Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרטר בפיז'ו 306 2001 הלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח חברים!

אז ככה היום נסעתי לתומי לקניון לי הבית שלי הכל טוב ויפה. אחרי שסיימתי את סידורי בקניון חזרתי לאוטו והאוטו לא מניע!

מדובר בפיגו 306 xt שנת 2001 נפח מנוע 1600. חשוב לציין שמאז שקניתי את האוטו לפני 7 חודשים לא הייתה אפילו בעיה קטנה!.

חשבתי בהתחלה שזה המצבר אולי אבל המצבר יחסית חדש. הזמנתי את השירותי דרך של הביטוח, הגיע הבחור אחרי שעה וחצי דפק קצת בסטרטר עם מברג והמנוע התחיל לעבוד ואמר לי שהלך לי הסטרטר. "אל תכבה את המנוע, סע ישר למוסך" (זה היה בשעה 4 בצהריים) - כמובן שלא עשיתי את זה כי אני לא הולך להשאיר את האוטו שלי מחוץ למוסך באיזור תעשיה של באר שבע 4 ימים עד יום ראשון - כי עד מחר לא ישאר שם אוטו.

דיברתי עם המוסכניק שלי הוא אמר לי לקחת אותו לבית, ושהוא יבוא יתקן לי אותו בחנייה.

המחיר שהוא אמר לי על סטרטר משופץ עם אחריות הוא 500 שקל, זה מחיר טוב? בהתחשב בזה שהוא גם בא אליי ואני לא משלם עוד 100 שקל נוספים על גרר ביום ראשון?

אשמח לתשובתכם המהירה.

פורסם
אגב מה התפקיד של הסטרטר?

המחיר נשמע סביר מאוד, כל הכבוד למוסכניק שבא עד אלייך.

בקשר לשאלתך,

סטרטר מסובב את גל הארכובה עד שמתחיל תהליך ארבעת הפעימות.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אחלה מחיר קפוץ עליו כי המוסכניק מגיע עד אלייך וזה יופי .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
המחיר נשמע סביר מאוד, כל הכבוד למוסכניק שבא עד אלייך.

בקשר לשאלתך,

סטרטר מסובב את גל הארכובה עד שמתחיל תהליך ארבעת הפעימות.

ומה ככה סתם הוא נהרס? בלי הודעה מוקדמת?

פורסם

מה תגידו אם אני יגיד לכם שעכשיו ירדתי לאוטו והוא הניע לי? מה אני אמור לעשות עכשיו? אני מפחד ליסוע איתו שפתאום לא יניע לי שוב...

אפשר לסמוך על המילה של השירותי דרך? זה באמת בעיה בסטרטר? אם אני יתקע איתו שוב יש דרך להפעיל אותו שוב?

חשוב לציין שאני רוצה ליסוע עם האוטו היום מבאר שבע לשדרות

פורסם
לפי מה שספרת שקרה המתנע אכן לא תקין וסביר להניח שתתקע שוב.

אני יורד אל האוטו כל חצי שעה והוא מתניע! מה לעשות ליסוע היום לשדרות? אני אמור לחזור מוצש

פורסם

הוא יכול להניע לך ללא בעיה עוד כמה פעמים או כמה ימים או שבועות וגם יותר, אבל מתישהו התקלה תחזור, ואף אחד לא יכול לדעת, מתי בדיוק.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה, וגם ב306 חביבי. זה יניע \ לא יניע \ יניע \ לא יניע ובסוף לא יניע בכלל. תחליף סטרטר וגמור עניין, קיבלת אחלה תמחור ושירות לפי מה שציינת

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...