Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאחרונה נהיה לי בעיה במזגן . (הרכב הוא הונדה אקורד 2400)

המזגן עובד לי רק שאני בנסיעה .

שאני עומד ברמזור הוא מתחיל להוציא אויר חם.

הלכתי למוסך מיזוג אויר בבני ברק הוא טען שמישהו מילא גז לא נכון .

(שזה לא זכור לי כי האטו אצלי כבר 5 שנים ולפני 3 שנים שמתי מדחס חדש אצל אותו מוסך בבני ברק)

הוא מילא גז מחדש חייב אותי ב300 ש"ח ולא עזר כלום נשאר אותו דבר יש מזגן רק בנסיעה .

חזרתי אליו עכשיו הוא אומר שהלך המדחס עוד 3000 ש"ח.

לי נראה שמוזר שהלך המדחס כי כשאני בנסיעה המדחס עובד מצוין .

האם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה .

ואם יש המלצה למישהו אמין שאני יכול לפנות אליו.

תודה מראש לעוזרים מיקי

פורסם

אני לא יכול לעזור לך בשאלה, אבל אם אתה רוצה תשובות, אתה צריך לשנות את הכותרת לפי הכללים (תכתוב את סוג הרכב ושנתון +מזגן לא עובד בעצירה או משהו כזה...)

חג שמח

ארלה

פורסם
תבדוק אם אתה לוחץ על הA.C המאוורר של המעבה מתחיל לעבוד והאם המדחס נכנס לפעולה

כן שאני לוחץ על כפתור AC המאוור והמדחס נכנסים לעבודה.

אם אני בעמידה ועל טורים נמוכים לאחר כחצי דקה של עבודה הוא מתחיל להוציא רק אויר כמו פן

ואם הרכב בנסיעה אז אין בעיה בכלל המזגן עובד רגיל

פורסם
בהחלט נשמע כמו מנוע מעבה לא עובד או תקוע.

כאשר אתה נוסע יש רוח והיא מפצה על החוסר במאוורר.

מה זה מנוע מעבה ?? ואל איזה מאוורר מדובר?

אז הבעיה היא לא במדחס.......

פורסם
מתחת למכסה מנוע יש ליד הרדיאטור 2 מאוורים גדולים שים לב שכאשר אתה לוחץ על AC הם מתחילים לעבוד. אם הם עובדים אז זו בעיה אחרת

המאוררים אמורים לעבוד איך שאני מפעיל את המזגן ישר ?

פורסם

מנוע מעבה הוא המנוע שמניע את המאוורר של סוללת המעבה- הסוללה נמצאת בצמוד לרדיאטור הקירור של המנוע (בדרך כלל).

1.פתח מכסה מנוע

2.תאתר מאוורר או 2 מאווררים (צמוד לרדיאטור).

3.תדליק מזגן.

4.תבדוק האם אחד המאווררים מתחיל להסתובב- עדיף על מנוע קר כדי להיות בטוח שהסיבה לפעולת המאוורר אינה חום המנוע.

אם אתה מדליק מזגן ואין מאוורר שמזרים אוויר על סוללת המעבה (שצמודה לרדיאטור) אז זאת הבעיה שלך.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
מנוע מעבה הוא המנוע שמניע את המאוורר של סוללת המעבה- הסוללה נמצאת בצמוד לרדיאטור הקירור של המנוע (בדרך כלל).

1.פתח מכסה מנוע

2.תאתר מאוורר או 2 מאווררים (צמוד לרדיאטור).

3.תדליק מזגן.

4.תבדוק האם אחד המאווררים מתחיל להסתובב- עדיף על מנוע קר כדי להיות בטוח שהסיבה לפעולת המאוורר אינה חום המנוע.

אם אתה מדליק מזגן ואין מאוורר שמזרים אוויר על סוללת המעבה (שצמודה לרדיאטור) אז זאת הבעיה שלך.

תודה יורד לבדוק עכשיוו

פורסם

בדוק מה שלום מערכת הקירור, בדוק האם יש מספיק מים ברדיאטור ובמיכל העיבוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לכול העוזרים.....

בדקתי מה שאמרתם איך שהדלקתי את המזגן שני המאורים עבדו ויצא קרור מהמזגן .

לאחר שהרכב התחמם ירד עוצמת אויר הקר ב70% .

שמתי לב שאם אני לוחץ על הגז ומעלה את הרכב ל2500 סל"ד האויר הקר מתחזק .

כול הבדיקה היתה בחניה ללא נסיעה ברכב ...

• תוכן חדש...