Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפג'ו 107 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקנות את זה בקצת יותר מזה בארץ ד"א דרך לובינסקי...

עריכה - בדקתי - הם מבקשים 400 ש"ח על זה.

אני זוכר שקניתי בהרבה פחות (יותר לכיוון המחיר שכתוב פה) , אני אבדוק את הנושא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה לראות איך תסתדרו עם כאלו מכוניות בחודשים הקרובים וביולי-אוגוסט, עם מזגן דלוק כל הזמן (לפחות אצלי). אם אתם תצליחו לחיות עם מנוע 1000 סמ"ק ידני עם מזגן, אז אולי אני אחשוב על העניין ואבקש להצטרף לבעלי מכוניות המיני.

אגב, הסיאט החדשה עם 3 דלתות, הדליקה אותי חבל"ז. אני כבר מחכה לא מעט זמן למכונית מיני עם שלוש דלתות בארץ.

תתחדש ! :)

פורסם

הרכב אצלי מינואר שנה שעברה, הסתדרתי יופי, אחלה מזגן,

אומנם מרגישים שחלק מהכוח יורד בגלל המזגן,

אבל בכל מקרה לא קניתי את הרכב בשביל מירוצים.

so far so good so what

פורסם

גם לי היה את הרכב משלהי הקיץ ולא היתה שום בעיה.

מזגן דלוק כל הזמן - ואני גם ככה בפקקים.

המכוניות האלו גם לא כאלו עגלות.

סה"כ רוב מי שנהג על כל מני מיני משנות ה80 וה90 בהחלט נהג במכוניות איטיות יותר (רכב ראשון שלי היה קורסה שנת 97 , 60 כ"ס על 900 קילו, וכנ"ל רוב הקטנות מאותן שנים, וגם המשפחתיות כשמחשבים יחס משקל כח סוס לא יותר חזקות באמת).

ועל זה תוסיפו את זה שהיתה התקדמות לא קטנה בטכנולוגית מזגנים ותקבלו תוצאות סבירות ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא דיברתי על מירוצים, אבל פולו 1400 סמ"ק ידנית זכורה לי לרעה עם מזגן. לצורך העניין, עמידה באדום ונסיעה בירוק עם מזגן, זכורה לי כסיוט לא קטן. מה עוד, שהמזגן גרם להילוכים לא לעבור כ"כ חלק, אבל אולי זו הייתה בעייה נקודתית.

אף אחד לא מצפה ל-9 שניות למאה, אבל גם לא לחצי דקה :).

פורסם

בקטע של מהירות וכאלה, האוטו הזה מספק את הצרכים של אנשים שלא ממהרים על הכביש ונמצאים באזור פקוקים יחסית.

כמובן שבעליות זה לא הכי כיף, אני אומנם גר באזור ירושלים, ככה שהעליה הכי קשה שעשיתי עד עכשיו זאת העליה של מעלה אדומים על 80 90 קמ"ש.

חוצמזה, אני ממש מרוצה מהאוטו, במיוחד בקטע של הדלק

Polo 2012

פורסם

-קשה לסחוב איתה. (אולי זה רק אני, אבל לקח לה לדעתי הרבה זמן להגיע ל100, ומי שקונה אותה צריך סבלנות. משכתי לה הילוכים עד 5K, הנציג של פיג'ו אמר לי להרגע, אבל לקח לה זמן להגיע ל100.)

זה רכב עירוני אידיאלי במיוחד לעיר גדולה, לנסוע איתו בבין עירוני קשה גם כי לא רואים אותו וכאשר רכבים אחרים מתמרנים (ממליץ להדליק אור תמיד כמו שעושים אופונוענים), הם פשוט עלולים לעלות עליך. ממה שראיתי בערך עד 60 רכבים כאלה צוברים מהירות די מהר. היה לי לפני כמה שבועות מקרה שעברתי נתיב ורק ברגע האחרון הבחנתי בסמרט שתופס חצי נתיב, הוא אומנם היה מוכן לזה שאני עובר נתיב ונתן לי אל המרווח כי כרגיל אותתתי מסודר, אבל זה הפתיע אותי: דבר שלא קורה.

אני חושב שצבע לרכבים קטנים צריך לבחור בוהק. כלומר צהוב, אדום ודומים. צבע שחור או כחול כהה לא רואים.  

לפותח שרשור, תתחדש על הרכב - ניראה יפה מאוד. תהנה וסע בזהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט שטות במיץ, מי שנוסע ולא רואה רכב אחר על הכביש כי הממדים שלו קצת קטנים יותר מהמשפחתית הממוצעת,

שלא ינהג בכלל כי כנראה שהוא ידרוס ילדים ימעך אופנועים ויעלה על איי תנועה (אם הוא לא רואה רכב אחר),

ולא משנה עירוני או בינעירוני - פשוט שטות.

so far so good so what

פורסם

לאחרונה, התחלתי לחשוב שהמכונית קצת גדולה בשבילי. צריכת הדלק לא מפריעה לי (1/12) ו-1/18 בהחלט נתון מרשים, אבל בשביל 10000 קילומטרים בשנה, זו עדיין לא מציאה גדולה. בקיצור, הגודל והפשטות מאוד מושכים אותי.

אני עדיין מחכה ומקווה לראות מיני 3 דלתות בארץ. אם זו תהייה סיאט או קאיה, ממש לא אכפת לי. מצידי, אלטו עם 3 דלתות. העיקר שתגיע אחת :).

פורסם
פשוט שטות במיץ, מי שנוסע ולא רואה רכב אחר על הכביש כי הממדים שלו קצת קטנים יותר מהמשפחתית הממוצעת,

שלא ינהג בכלל כי כנראה שהוא ידרוס ילדים ימעך אופנועים ויעלה על איי תנועה (אם הוא לא רואה רכב אחר),

ולא משנה עירוני או בינעירוני - פשוט שטות.

אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר (עובדה שעד היום לא דרסתי אף אחד ולא מערכתי שום דבר ולא עשיתי מעולם תאונה בלי קשר לאשמה של צד כלשהו), צריך להבין שרכב קטן רואים פחות טוב, במיוחד כאשר הוא בצבע של אספלט, לכן כדי לפתור את זה צריך לנסוע עם אורות דלוקים כמו דו גלגלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...