Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי דייהו לאנוס שנת 98 עם 117 K ק"מ,עכשיו רציתי למדוד שמן גיר והיסתכלתי והיסתכלתי וראיתי שמצד ימין של המנוע בחלקו הנמוך יותר יש פקק אדום שמחובר אליו כבל שחור עם הברגה,אני מאמין ששם ממלאים את השמן גיר(תתקנו אותי אם אני טועה).

במידה ואני לא טועה איך אני יודע כמה שמן גיר למלא? אני יודע שבעיקרון אם אין מדיד ממלאים עד שרואים שמן דרך החור,זה אכן ככה? יש לציין שאני רוצה לבדוק את השמן בעיקבות מקרה שקורה לי כל פעם שהרכב נוסע בהילוך רביעי ואני לוחץ את ה HOLD לא משנה בירידה עליה או מישור הוא מוריד כרגיל וכשאני מעלה חזרה להילוך רביעי(כביכול לוחץ שוב על הHOLD) הוא מעביר הילוך ותוך כדי ההעברה האוטו רועד כולו לאורך כל ההעברה רעידות חזקות ואז ממשיך כרגיל(ההעברה לוקחת בדיוק שניה וקצת שבמהלכה יש את הרעידות המדוברות) למישהו יש רעיון אחר למה זה קורה?.

ועוד דבר,אני צריך להחליף כמה גומיות כמו הגומיות שתופסות את המסרק הגה או תושבת מנוע ,תפוחים. מאיפה בכללי אני יכול להשיג לרכב חלקים ובזול?

אם תמונה של הפקק האדום המדובר תעזור אני יצלם מחר ויעלה.

תודה לעונים מראש!

פורסם

בדרך כלל פרטים אלה רשומים בספר הרכב או/גם במדבקה המוצמדת בתא המטען או המנוע עם פרטים כגון: צבע הרכב, מספר מנוע, סוג התיבה...

איזה כייף לי :)

פורסם

לא היסתכלתי אבל האמת אני לא מאמין שיהיה רשום לי כמה למלא,אני מאמין שיהיה רשום איזה סוג של שמן אם בכלל יהיה רשום אחרי כל כך הרבה שנים שהרכב קיים אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי בקשר לבעיה שהעליתי ולכמה שמן אני צריך למלא.

פורסם
אהה הבנתי בסדר גמור אני אבדוק מחר ואחזור עם תשובות, תודה!

אם לגיר יש פקק אדום וצינור ואקום שיוצא ממנו, אז כמו שמרק אמר אתה חייב ליפט ע"מ לבדוק שמן גיר.

אין מדיד בגיר זה, יש פקק קטן קטן בצד של בגיר שנמצא בגובה שצריך להיות שמן גיר (בדומה לגיר רגיל), רק שאת השמן ממלאים מהפקק האדום עד שיוצא מהחור הקטן מלמטה שמן.

פורסם

הבנתי,בעיקרון היום ניסיתי לראות איזו תיבה יש ברכב אבל זה די מחוק ואי אפשר להבין כלום וחוץ מזה אמרו לי שבמידה ואין נזילה אז אין למה לבדוק.

כנראה שהרעידות האלו בהעברה הן מהתושבת גיר התחתונה שהיום ראיתי קרועה לגמרי.

• תוכן חדש...