Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דודג' קאליבר 2007

בזמנו שרכשתי אותו התקנתי אימבולייזר מקורי אזעקה וקודנית מקוריים

היום עשיתי ביטוח ועברתי לביטוח ישיר

הם מבקשים את הדברים האלה לצורך מיגון -

אימוביליזר מפוצל הכולל יחידת ניתוק עלוקה אלחוטית RF + ניתוק אחד נוסף לפחות ונשלט על ידי לוח מקשים.

מה זה אומר ?? האם יש לי את זה ברכב ?

באתי למוסך לעשות בדיקת מיגון - המוסכניק הסתכל בדיוק שניה ואמר שלא ברור לו מה יש לי והאם זה משנדרש.

אשמח לדעה שלכם

פורסם
מישהו?

במוסך לא עושים בדיקת מיגון אלא במקום שמוכר כמתקין מורשה. ביטוח ישיר (מנסיון של שנים) שולחים ביחד עם הפוליסה את רשימת כל המתקינים המורשים בארץ. בשבילך, מאחר וברשותי הטופס אני ארשום לך את המתקינים באיזורך.

כמו כן, הדרישה לניתוק כלומר שהקודן ינתק לא רק את הסוויץ' אלא גם את הסטרטר והמשאבת דלק (ככה הסבירו לי שעשיתי). רשום לי מאיפה אתה

בברכה,

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מה זאת אומרת התקנת אימובילייזר וקודן מקוריים?

אם הם מקוריים, אז הם היו שם מהמפעל...

לענייננו- האימובילייזר המקורי לא נותן רמת מיגון 2 הדרושה לך.

אתה צריך קודן שני ניתוקים כשאחד מהם אלחוטי.

עניין של כ-400 ש' כולל התקנה.

אגב- כדי לגשת לבדיקת מיגון ע"ח ביטוח ישיר אתה צריך לפנות אליהם, הם שולחים הפניה+התחייבות לתשלום מצידם ,למקום אליו החלטת לגשת. כמו כן, הם מפקחים על מחירי ההתקנה, ואפילו מסבסדים אותה (אם אתה יודע להתמקח ולהקים קצת צעקות במוקד שירות הלקוחות)

מאיפה אתה בארץ?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מקורי זה ניראה לי קודנית מסוג אפאצי

אימובלייזר במפתח, אזעקה

לא הייתי רוצה כל כך שיתחיל להתעסק לי מוסכניק שמוליק באוטו שהוא יחסית חדש ( 4 שנים זה כלום ) ועוד ידפוק שם משהו או יחבר את זה לא כל כך טוב. ואחר יתנתק משהו ואז לך חפש מי יעזור לך להניע.

אני מאזור חולון בת ים

פורסם
מקורי זה ניראה לי קודנית מסוג אפאצי

אימובלייזר במפתח, אזעקה

לא הייתי רוצה כל כך שיתחיל להתעסק לי מוסכניק שמוליק באוטו שהוא יחסית חדש ( 4 שנים זה כלום ) ועוד ידפוק שם משהו או יחבר את זה לא כל כך טוב. ואחר יתנתק משהו ואז לך חפש מי יעזור לך להניע.

אני מאזור חולון בת ים

פוינטר חולון הנפח 8 חולון 03-5579568 03-5578888

סלולר התקנות שד` לוי אשכול 1 חולון 03-5035073 03-5032978

קאיה מערכות העבודה 6 בת ים 03-5534976 03-5538112

רדיו רפי העבודה 49 בת ים 03-5538480 03-5522487

סקרים הפלד 44 חולון 03-5507701 03-5567999

כל אלה מורשים לבדיקת מיגון על ידי ביטוח ישיר. גש לשם עם הטופס והוא יחתום ויפקסס בשבילך.

יש לך בכלל את הטופס? אם לא תתקשר לחברת ביטוח ובקש שיפקססו\ישלחו בדואר.

מקווה שעזרתי,

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
מה זאת אומרת התקנת אימובילייזר וקודן מקוריים?

אם הם מקוריים, אז הם היו שם מהמפעל...

לענייננו- האימובילייזר המקורי לא נותן רמת מיגון 2 הדרושה לך.

אתה צריך קודן שני ניתוקים כשאחד מהם אלחוטי.

עניין של כ-400 ש' כולל התקנה.

אגב- כדי לגשת לבדיקת מיגון ע"ח ביטוח ישיר אתה צריך לפנות אליהם, הם שולחים הפניה+התחייבות לתשלום מצידם ,למקום אליו החלטת לגשת. כמו כן, הם מפקחים על מחירי ההתקנה, ואפילו מסבסדים אותה (אם אתה יודע להתמקח ולהקים קצת צעקות במוקד שירות הלקוחות)

מאיפה אתה בארץ?

קשה מאוד להוציא מהם סבסוד מלא. הם פשוט מתחייבים שהמתקין לא יגבה יותר מ530 ש"ח.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

הקודנית המכונה "אפאצ'י מותקנת בארץ ,ע"י היבואן (סוזוקי/קרייזלר/דודג') מגיעה במס' דגמים.

הדגם עם לוח הלחצנים השקוע כולו בתוך הדשבורד (בשונה מזה שנראה כמו שלט אזעקה קטן שמודבק על הדש-בורד) מדגם 31984 היא בעלת אופציה לעלוקה אלחוטית+שני ניתוקים חוטיים.

כנראה שאתה עובר בדיקה עם הציוד הקיים (במידה והוא תקין).

אני לא מכיר מתקינים מורשי ביטוח ישיר באזור שלך, אבל ברמת השרון יש את "רכבי" באזה"ת הישן, שהוא אחד המתקינים הטובים ביותר שאני מכיר (ואני מהתחום לשעבר) והוא מורשה שלהם. אין שום חשש שהוא יפגע לך ברכב, ואם חלילה קרה, הוא בוודאי לא יתנער מאחריות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...