Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, אני בחיים לא שטפתי עם ספוג, זה רק התחדש לי מקריאה בפורומים פה. אני הייתי עושה לעצמי חיים קלים, עובר ליד פח זבל, רואה איזה חולצת טריקו ישנה זרוקה ליד הפח, לוקח כמה כאלה ושוטף איתם את האוטו, עושה ווקס, הכל.

עכשיו עם הרכב החדש שהוא כסוף מטאלי, אני מפחד משריטות.

אז מה ההבדל בין ספוג לרכבים לבין ספוג מזרון?

יש כמה פרמטרים: הראשון סביר להניח שתמצא ספוג שהוא קשיח וצפוף שהוא מאוד שורט את רכב, שורט כך שהוא יעשה לך סווירלס ואולי גם יעשה נזק ללקה של הרכב. יש את הלטקס שגם הוא שורט את הרכב וגם הוא אינו מתאים לשימוש.

אתה לא יכול לקחת איזה חולצת טריקו ישנה או איזה ספוג ישן ולהשתמש איתו לשטיפה, האבק והזיהום שיש על החולצה הזרוקה או הספוג יכולים לפגוע לך בצבע ולשרוט אותו.

אתה צריך להשתמש בסמרטוטים רב פעמיים הניתנים לשטיפה. המיקרופייבר נחשב לסמרטוט טוב גם לווקס גם לשטיפה וסיבון הרכב וגם ניקוי החלונות, אין צורך בנוזל חלונות. פשוט אתה מנגב איתו את המים שנשארו על החלון.

מניסיון כואב של חבר עם שירוקו אדומה. הוא מצא איזה בלוק של ספוג, חתך אותו לכמה קוביות ושטף את הרכב. כשהרכב היה רטוב קצת הוא היה נראה טוב, אחרי שהוא התייבש כל הרכב היה שרוט ברמה שפולישים גסים לא כל כך טישטשו את הנזק.

אני רכשתי מאיביי שלוש מטליות מיקרופייבר בשלוש דולר (הן בדרך ארצה) ויש לי עוד סטוק מטליות שמחכות לשימוש. אל תתעצל ואל תקטין ראש, אם אתה רוצה לנקות את הרכב עם מינימום נזק אל תשטוף או תעשה ווקס עם ספוג.

טיפ קטן. המיקרופייבר סופג אבק, אצלי הן היו זרוקות על השולחן שלי תקופה ארוכה וכמות האבק שהייתה נאגרת בהן היא עצומה. אחרי שכיבסתי את המטליות שמתי אותם (יבשות) בקופסת פלסטיק (פשוטה של אוכל) וככה הן נשמרות בלי אבק עד לשטיפה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש תודה.

בעצם אפשר להשיג סמרטוטי מטבח מיקרופייבר כאלה בכל מכולת מקומית, לא?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כן. יש סמרטוטי מטבח שהם מיקרופייבר. שים לב רק לא מטלית הפלא/קסם של ניקול. היא לא מיקרופייבר!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לייבוש משתמשים רק במטלית מיקרופייבר נקייה, לא בסמרטוט שמצאת בזבל. מקפלים פעמיים-שלוש ומשתמשים בכל צד כמו ספוג לספוג את המים. אם יש לך מטלית גדולה וPLUSH (עבה) כמו שאומרים אז תשתמש בכמה קטנות, אבל בחייך בלי ספוגים וחולצות מהזבל, רק במיקרופייבר נקי נקי נקי.

• תוכן חדש...