Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים בפנסים הקדמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך טיול בסוף שבוע האחרון ניתקלתי ברכב הבא.

תמיד חשבתי שמגבים בפנסים זה שטויות אבל הבחור לקח את זה צעד קדימה. סחתיין על ההשקעה (למרות שאני שם מאה שקל שהמגבים לא מחוברים לכלום).

999999.jpg

פורסם

תמיד עניין אותי עד כמה זה יעיל,אם יש פה משהו עם כזה רכב אשמח לדעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אאל"ט זה מחוייב בתקן בכמה מדינות בסקנדינביה ואולי עוד מקומות. זו הסיבה שראית על וולבו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יעיל בשלג. זו הסיבה שתראה דגמים של וולבו עם מגבים על הפנסים ואולם ישנם עוד יצרנים שמשתמשים בפטנט בעיקר לרכבים המיוצאים לסקנדינביה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במכוניות חדשות לא יצא לי לראות מגבים, יש מתזי מים בלחץ שמסירים את הלכלוך מהפנס. לדעתי הרבה יותר יעיל ממגבים, במיוחד במקרה של בוץ על הפנס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני עדיין חושב שזה שטויות ואנשים סתם מרכיבים את זה משיקולי פוזה כמו הרכב שבתמונה, שתקנו אותי אם אני טועה, אבל הוא לא מגיע כך מהמפעל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיימת מערכת מגבים לפנסים בBMW הזאת, אבל המקורית נראית כך:

30596510009_large.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה לאבא שלי בלאדה באוקראינה אפילו עם שפריצר שמתיז מים:

IMGP0044.JPG

Lada_Riva_1400GL_5_Speed.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...