Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SHMELOV, לא הבנתי:?.

מטריקס, 10.55 בגרסה הידנית?משהו פה מוזר כי היא אמורה להגיע ל9.5, נראה לי.

תזכור שהיא כבר לא חדשה היום ומה לעשות אנחנו בני אדם לא מערכות DSG

ואני חייב להוסיף שקצת עפת על עצמך בחתימה 9.5 שניות אולי בתחילת שנות ה-90 היה משהו

Lancia DELTA G.T.i.e 89' 1.6L

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחח אחת השאלות הכי משעשעות שראיתי פה...

ואם אני אתייחס ברצינות לשאלה שלך אז משהו בסביבות חודש-חודשיים חחח(גם אני הייתי חייב :lol:)

טוב עכשיו נהיה עוד יותר רציניים אז בסביבות ה-15-16 שניות לרכב עגלה שכזה עם מנוע חלש.

לעומת זאת הטויוטה אוונסיס של אותן שנים עם מנועי 2000 הרבה יותר חזקות.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יוחאי,אין תגובה. עלאק 15-16 שניות.כל הפורום אומר לך 10-11 שניות ואתה בא לי ביציאה של 15-16 שניות מבלי לדעת על מה אתה מדבר. זה רכב חזק מאוד ו16 שניות לא עושה אף רכב היום בחיים, לא חדשים ולא ישנים. כדאי שתתחיל לדעת מה זה טויוטה קורולה כי אם יש משהו שאפשר לומר עליה זה כח ויש לה כח ולא, אני לא מדבר על החדשות.

פורסם

אתה פשוט מדבר שטויות מכאן ועד להודעה חדשה. משאירה אבק? הקורולה (בטח ובטח שלך) לא משאיר אבק לשום דבר.

אתה פשוט ילד קטן וחי בסרט שהאוטו שלך שווה יריקה. תן לי לחדש לך: הוא לא!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

צודק, אני ילד קטן. אבל עדיין, את הXS 206 , עם הקורולה הזאת גם אחרי 13 שנה אני עוקף אותך. אתה מנסה לגרום לי להישמע ילד קטן אני אתן לך, הזלזול הזה של אנשים לטויוטה קורולה והלאנטיס והסיביק וכל הישנות האלה, היום כל רכב שלכם לא מתקרב למה שהיפנים עשו בעבר עם המכוניות האלה וזאת עובדה. ואתה, בטח ובטח עם צרפתית לא יכול לדבר על רכב שאולי הוא זקן אבל הוא חזק ויהיה חזק ואני פתחתי את האשכול רק כדי לדעת כמה הוא עושה בין 0 ל100 ולא כדי לשמוע מה חושבים עליו, ובנאדם שפוי כמוני היה מבין שהחתימה היא הומוריסיטית כיוון שאני יודע מה זה טויוטה ומה זה מכונית חדשה של שנת 2010 ומעלה עם 500 כוחות סוס.

פורסם

היתה לי עם הפנסים העגולים שנת 99 נדמה לי. באמת הייתה שדה. פעם אחת השפלתי לאורך כל ז'בוטינסקי מישהו עם במוו סדרה 3. הוא היה כזה נפוח על בחורה שאיתו וקבל בראש רמזור אחרי רמזור. אבל מה. אחיזת כביש זה ממנה והלאה.

כיום יש לי גם טויוטה, שלפי הספר עושה מיאוץ קלאסי בפחות מ7 שניות, אבל נראה לי שאי אפשר להוציא את זה ממנה. היא פשוט מפרפרת אם לוחצים עד הסוף מעמידה.

פורסם

Ahbarony, איזו טויוטה יש לך עכשיו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יוחאי,אין תגובה. עלאק 15-16 שניות.כל הפורום אומר לך 10-11 שניות ואתה בא לי ביציאה של 15-16 שניות מבלי לדעת על מה אתה מדבר. זה רכב חזק מאוד ו16 שניות לא עושה אף רכב היום בחיים, לא חדשים ולא ישנים. כדאי שתתחיל לדעת מה זה טויוטה קורולה כי אם יש משהו שאפשר לומר עליה זה כח ויש לה כח ולא, אני לא מדבר על החדשות.

תבדוק ותראה...אני לא מדבר יותר מדי...

אם תגיע ל-13 כשתסחט את הדוושה עד הסוף תראה שצדקתי.

מן הסתם הגירסה הידנית תהיה יותר מהירה ויעילה מהאוטומטית שתצטרוך יותר דלק ולכן היא לא כזאת טובה ל"פתיחות" או מה שלא יהיה...

