצים בצורה כה עיוורת את הצרפתיות והגרמניות שלהם, ככה שהנסיון הזה להוכיח משהו אבוד מראש.

ההוכחה היא בתוצאה על פני השטח, ועליה אי אפשר לערער.

מעניין אם באמת קורולה משאירה אבק לגולף GTI מאותן שנים?

בברכה,

אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם
אני עם התומכים ביפניות.

היפניות הידניות של שנות ה-90 מאוד זריזות, ורק למי שהיתה כזאת יודע.

כבעל סיוויק האצ'באק 97 ידנית עם 1400 סמ"ק, אני יודע שהיא משאירה אבק לרוב המכוניות עד 1600 סמ"ק.

סיוויק 1600 ידנית זה בכלל מטוס בכל קטגוריית ה-1600.

תפעילו את המוח רגע, באותן שנים רוב הגרמניות היו בכלל עגלות עם 8 שסתומים, לא היה להן סיכוי.

הצרפתיות אולי היו בסדר בהתחלה, למרות שחלקן גם היו 8 שסתומים, אבל היום הן עגלות מתפרקות, כשהיפניות מאותן שנים ממשיכות לתת בראש באמינות עד היום.

לאיזה רכב אירופאי מאותן שנים היו 16 שסתומים, VTEC/VVTI, הספקים של 90 כ"ס ב-1400 סמ"ק ו-125 או 117 כ"ס ב1600 סמ"ק אטמוספריים ואמינים?

עיון בקטלוג רכב הסמוך לשולחנכם יוכיח לכם שבאותן שנים רכבים אירופאים רק יכלו לחלום על מנועים כאלה.

היום הספקים כאלה כבר לא מרגשים אף אחד, אבל המכוניות הרבה הרבה יותר כבדות ומגושמות.

אבל תכלס זה לפתוח חזית נגד 70% מהפורום, שמעריצים בצורה כה עיוורת את הצרפתיות והגרמניות שלהם, ככה שהנסיון הזה להוכיח משהו אבוד מראש.

ההוכחה היא בתוצאה על פני השטח, ועליה אי אפשר לערער.

מעניין אם באמת קורולה משאירה אבק לגולף GTI מאותן שנים?

בברכה,

אלכס.

הסכמתי איתך בהכל עד למשפט האחרון.

ל-GTI אתה מדבר על דור 4? 1.8 ט' 150 כ"ס?

זה בכלל לא הוגן להשוות, קורולה תהיה מהירה יותר מגולף 1.6 רגילה אבל להשוות אותה לגרסאות "החמות" של הגולף זה לא הוגן.

פורסם

טויוטה קורולה לדורותיה היא סדרת הרכבים הנמכרת ביותר בעולם מבין המכוניות הנכמרות היום. ככה שלא צריך להיות ויכוח אם זה רכב טוב או לא.

אבל 0 ל-100?? למה זה טוב חוץ מפוזה? מתי באמת היית צריך להאיץ מ-0 ל-100 בקו ישר כמה שיותר מהר? אני מבין את הנתון של 80 ל-120 שחשוב בעקיפות, אני מבין אם היית מדבר על אחיזה, זמינות כוח, גם האמינות שאתה מדבר עליה היא נתון חשוב. אבל מה כבר נותן 0 ל-100? זה אפילו לא מדד ראוי לכוח מנוע בגלל התחום הכל כך רחב של המהירות.

ככה שלבסס מוניטין של מכונית על הג'ינגל הפרסומי הזה של 0 ל-100 פשוט לא מחזיק מים.

