Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

זיהום אוויר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לפניי כשבוע הלכתי לעשות טסט שנתי לרכב, והכל היה פיקס חוץ מבעיית זיהום האוויר שהייתה ממש חמורה, אז שמתי תוסף וזה הוריד משמעותית את דרגת זיהום האוויר ל 1.3, אבל מסתבר שזה לא מספיק, אז רציתי לדעת אם אולי מישהו יודע איפה באזור השרון יש מכון רישוי ללא בדיקת זיהום אוויר בכלל? תודה.

פורסם

אין בכל איזור השרון, ובשום מקום בישראל,מכון טסטים שלא מחוייב לבצע בדיקת זיהום אוויר בקורקינט.

ברוך בואך לפורום קרא בבקשה בעיון את כללי פורום טכני:

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

 

בברכת חג פסח שמח וכשר.

תביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

יש למעלה בסרגל כלים לחצן "חיפוש"

 

תרשום בשדה החיפוש : "נכשלת בטסט בבדיקת זיהום-אוויר ברכב ממודל 95 ומעלה?"

 

תמצא שירשור ארוך עם עשרות תגובות, שמסבירות, איך אפשר להתמודד עם הבעיה.

 

אם ישארו לך שאלות, תוסיף תגובה באותו שירשור.

 

שירשור זה ננעל, מאחר וכל רכב (משנת 1971 ומעלה) מחוייב בבדיקת זיהום אוויר בטסט. כמו כן, ברמת העיקרון, אם התחלת את הטסט במכון מסויים, אתה אמור לחזור לטסט חוזר לאותו מכון ולא לאחר.

 

 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...