סתם שאלה. למה אתה רוצה כ"כ לדעת מה התאוצה שלה? זה לא רכב מירוצים ואפילו לא מתקרב לאחד כזה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

Ahbarony,

V6 עם 268 סוסים מאיצה בפחות מ7 שניות? :twisted: היה לי וולבו S80T6 שעשתה את המיאוץ הקלאסי ב7 וקצת (והייתה מפרפרת כל הדרך).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צודק, אני ילד קטן. אבל עדיין, את הXS 206 , עם הקורולה הזאת גם אחרי 13 שנה אני עוקף אותך. אתה מנסה לגרום לי להישמע ילד קטן אני אתן לך, הזלזול הזה של אנשים לטויוטה קורולה והלאנטיס והסיביק וכל הישנות האלה, היום כל רכב שלכם לא מתקרב למה שהיפנים עשו בעבר עם המכוניות האלה וזאת עובדה. ואתה, בטח ובטח עם צרפתית לא יכול לדבר על רכב שאולי הוא זקן אבל הוא חזק ויהיה חזק ואני פתחתי את האשכול רק כדי לדעת כמה הוא עושה בין 0 ל100 ולא כדי לשמוע מה חושבים עליו, ובנאדם שפוי כמוני היה מבין שהחתימה היא הומוריסיטית כיוון שאני יודע מה זה טויוטה ומה זה מכונית חדשה של שנת 2010 ומעלה עם 500 כוחות סוס.

בונה אתה חיי בסרט, הרכב של ההורים שלך הוא לא רכב מרוץ, אז אני מציע לך להתעורר מהר מהסרט שאתה חיי בו.

מול 206XS אתה לא עומד ולא משנה איזה קורולה תיהיה לך.

גם לי הייתי קורולה (יותר נכון, להורים), יותר חזקה וחדשה משלך וכן היא הייתה חזקה אבל עד ל-206XS יש לה עוד זמן.

תמיד חיים בסרט שהרכב הראשון שנוהגים עליו (במיוחד של ההורים) הוא הרכב הכי טוב, אז תן לי לחדש לך - הוא לא!

Peugeot 206XS

פורסם

12 שניות (11 שניות לגיר ידני) וזה אופטימי. רכב שנמצא על הכביש מעל 10 שנים המנוע שלו איבד לפחות 10% מההספק המקורי שלו. תרגע כי לא מדובר פה על רכב דראג

פורסם
בונה אתה חיי בסרט, הרכב של ההורים שלך הוא לא רכב מרוץ, אז אני מציע לך להתעורר מהר מהסרט שאתה חיי בו.

מול 206XS אתה לא עומד ולא משנה איזה קורולה תיהיה לך.

גם לי הייתי קורולה (יותר נכון, להורים), יותר חזקה וחדשה משלך וכן היא הייתה חזקה אבל עד ל-206XS יש לה עוד זמן.

תמיד חיים בסרט שהרכב הראשון שנוהגים עליו (במיוחד של ההורים) הוא הרכב הכי טוב, אז תן לי לחדש לך - הוא לא!

דווקא הקורולה השמנה שאתה מתכוון ממש לא יותר חזקה משלי, להפך.

לזה עם הקאמרי, אני לא יודע אם התגובה שלך הייתה צינית או לא אבל אם לא שאפו.

וליוחאי, זאת הבעיה שעשיתי את זה ו10 שניות בכיף של הכיף שלה. איך אני איתך?

מכוערת,זקנה, יפה, משעממת, איכותית, כל דבר אפשר להגיד, אבל על חוזק?כדאי שתבינו מה זה יפניות של שנות ה90.

לאנטיס וסיביק, מה תגידו עליהן ?.

עוד דבר, אם נשווה את האוטומטית הזאת ל85.43% מהמכוניות של שנות ה2000 עד 2012, אני אומר לכם שהאוטו הזה פי 500 יותר זריז. אתם יודעים איך אני יודע? כי אני פשוט מכיר ורואה את התגובה של האוטו שלי, שכשרוצים ללחוץ ואני לוחץ היא טסה, ודווקא היה כיף לעשות פתיחות עם נהג מונית שהתחיל לפניי וסיים הרבה אחריי. (כנראה הוא לא שם לב שעשיתי איתו פתיחות).

פורסם
דווקא הקורולה השמנה שאתה מתכוון ממש לא יותר חזקה משלי, להפך.

לזה עם הקאמרי, אני לא יודע אם התגובה שלך הייתה צינית או לא אבל אם לא שאפו.

וליוחאי, זאת הבעיה שעשיתי את זה ו10 שניות בכיף של הכיף שלה. איך אני איתך?

מכוערת,זקנה, יפה, משעממת, איכותית, כל דבר אפשר להגיד, אבל על חוזק?כדאי שתבינו מה זה יפניות של שנות ה90.

לאנטיס וסיביק, מה תגידו עליהן ?.

נו אז מה אתה רוצה טפיחה על השכם?

ולכל מי שיש 1.8 טורבו יחלקו מדלייה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...