Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשתי לתו נכה נדחתה בטענה שלא עמדתי בדרישת החוק שאומר : שתנועתי בדרכים ללא רכב תערער את בריאותי.

אני סובל מכאבים כרוניים באגן המקרינים לרגליים ולגב תחתון ולכן מתקשה ללכת ,60% נכות רפואית מביטוח לאומי

ואי כושר עבודה של 100%. מה עושים ? מה צריך להמצים על מנת לקבל תו נכה שיקל עליי את החיים.

פורסם

לדעת י עו"ד שמתמחה בנושא

ותרגיש לנו טוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נסה לקבל חו"ד של רופא בעניין כושר הניידות שלך. אולי זה יעזור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הם לא מגיבים כמעט לצערי וכמו כן אני לא חושב שזו מומחיותם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עורכי הדין בפורום מכירים בודאי את החוק שנקרא חוק חניה לנכים 1993 , סעיף1(א)(1) שממנו ציטטו לי בתשובתם

משרד הרישוי.מעניין להבין מה הכוונה שנאמר "תנועתו בדרכים בלי רכב עלולה לערער את מצב בריאותו".

פורסם

החוק קובע כי האישור ניתן לאחר שרופא שהוסמך לכך על פי דין קובע כי אתה נכה כמו רופא של ביטוח לאומי למשל, או רופא שהוסמך לכך על ידי רשות הרישוי.

לכן לדעתי כתובתך צריכה להיות המוסד לביטוח לאומי ושם "לדפוק" על השולחנות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תוך כמה זמן קיבלתה תשובה מאז ששלכתה להם את הניירות..?

כתוב שצריך לחכות 90 יום..זה באמת היה ככה או שענו לך מהר יותר?

• תוכן חדש...