Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאוטומט לוקח קצת יותר זמן.

נהג שיודע לפתוח טוב, בגיר ידני, יעשה בערך ב9 שניות.

הן מאיצות מהר מאוד. (ביחס למנוע שלהם.)

בכללי, המהירות באה על חשבון הנוחות, רכב מפלסטיק, לא נוח לשבת בו בכלל.

פורסם

הנוחות הירודה נובעת משני דברים - תנוחת ישיבה נמוכה וכסאות מרופטים (נו, אחרי 15 שנות שרות גם הם עייפים).

מאידך מדובר ברכב שקט מאוד, אמין מאוד ובזכות זה זול מאוד לאחזקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת הסתק המנוע דווקא לא, לדגמים החדשים יש הספק בערך 25% יותר. מה שכן - התיבה האוטומטית של הקורולה המדוברת מעולה ומתזמנת היטב עת העברת ההילוכים לניצול טוב של יכולות המנוע.

כמוכן - הקורולה היחידה שהיתה לי היתה מדגם 1998 ואין לי נסיון עם הדגמים החדשים יותר, אבל כמדד גס נסה לבדוק יחס הספק למשקל בדורות השונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואו החתימה שלך תלושה מהמציאות משהו! אם היה מדובר על סופרה הייתי מבין, אבל על קורולה??

פורסם

כל הדגמים של הקורולה בידני היו חזקים, עד 02' (הצורות הישנות), כולן מהירות מאוד.

האוטומט שלהם גם טוב (של הישנות 02' ומטה), אבל אין על ידני.

פורסם

כנראה שבאמת העוצמה באה על חשבון יופי או נוחות שלא כולם אוהבים, אבל תאמין לי אם היה לקורולות החדשות, אלו של השנים האחרונות, היה שווה לרכוש עוד אחת אבל הן פשוט לא שוות. פשוט זה רכב עבר מה שנקרא.

פורסם
כנראה שבאמת העוצמה באה על חשבון יופי או נוחות שלא כולם אוהבים, אבל תאמין לי אם היה לקורולות החדשות, אלו של השנים האחרונות, היה שווה לרכוש עוד אחת אבל הן פשוט לא שוות. פשוט זה רכב עבר מה שנקרא.

טעות, הם נוחות יותר מהישנות.

הקורולות החדשות הם סוסות, מהירות, אמינות, חסכוניות, די נוחות ביחס לאחרות בשוק, טובות מבחינת מרווח.

עובדה שכל המשטרה וכל הבלשים וכל הליסינגים בנויים מקורולות.

אפילו ראיתי כמה מוניות עם קורולה.

אכן, אם היה יותר נוחות, והכוונה היא להביא איזה מהנדס נוחות ישיבה מצרפת, אז היו חוטפים אותם כמו לחמניות.

פורסם

בין 95-99 נמכרו 2 דורות שונים של טויוטה קורולה. הדגם שנמכר מ-93-97 היה בעל 117 כ"ס כאשר בשנה האחרונה (97) ההספק ירד ל-107. ב-98 כבר החל להמכר הדור הבא - עם הפנסים העגולים.

פורסם

אתה יכול למדוד בעצמך (עם לוח שנה...).

הייתי חייב...:-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

על איזה עוצמה אתה מדבר? אם לא היה כתוב שמדובר בקורולה הייתי טועה לחשוב שאתה מדבר על איזה אקזוטיקה ספורטיבית.

הגירסה הידנית זריזה למדי וכנראה מגיע ל100 תוך 10 שניות בערך. הגירסה האוטומטית מעט איטית יותר (אולי היא מוגבלת אלקטרונית על מנת לרסן את "העוצמה").

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...