פורסם

16 שסתומים אומנם נתנו ליפנים הספקים יפים בטורים גבוהים אבל וזה אבל עצום! בטורים נמוכים המנועים היו חסרי תגובה. לחבר שלי היתה סיוויק עם 127 סוסים אבל אם המחט של הטורים לא היתה עוברת את ה4000 סלד לא היה עם מי לדבר . ואז בפועל מה שקורה שבשביל כל עקיפה צריך להוריד לפחות הילוך אחד { באוטומט} לעומת זאת אני בזמנו כנהג חדש נהגתי על הזד איקס 1.8 של המשפחה שלי . כאחד שתמיד העדיף התנהגות זאת היתה האופציה הטובה ביותר בשבילי שכן וולקן לא הצלחנו למצוא במחיר נורמלי בזמנו .. בכל מקרה המנוע הצנוע של הזד איקס סיפק 103 סוסים בלבד ב6000 סל"ד אבל את שיא המומנט קצת מעל 16 קג"מ הוא סיפק כבר ב3000 סל"ד מה שהשאיר רצועת עבודה יעילה של 3000 סלד מה שלא קיים בשום מנוע יפני של אותם שנים ... בחיי היום יום של רכב משפחתי מנוע גמיש שימושי בהרבה ממנוע בעל הספק גבוה בסלד גבוה { שיא ההספק בהונדה באותם שנים הגיע באזור ה6500 סלד} וכמו שכבר אז הוכחתי לחברי שההינו נהגים חדשים כל ישורת נגמרת בסיבוב או ברצף של כאלו שם היפניות במיוחד בשנות ה80 וה90 ממש לא היו בכיוון בטח בהשוואה לתוצרת הצרפתית או הגרמנית הם לא יכלו לשמור על הקצב וגם אם הם שמרו זה לא היה מהנה במיוחד...

זכור לי מבחן של בריחה וחמיקה ממכשול { מה שלרוב מתרגלים בקורסים לנהיגה במגרשים סגורים} שביצע בזמנו דני G אם אני זוכר נכון הוא השווה בין זד איקס לבין לאנטיס חדשה כאשר הוא נוהג בשתיהן ובמהירויות שבזד יקס היה עוד ניתן לבצע את התימרון ולחמוק מהמכשול המאזדה המודרנית יותר זה פשוט לא היה אפשרי...

בקיצור שימו דברים בפרופורציה אם כל הכבוד ויש כבוד הקורולה תוכננה להיות יעילה ולשנע נוסעים ממקום למקום עם 4 חלונות חשמל ומזגן כאן זה מתחיל ושם זה נגמר מאז הם השתפרו ויצרו מכונית שהיא גם נוחה יחסית אבל אז הכל החל להידרדר עם רמת בטיחות מחורבנת וגיר רובוטי מזעזע ...לטויטה היו רכבים באמת מעניינים בשנות ה70 ה80 וה90 אבל לא היה מדובר בקורולה

אגב אושריקו שהאירופאים רצו הם בנו מנועים עם הספקים רציניים ביותר תבדוק את ההספקים של האלפות עשור קודם או את ההספק של האונו טורבו או של הבי איקס 1.9 gti ! תראה את הזמני מיאוץ למאה אני עד היום זוכר את זה שחור על גבי לבן 7.9 שניות ומעל 220 קמ"ש לסיטרואן בי איקס וזה בשנת 87 כבר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אושריקו אתה צעיר, מתלהב משטויות, וחסר ניסיון על הרבה רכבים.

גם אני דיברתי ככה על הקוואליר שלי, אבל עכשיו אני מוריד לעצמי כאפת שטות.

יש לה כל כך הרבה חסרונות, באמת.

גם ליפניות שלך יש ים חסרונות.

לא נוחות.

אחיזה לא משהו, מעל 140 הרכב הולך לפי הרוח.

אוהבות דלק ושמן.

אני יכול למצוא עוד חסרונות.

זה שאתה אומר "אני עוקף אותך וככה וככה X Y Z", זה מוריד ממך אחי.

(בוא לעליות בים המלח, מזגן+5 מבוגרים+מזוודות וגגונים, הקוואליר כמו שלי, בקיק דאון, תשאיר לכל היפניות אבק, והמנוע שלה חלש יותר בהספק ואיטי ב0-100.)

אז יש לי 406 (גם), ואתה פותח לי את הצורה ב0-100, אבל בוא למסלול עם פניות\עיכולים, בזמן שאני "על הקווים", אתה תיזרק מאחורה כמו מטוטלת.

וואלה יפניות אמינות, אבל אל תשכח שאתה משלם אחר כך בתחנת דלק ואז אצל האורטופד שיטפל לך בגב.

תיפתח את העיניים, תראה את החסרונות, אתה סתם מתלהב.

אכן רכב חמוד וטוב, אמין ומהיר, אבל לא חסר גם לו חסרונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...