Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רכשתי לא מזמן איביזה TDI 2003 מדובר ברכב דיי נדיר 130 כ"ס 31.6 קג"מ 6הילוכים

הרכב מגיע עם צמיגים 205.45.16 המתלים והשילה זהים לקופרה

אני מחפש עוד קצת כוח

והכי חשוב שיפור משמעותי לבלמים

למי שיש הצעות ומבין בעניין אחרי הכול רכבי דיזל זה לא הדבר הכי נפוץ בקטגורית הספורט אני אשמח לשמוע

ובלי להעליב אני רוצה עצות רק ממי שמבין במנועי דיזל או שכבר שיפר בעבר

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

חיפוש היה עוזר מאוד יש המון חומר . אבל בכל זאת :

צ'יפ יעלה בין 2000-3000 יוסיף עוד כ 30 כוחות של סוסי יעור לרכב.

בקשר לבלימה אופציה ראשונה לרכוש צמיגים טובים וטריים טויו r1r ' t1r

. ובנוסף כשאתה פונה לסנדאות השיפורים תבקש מידע על רפידות פלוס צלחות משופרות בהצלחה.

פורסם

מצאתי רק שירשורים על איביזה בנזין איזה סדנאות אתה ממליץ ?

פורסם

אם אין לך בעיה עם אנגלית אני ממליץ להכנס לseatcupra.net זה אתר אנגלי שרוב האיביזות בו הם כמו שלנו ויש המון מידע על שיפורים, תקלות וכו'.

תתחדש קנית אחלה רכב.

פורסם

בוקר טוב.

לאורך השנים,ביצענו שינויי תוכנה בלא מעט רכבים כשלך (המנוע הנ"ל הגיע באיביזה בגולף בקורדובה וכ"ו).

אנו ממליצים על חברת "אפסולוט אוסטריה " כאשר רכב כשלך ,היה בבעלותם כרכב הבית ויצג אותם בלא מעט מרוצים ונסיונות ...

עדכון התוכנה מתבצע דך שקע הדיאגנוזה והשינוי יהיה מורגש כבר מהלחיצה הראשונה ,כאשר ההספק עולה ל 163 כ"ס והמומנט עולה ל 40 קג"מ ! (תוספת של 10 קג"מ.)

חשוב לציין ,כי למרות תוספת הכח המשמעותית שתקבל ,זיהום האוויר ישאר בגדר המותר ולא תהיה כל בעיה לעבור את המבחן השנתי .

לגבי הבלימה :אני מניח שתוכל לרכוש סט קליפרים (מפירוק) +צלחות +רפידות (מומלץ על חדש) זהות לאלה המותקנות בסיאט לאון (2003-2005).

קוטר הצלחת שם הינו 312 מ"מ והבלימה מעולה.

ייתכן שהברקסים החדשים יגעו בחישוק המקורי ווהפתרון יהיה להחליף את החישוקים (והצמיגים )למידה גדולה יותר -205-40-17 (יש לנו סט משומש במלאי...)

שידרוג מערכת המתלים ברכב ,ישפר משמעותית את אחיזת הכביש ,יקטין את זוויות הגלגול וישפר את בעיית תת ההיגוי ממנה סובל הרכב.

להתייעצות בכל עניין ,הנך מוזמן להתקשר ל 03-5702345 ,או בפרטי.

פורסם

צ'יפ ייתן לך את הכח שאתה צריך ובאמינות.

צמיגים גדולים יותר ייתנו לך אחיזה וכמובן מראה קרבי יותר.

הייתי מתחיל שם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בוקר טוב.

לאורך השנים,ביצענו שינויי תוכנה בלא מעט רכבים כשלך (המנוע הנ"ל הגיע באיביזה בגולף בקורדובה וכ"ו).

אנו ממליצים על חברת "אפסולוט אוסטריה " כאשר רכב כשלך ,היה בבעלותם כרכב הבית ויצג אותם בלא מעט מרוצים ונסיונות ...

עדכון התוכנה מתבצע דך שקע הדיאגנוזה והשינוי יהיה מורגש כבר מהלחיצה הראשונה ,כאשר ההספק עולה ל 163 כ"ס והמומנט עולה ל 40 קג"מ ! (תוספת של 10 קג"מ.)

חשוב לציין ,כי למרות תוספת הכח המשמעותית שתקבל ,זיהום האוויר ישאר בגדר המותר ולא תהיה כל בעיה לעבור את המבחן השנתי .

לגבי הבלימה :אני מניח שתוכל לרכוש סט קליפרים (מפירוק) +צלחות +רפידות (מומלץ על חדש) זהות לאלה המותקנות בסיאט לאון (2003-2005).

קוטר הצלחת שם הינו 312 מ"מ והבלימה מעולה.

ייתכן שהברקסים החדשים יגעו בחישוק המקורי ווהפתרון יהיה להחליף את החישוקים (והצמיגים )למידה גדולה יותר -205-40-17 (יש לנו סט משומש במלאי...)

שידרוג מערכת המתלים ברכב ,ישפר משמעותית את אחיזת הכביש ,יקטין את זוויות הגלגול וישפר את בעיית תת ההיגוי ממנה סובל הרכב.

להתייעצות בכל עניין ,הנך מוזמן להתקשר ל 03-5702345 ,או בפרטי.

הברקסים בלאון 2003-2005 הם 288 מ"מ מקדימה ו256 מ"מ בודד מאחורה בדיוק כמו הגולף GTI דור 4, בלאון 2002 הצלחות הן בקוטר 312 מ"מ מקדימה ו256 מ"מ מאוורר מאחורה.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

תוכל להחליף לבלמים של איביזה קופרה 6L, הדיסקים בקוטר 312 ממ.

לגבי תוספת הכוח, קודם כל בצע יישור קו מקיף, אחרת המערכות יכלו לקרוס בזה אחר זה, הרכב גם ככה חזק ועם המון מומנט.

חבר שביצע שדרוג תוכנה כזה , החליף פעמיים קלאץ!! 6-7 אלף שח כל פעם, טורבו שקרס, תושבות, בושינגים ועוד.

לאחר יישור קו הייתי ממליץ על הציפ החלש יותר ש-e&a הציעו לך.

פורסם
הברקסים בלאון 2003-2005 הם 288 מ"מ מקדימה ו256 מ"מ בודד מאחורה בדיוק כמו הגולף GTI דור 4, בלאון 2002 הצלחות הן בקוטר 312 מ"מ מקדימה ו256 מ"מ מאוורר מאחורה.

יקיר.

בלאון טורבו 03-05 הברקסים מקדימה הם 312 מ"מ כפול ומאחורה 232 מ"מ בודד. חבל שאתה מטעה סתם..

פורסם

חברה תודה לכולם קיבלתי את המידע שרציתי

לגבי יישור קו גם בלי לשפר כבר ביצעתי

אני ככל הנראה יפנק אותו בציפ קליפרים צלחות דיסקיות וסט ג'נטים וצמיגים טובים ומשם כבר ניתקדם לאט לאט

תודה רבה לכולם

פורסם
בלאון טורבו 03-05 הברקסים מקדימה הם 312 מ"מ כפול ומאחורה 232 מ"מ בודד. חבל שאתה מטעה סתם..

לגבי האחורי אתה צודק, לגבי הקדמי אתה טועה, מצטער.

יקיר.

MX-5 NC

• תוכן חדש...