Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לצערי לפני יומיים במהלך נסיעה נורית השמן נדלקה ועימה נורית ה-STOP הידידותית מה שחייב אותי להוביל את רכבי למוסך רנו מורשה שבו אני מטפלים מזה שנים רבות.

בכל מקרה היינו אמורים לעשות טיפול מכיוון שבשנתיים האחרונות אשמתי שהזנחנו את הטיפול ברכב. מדובר ברנו מגאן 2001 עם קילומטרז' של 200,000 ק"מ.

חשוב לי לציין שאנו סומכים על המוסך וזה לאחר הרבה שנים שאנו מטפלים אצלו.

רק על מנת להיות שלמים עם עצמנו הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי עלות הטיפולים :

החלפת בית מסנן אוויר

החלפת מסנן דלק

בקרת מערכות בקליפ + עדכון בק' רציפויות

ה"ה 4 מצתים

החלפת מתג תרמי

ה"ה בית מצערת והחלפת גומיות לבית מצערת

הח' חיישן הצתה

הח' תקע חיישון הצתה

ביטול קודנית+אזעקות

החלפת שמנים

החלפים:

מסנן אויר פנימי

מסנן דלק הזרקה

מצת

אטם למצערת

תקע לצמה

יוניט חום

מסנן שמן

אטם מתכת גומי

מסנן אויר לאבופרטור

בקיצר אשמח לשמוע מהי העלות של הדברים הללו פחות או יותר.

המחיר ללקוח שרשום בקבלה עומד על סביב ה-5000 ש"ח כאשר לנו המחיר יצא בסופו של דבר 3000 במזומן.

תודה

פורסם

נראה לי הוחלפו הרבה דברים שלא כל כך קשורים!

מה אבחנו במוסך? מה הייתה התקלה שגרמה לנורת stop לדלוק?

מוזר קצת החלפת תרמוסוויצ ובית מצערת ועוד דברים שלא בהכרח קשורים ביחד.

פורסם

הטעות שלי הייתה שבשנתיים האחרונות לא דאגתי לשום טיפול במוסך וכל המסננים והמשאבים היו סתומים, זה מה שהוביל לנורית STOP ולזרימת השמן והדלק בצורה תקינה.

מעבר לזה, הם אמרו שבגלל שלא היה טיפול זמן רב, הפלגים נשחקו, המצת וכל הקשור אליו היו בלויים כי לא החליפו המון המון זמן (שזה נכון על פי הסטוריית הטיפולים)

השאלה אם הסכומים הגיוניים...

פורסם

אני כבר לא מדבר על הואקם גז וחומר זרחני כולל מילוי גז למזגן שעל זה לא לקחו לי שקל.

הקיצר אם אתם אומרים שהסכום הגיוני לטיפול אז אפשר להיוות רגועים?

פורסם

ישנם אלמנטים שסביר והגיוני להחליף אותם כמו מצתים, מסננים למיניהם אבל מה הצורך בהחלפת יוניט טמפ' וחיישן הצתה?

השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך ואת בעל המוסך הן: האוטו מזייף? האוטו עושה בעיות בהתנעה? הטמפ' בשעון חורגת מהגבולות הרגילים?

פורסם

לא חשתי לאחרונה בעיות בהצתה או בטמפ' גבוהות. השאלה שלי היא אם לא הקפדתי על מים ושמן סדירים מזה הרבה זמן. יש מצב שזה דפק את כל מה שקשור למערכת הטמפ'? כי בשנתיים האחרונות בשיא טיפשותי לא זוכר אם מילאתי יותר מידי מים ושמן לא הוחלף המון המון זמן.

פורסם

מחיר כל החלקים במידה ומדברים על מקורי או תואם ולא תחליפי מגיעים לפחות

מ 1000 שח !

5000 שח בחשבונית או 3000 במזומן שדילמת זה מחיר מוגזם לדעתי

לרכב שנת 2001 אין הצדקה כספית לטפל במורשה מבחינה כלכלית !

פורסם

מבחינה כלכלית אין כל סיבה להחזיק רכב.

המחירים אלו המחירים לחלפים מקוריים ומוסך מורשה.

לפי דעתי וזאת בלי לבדוק את הרכב יש כמה חלקים שנראה כאילו "דחפו" לך.

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע כמו מחיר גבוה לכל הדעות.

לרכב בן 11, אין כל הצדקה לבצע טיפולים במוסך מורשה יבואן. את החלפים המקוריים תוכל לדרוש בכל מוסך.

ממליץ לקבל הצעה מקבילה ממוסך חיבה, אשר זכה בתוכנית "יצאת צדיק", ועל כן יש לצפות שלא ידחוף לך חלקים סתם.

• תוכן חדש...