Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. התקציב עומד על כ 35K + כסף לישור קו בצד..

בעברה הייתה לי קליאו RSI.. שלא ידעתי איתה בעיות בכלל למעט מתג של מזגן ... אחריה הייתה לי פונטו GT שהיא הייתה בידיוק ההפך מהרנו מבחינת אמינות... אח ללא ספק האוטו היה טיל. . .

עכשיו אני מחפש משהו אחר מעניין יותר..

מצאתי מכונית שהיא מן חלום כזה בישבילי .... והיא 325 מוגל 87 ידנית שנראה שמורה מאוד, יד רביעית עם 170 קילומטרים על השעון שנראים קצת לא מציאותייה אבל שיהיה...

בכל מקרה קראתי על האוטו בנט והוא אמור להיות דיי אמין יחסית למודל שלו עם הוא שמור ומטופל כראויי... אבל מה שמפחיד אותי אוטו כזה ישן ועוד שזה במוו אני חושב אני לא יתמודד עם עלויות ההחזקה שלו , אז אני חושב האוטו ישאר בינתיים כ "חלום"..

אלה אם אני טועה בקשר לעלויות האחזקה והאמינות. (((הלוואי)))

בכל מקרה המכוניות שחשבתי עליהם הן:

1. שוב לקנות קליאו RSI ולהשקיעה בה את שאר הכסף, זאת אומרת לסדר את האוטו פיקס,גם להנמיכך אותו וכו'...

2. 306 S16 מודל 95. הבאנתי שזאת משימה קשה למצא אחת וגם אחת טובה אך לא בילתי אפשרי

3. 106 GTI\S16 מודל 97 או ראלי... המודל הגבוהה יחסית בא פה לטובה.

4. גולף VR6 מודל 94 - אוטו דיי חזק, אני חושב שעם לשים בולמים קוני ולהנמיך את האוטו אז חוץ מלסוע חזק הוא גם יתנהג טוב. שוב אוטו גרמני האחזקה בטח בשמיים אבל אמור להיות יותר אמין מצרפתייה במידה וביא לא שחוטה.

5. אסטרה GSI - מה שנאמר בקשר לגולף אפשר לומר פחות או יותר עלייה גם?

אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תציעו. אני מתכנון לרכוש רכב לפרק זמן ארוך, לשפץ ליישר קו ולשפר אותו.

תודה.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

עזוב אותך מחלומות אחי...חלומות ל א מתגשמים(שאם כן,הן כבר לא חלומות...תחשוב על זה...!)מה שסביר להניח שכן יתגשם אלו ההוצאות על הרכבים האלה,ואתה הולך להוציא עליהן המון המון כסף!!!זה לא עניין של "יישור קו"...!אני כמוך בעל פנטזיות ולשעבר בעל מכוניות אולדסמוביל "קטלס סופרים" ברוגהאם,ב.מ.וו 318-שתיהן ממודלים ישנים ןכמוך,חשבתי על "יישור קו",החלפת כל מה שצריך להחליף וכו'...ובפועל,הוצאתי על הרכבים האלה סך של כמעט 35000 ש"ח(וזאת לא טעות).אל תיכנס לפנטזיות כואבות(בעיקר בכיס)שבסופן תיאלץ ליצור קשר עם קונה מכוניות מפירוק שתתחנן שיקנה אותה...אל תעשה את הטעות שאני עשיתי!!!קנה לך טויוטה קורולה מודל 93' או 94' וראה שכר בעמלך...!מאיש שזרק הרבה כסף בחייו על גרוטאות שחשב שהן חלומות...!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר,תגיד פתגם סיני עתיק.

• תוכן חדש...