Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מראות צד משומשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי זוג מראות צד מקוריות לרכב שלי אחרי שאופנוען נחמד החליט שיותר יפה לשבור למראת הנהג את הקצה :evil:.

הרכב יפני וגם את המראות הזמנתי מיפן, הן משומשות, הרכב אינו רכב אספנות.

ראיתי בעדכון האחרון מהפגישה עם אנשי משרד התחבורע שיש אפשרות להכניס מראות משומשות ואפילו "פלסטיקים למראות" נכללו ברשימת השחרור המהיר.

בהנחה והם ייעצרו במכס, האם אצטרך לעבור את הטרטור הרגיל של שליחת הבקשה לייבוא או שמראות אכן נכללות ברשימת השחרור המהיר?

הבנתי משרשורים קודמים שלמראות מיצרנים אירופאים צריך שיהיה מוטבע תו התקן האירופאי (E) על המראה, מה המקבילה היפנית והאם תקנה זו עדיין תקפה?

תודה,

אלון

פורסם
שלום,

קניתי זוג מראות צד מקוריות לרכב שלי אחרי שאופנוען נחמד החליט שיותר יפה לשבור למראת הנהג את הקצה :evil:.

ראיתי בעדכון האחרון מהפגישה עם אנשי משרד התחבורע שיש אפשרות להכניס מראות משומשות ואפילו "פלסטיקים למראות" נכללו ברשימת השחרור המהיר.

בהנחה והם ייעצרו במכס, האם אצטרך לעבור את הטרטור הרגיל של שליחת הבקשה לייבוא או שמראות אכן נכללות ברשימת השחרור המהיר?

הבנתי משרשורים קודמים שלמראות מיצרנים אירופאים צריך שיהיה מוטבע תו התקן האירופאי (E) על המראה, מה המקבילה היפנית והאם תקנה זו עדיין תקפה?

תודה,

אלון

רכב אספנות יפני? FF1?

פורסם

עד כמה שאני מבין, המראות צריכות לעמוד בתקן האירופאי ולא חשוב מאיפה שולחים אותם או איפה יצרו אותם.

אני עכשיו הזמנתי (הגיע אלי לפני שבוע) מראות חדשות לווספה מויאטנם ועצרו לי את המשלוח במכס.

דרשו ממני שהם יעמדו בתקן (ואכן מוטבע עליהם E).

לגבי השחרור המהיר, אני הזמנתי דרך פדקס ולכן לא יכולתי להשתמש בנוהל הזה.

זה איזשהו עניין ממש ממש מטומטם (תסלחו לי) אבל רק מי ששולח בדואר יכול לממש את הנוהל הזה.

לכן תזמין בדואר רגיל ולא דרך חברת שילוח.

בהצלחה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
שלום,

תודה,

אלון

אלון

חבל שאתה פונה למשרד תחבו רע כלשונך ומצפה לטוב ?

חג שמח

עזיזי אריאל

פורסם

דווקא מנסיוני איתם הם לא רעים בכלל, הם מלאים בירוקרטיה (כמו כל מוסד אחר בארץ שלנו) אבל סך הכל נתקלתי באנשים שניסו לעזור הגדילו ראש וכשהיה צריך גם עזרו יותר ממה שהם צריכים.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

מנסיון שלי משרד התחבורה יחסית בסדר,הדואר פשוט זוועה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
רכב אספנות יפני? FF1?

עד כמה שאני מבין, המראות צריכות לעמוד בתקן האירופאי ולא חשוב מאיפה שולחים אותם או איפה יצרו אותם.

אני עכשיו הזמנתי (הגיע אלי לפני שבוע) מראות חדשות לווספה מויאטנם ועצרו לי את המשלוח במכס.

דרשו ממני שהם יעמדו בתקן (ואכן מוטבע עליהם E).

לגבי השחרור המהיר, אני הזמנתי דרך פדקס ולכן לא יכולתי להשתמש בנוהל הזה.

זה איזשהו עניין ממש ממש מטומטם (תסלחו לי) אבל רק מי ששולח בדואר יכול לממש את הנוהל הזה.

לכן תזמין בדואר רגיל ולא דרך חברת שילוח.

בהצלחה.

כמובן שהזמנתי בדואר רגיל ולכן אני תוהה אם השחרור המהיר שחל על "פלסטיקים למראות" מתכוון לכל המראה או רק לחלקים ממנה :?, אשמח לשמוע על אנשים שהכניסו מראות בשחרור מהיר בלי הטרטור הרגיל...

על המראות הנוכחיות שלי מוטבע התו האירופי כך שאני מאמין שגם על המוזמנות יהיה מוטבע, נקווה לטוב...

אלון

חבל שאתה פונה למשרד תחבו רע כלשונך ומצפה לטוב ?

חג שמח

מנסיוני ארוך השנים מול המשרד, האנשים אמנם טובים, אבל ההתנהלות והנהלים המשונים גורמים לעיקובים של חלקים איזוטריים ולעומת זאת טורבואים, פורקים ושלל חלקים "מסוכנים" הרבה יותר עוברים ללא כל התיחסות...

מנסיון שלי משרד התחבורה יחסית בסדר,הדואר פשוט זוועה.

הגוף היחידי שעדיין לא איכזב אותי הוא דואר ישראל, מעולם לא אבדה לי חבילה (דואר רשום) וזמני ההגעה סבירים יחסית..

חג שמח,

אלון

• תוכן חדש...