Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

הרכב שלי עובר פעם בשבוע שטיפה ופעם בשלושה חודשים ווקס. על מקומות מסויימים יש סווירלס בצפיפות גבוהה. על הגג למשל אין בכלל, בגאז' ומכסה מנוע יש בשפע. יש לציין כי הרכב עובר שטיפה ידנית בלבד. האם פלסטלינה טובה ווקס טוב יורידו את הסווירלס?

ראוי לציין כי הווקס שאני משתמש הוא טרטל משחה לצבע מטלי, והרכב בצבע כסוף מטלי.

נ.ב

באחת הפעמים כשהשתמשתי בווקס נוזלי של טרטל, נזל לי כמה טיפות על הג'אנט וכתוצאה מכך הצבע שלו נראה טיפה דהוי. יש מה לעשות כדי להחזיר את הג'אנט לברק כמו שהיה פעם?!

תודה לכל העונים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ווקס- מטרתו לספק לצבע שכבת הגנה.

פלסטלינה- מטרתה ניקוי יסודי של הצבע, הסרה של דברים שלא יורדים בשטיפה.

לצערי על מנת להוריד סווירלס מארקס צריך לבצע פוליש, דבר שלא הייתי ממליץ לך לבצע בעצמך בייחוד על צבע מטאלי.

מוזר שאתה אומר שווקס פגע לך בגאנט, ממה שידוע לי ניתן למרוח ווקס גם על גאנטים.

אם תרצה לבצע חידוש לגאנטים, יש מספר מקומות שעושים זאת, שמעתי שפורטל עושים.

בנוסף טיפ, בתור אחד שנראה לי משקיע ברכב ממליץ לך להשתמש בחומרים יותר איכותיים מטרטל ולהזמין מאייבי: מגוויר'ס וכדומה.

גם קארפלן שקיים בארץ נותן תוצאות לא רעות.

פורסם

עם כל הכבוד לקראפלן והפרסום המוזר שהם קיבלו כאן בפורום לפני כמה שנים, זה ווקס ברמה ירודה מאוד, נותן תוצאה סבירה שמחזיקה מעמד מעט מאוד זמן. מניסיון שלי ושל כמה חברים - טרטל טוב יותר - עדיפות למשחה.

לפותח השרשור, ניתן להוריד סווירל מרקס רק באמצעות פוליש, עם מכונה ופד מאוד ספציפי (אולי יש גם בדים מיוחדים שמתאימים לעבודה ידנית).

פורסם
עם כל הכבוד לקראפלן והפרסום המוזר שהם קיבלו כאן בפורום לפני כמה שנים, זה ווקס ברמה ירודה מאוד, נותן תוצאה סבירה שמחזיקה מעמד מעט מאוד זמן. מניסיון שלי ושל כמה חברים - טרטל טוב יותר - עדיפות למשחה.

מחזק.

השתמשתי עד לא מזמן בטרטל נוזלי, ולאחרונה רכשתי את אוטו פיניש של קארפלאן ואני מאוכזב. הטרטל נתן תוצאה טובה יותר.

פורסם
ווקס- מטרתו לספק לצבע שכבת הגנה.

פלסטלינה- מטרתה ניקוי יסודי של הצבע, הסרה של דברים שלא יורדים בשטיפה.

לצערי על מנת להוריד סווירלס מארקס צריך לבצע פוליש.

ניסוח ההודעה לא היה כל כך מדוייק ולכן אחזור אחרי, אני יודע שווקס לא מוריד סווירלס.האם פלסטלינה ו/ או ווקס טוב יכולים לטשטש/ הרבה או קצת את הסווירלס?

והאם טוב לעשות פוליש לצבע שנראה טוב חוץ מהסווירלס, זה מוריד את הלקה? (אין לי ניסיון עם הפוליש אל תהרגו אותי)

תודה!

עריכה

הווקס של אוטו פיניש לא ממש קרץ לי ולכן העדפתי להישאר עם טרטל, חשבתי על משהו אחר, יש המלצות? אפשרי גם מאיביי

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

וקס ופלסטלינה לא משפיעים בכלל על סווירלס קיימים. אוטם צבע טוב (paint slealant) מגן במידה מסויימת על הצבע מסווירלס עתידיים.

מכונת פוליש תוריד 100% מהסווירלס אבל אפשר גם ידנית אבל אל תצפה לתוצאות של 100%.

חפש Meguiars Swirl X

או גש לדיטיילר עם מכונה.

פורסם

הבנתי, כנראה שאין פלאים בדבר ואת הפוליש אני אשמור להזדמנות.

מה אומרים חברי הפורום על הווקס הנ"ל? http://www.ebay.com/itm/Meguiars-8-Maximum-Mold-Release-Wax-11oz-M0811-/190630206145?

pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c62721ac1&vxp=mtr

תודה!

פורסם

פלסטלינה תוריד את זה כמעט בטוח

השבוע עשיתי פלסטלינה לאוטו של אבא שלי שהיה מכוסה במלא נקודות חלודה קטנות, כנראה בגלל מקום העבודה שלו אבק ברזל נופל על האוטו ונדבק, הפלסטלינה הורידה הכל , הרכב נראה כמו חדש עכשיו.

פורסם

הורדת סווירלים ידנית היא משימה לא קלה, אבל עם העזרים הנכונים תוכל אולי לשפר משמעותית את המצב.

