Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 504

Fitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באילו שנים יוצר הדגם עם הפנסים הכפולים מקדימה?

סביר למצוא אחת כזו?

בהמשך יבואו שאלות נוספות :roll:

תודה לעוזרים! :!:

משכנתא זה קל

פורסם

הפנסים הכפולים מקדימה שייכים לדגם האמריקאי ללא תלות בשנת דגם מסויימת.

בארץ שווקו דגמים עם פנס יחיד בכל שנות הייצור.

לשכן שלי היתה אחת אמריקאית עם פגושים קרביים ופנסים כפולים.

peugeot-504.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדגם עם הפנסים הכפולים מקדימה נקרא TI,והא צוייד במנוע 2.0 עם הזרקת דלק,ויוצר בין השנים 72-79.היו כמה כאלה בארץ,אבל הרבה זמן לא ניתקלתי באחת כזו...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בדגמי הקופה היתה אופצייה למנוע V 6 של ה604(PRV)בנפח 2664 סמ"ק עם הזרקת דלק.ההבדל העיקרי בינן לבין גירסת הסלון היה במיתלים האחוריים הניפרדים(זרועות עוקבות)כמו ב 505.היה לי חבר שהיתה לו כזו משנת 80 שצויידה בחישוקי אלומיניום יפייפיים,רק הבעייה היתה שהם חוברו לצמיגי מישלין TRX שהיו במידה מילימטרית,ושום צמיג אינצ'י לא התאים להם...בנוגע לפנסים הכפולים מלפנים,כל הדגמים המוזרקים היו בעלי פנסים כפולים,ללא קשר לדגם האמריקאי,ונקראו TI.

פורסם

סיכוי קלוש מאד,אם בכלל.לחבר של אבא שלי היתה כזו שנת 74 שנקנתה מתייר הולנדי.היא היתה ידנית,עם מנוע מוזרק וגג שמש,בצבע ירוק מטאלי.היא היתה חזקה ונסעה נהדר,עד שיום אחד,בשנת 82,התעניינו בה שניים מבני דודינו,ולאחר שנאמר להם שהיא לא למכירה,הם החליטו להעביר אותה לרשותם בכל מקרה,וממה שנשאר ממנה בבוקר למחרת היו רק המפתחות והזכרונות...

פורסם

יש לי תמונה של פיג'ו 504 בכוונת של מסוק קוברה (שניות לפני החיסול - משהו כמו לפני שנה) שקיבלתי מטייס.

אם אני אמצא אותה אני אעלה אותה לכאן.

אגב - מומלץ לראות את סצנת המרדף בין ה504 ל-404 בסרט "כץ וקרסו"

"אני אראה לו לפסקונייק הזה!" :wink:

פורסם

ה 504 של קרסו היתה משנת 71,אוטומטית עם רדיו תדיראן!ה404 של כץ היתה משנת 67,השנה הראשונה של לוח המחוונים החדש,שליווה אותה עד הפסקת הייצור ב 75,אך היה לה הילוך ראשון לא מסונכרן,וסידור הילוכים שונה מהמקובל(ראשון למטה,רביעי במקומו של החמישי)ובלמי תוף מלפנים.לי אישית יש סימפטייה עמוקה במיוחד ל404-504,שנים ארוכות התפרנסנו בצורה מכובדת ביותר מהמכוניות האלו,שייצרנו להן כל מה שהיה עשוי מגומי.

• תוכן חדש...