זה קיט מושלם שכולל כמעט כל מה שצריך: http://www.detailing.com/store/meguiars-brilliant-solutions-paint-restoration-kit.html

זה יגביר את היכולת של הפוליש ויקרב אותך לתוצאה הרצויה:

http://www.detailing.com/store/adams-orange-hex-grip-hand-polish-applicator.html

וקבל קופון 5% הנחה (חברים, אפשר למצוא הרבה קופונים לאתרים בארה"ב , רק צריך לחפש) - THEFIND5OFF

בהצלחה, מחכים לראות תוצאות

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
לך על זה

http://www.ebay.com/itm/Klasse-High-Gloss-Sealant-Glaze-16-9-oz-/180850638240?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a1b89bda0&vxp=mtr

זה אוטם צבע שאמרתי לך. יותר עמיד מווקס ונותן ברק נהדר. משתמש בו שנים.

לא נשלח לארץ, יש תחלופה? איך משתמשים בו? לפני אחרי ווקס?

פורסם

אחרי חיפוש קצרצר באיביי וגם בפורום, אני חושב ללכת על הווקס הנ"ל.

מומלץ?

http://www.ebay.com/itm/260879392620?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

פורסם

ווקס לא מסיר סווירלים,

אם אתה רוצה להתמודד עם זה כמו שצריך אתה צריך מוצר אמיתי עם תוצאות מוכחות .

Meguiars Ultimate compound הוא מוצר קלאסי בשבילך.

לפניו אתה צריך (אחרי שטיפה) לעבור עם פלסטלינה על הרכב כדי להסיר לכלוך שלא ירד בשטיפה.

הנה לך דוגמא למה יכול לרדת מרכב גם אחרי שטיפה יסודית - ראה תמונה מצורפת.

- אם אתה לא מוריד את הלכלוך עם פלסטלינה, אתה משפשף אותו אל תוך הצבע עם הפוליש ויוצר עוד שריטות.

- בניגוד להרבה תכתובות שרצות כאן בפורום, פלסטלינה לא מורידה שריטות, היא רק שלב ניקוי לפני פוליש ולא יותר מכך.

- לאחר פלסטלינה יש 2 אופציות, פוליש ואז ווקס, או רק ווקס.

המוצר של Klasse הוא מוצר נחמד אבל עדין, סיכוי גדול שתתאכזב מיכולת הסרת הסווירלים שלו, במיוחד כשאתה עובד ידנית.

Dirty Clay.jpg

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

נראה כי הפלסטלינה עושה רושם טוב מעניין מה יצא מהרכב שלי.

תודה רבה itay mar על המידע החיוני, האם המוצר נחשב לפוליש וכל כמה זמן אפשר להשתמש בו?

ראיתי כמה סרטונים שאומרים שצריך לעשות שטיפה-לפסטלינה- את החומר הזה-ווקס בסוף זה הגיוני?

בפורום כתוב שלסיכוך הפלסטלינה דרוש תרסיס מיוחד, האם אפשר להשתמש במים וסבון לרכב?

הקיט של מגווירס יקר לי מעט עם כל מסת החומרים שאני רוכש כעט, האם הפלסטלינה של 3M טובה?

ראיתי באיביי חמש חפיסות של 200 גרם במחיר של 33 דולר ומשלוח ב10 דולר, נראה כמו זיוף או מציאה?

תודה!

הפלסטלינה של 3M http://www.ebay.com/itm/3M-38070-Car-Clean-Clay-Bar-Auto-Detailing-Cleaner-Surface-Smoother-NEW-Claybar-/260998211914?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cc4b4a94a&vxp=mtr

פורסם
נראה כי הפלסטלינה עושה רושם טוב מעניין מה יצא מהרכב שלי.

תודה רבה itay mar על המידע החיוני, האם המוצר נחשב לפוליש וכל כמה זמן אפשר להשתמש בו?

ראיתי כמה סרטונים שאומרים שצריך לעשות שטיפה-לפסטלינה- את החומר הזה-ווקס בסוף זה הגיוני?

בפורום כתוב שלסיכוך הפלסטלינה דרוש תרסיס מיוחד, האם אפשר להשתמש במים וסבון לרכב?

הקיט של מגווירס יקר לי מעט עם כל מסת החומרים שאני רוכש כעט, האם הפלסטלינה של 3M טובה?

ראיתי באיביי חמש חפיסות של 200 גרם במחיר של 33 דולר ומשלוח ב10 דולר, נראה כמו זיוף או מציאה?

תודה!

הפלסטלינה של 3M http://www.ebay.com/itm/3M-38070-Car-Clean-Clay-Bar-Auto-Detailing-Cleaner-Surface-Smoother-NEW-Claybar-/260998211914?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cc4b4a94a&vxp=mtr

1. פלסטלינה זה לא פוליש והיא לא מורידה שריטות. זה חומר שמשמש לניקוי יסודי של הצבע בדר"כ כהכנה לפני פוליש.

פלסטלינה מורידה לכלוך קשה שנדבק לצבע ולא יורד בשטיפה.

2.שטיפה-פלסטלינה-פוליש(אם צריך)-ווקס

3.אי אפשר להשתמש בסבון:-o תקנה קיט פלסטלינה שמגיע עם ספריי יעודיי (ספריי דיטיילרים) שמטרתו לאפשר תנועה טובה של הפלסטלינה על המשטח.

4.תרכוש קיט של מגוויר'ס או יותר זול של mother's.

5. 3M חברה מצויינת, לא יודע לגבי האותנטיות של מה שמצאת. בכל מקרה אתה צריך קיט כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-SMOOTH-SURFACE-CLAY-KIT-2-Clay-Bars-Quick-Detailer-Ultimate-Q-Wax-/220946078564?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3371699b64#ht_519wt_1037

• תוכן חדש...