Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלים של gti:

לא מבין מאיפה הבאת את מחיר הביטוח, זה בערך חצי. מוחצן? להיפך.

כרווק הייתי הולך על הrs, שדווקא כן מוחצנת, אגב, אם זה שיקול. באפור, תודה :-)

כזוג הייתי הולך על הקופרה.

כמשפחה - אתה כבר יודע מה בחרתי ;-)

ומילה על אחת על החלפה צפויה של הגולף gti - לפי מה שהבנתי זה לא צפוי להגיע לכאן בשנה הקרובה, אז זה לא ממש שיקול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמחתי שיצא לי לחוות את המגאן. את הגולף GTI אני מכיר טוב ודי משוחד לגביה. המגאן מצויינת בנהיגה חזקה, אין ספק בזה בכלל אבל לרנו בכלל וליבואן בארץ בפרט אין שם יותר מדי טוב בלשון עדינה. רנו זה לא רכב איכותי מבחינת העמידות שלו והבלאי שלו מואץ. המגאן RS בהחלט חיה רעה אבל השאלה כמה ירידת ערך תפסיד עליה כי היא מתומחרת יקר מדי לדעתי (ולדעת רבים). לגבי ה-גולף GTI, יש לי רק דברים טובים להגיד עליה, החל מהנאה בנהיגה וכלה באיכות תא הנוסעים.

פורסם

טוב אני קצת משוחד, אבל ממליץ בחום על הקופרה שבמבצעים של סיאט.

הכי הרבה כ"ס לשקל והכי הרבה תמורה באופן כללי.

חייב לציין שאמנם אני נוהג על הגרסה הלא ספורטיבית, אולם מה שיוצא מהרכב הזה זה פשוט שיגעון.

הרנו מעולה, אבל במחירים כאלה לקבל את איכויות ההרכבה וההזדקנות הלא כל כך מחמיאה של רנו, זה חבל לטעמי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

חברים, מי מכם ישב ברנו? בכנות, כמובן...

בניגוד לקליאו שבאמת מרגישה זולה, אפרורית ועירומה - המגאן מרגישה טוב משמעותית. אומנם עדיין כהה שם (מידי?) והאיכות עדיין לא ברמת הגולף, אבל הגזמתם כבר - המצב רחוק מלהיות זהה או דומה לשל הקליאו הקטנה.

אני מעדיף את התא של המגאן על פני התא האנמי והפחות נעים של הלאון, למרות שאין ספק שבנושא הזה (כפי שכבר אמרתי) הגולף מובילה.

במידה ואין לך משפחה, קח את הרנו - היא תספק לך חיוכים רבים שיגרמו לך לשכוח שהתא נוסעים פחות נעים משל הגולף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים!

בשישי הקרוב יש לי נסיעת מבחן על הרנו ועוד סיבוב בכמה סוכנויות.

1. לא מעוניין "לשפר" את הרכב שאני קונה.

2. לא מכיר ביטוח זול מה 7500 על GTI חדשה 2012

3. לא מתכוון לחכות לרכב שיגיע ויימכר בעלות גבוהה רק כי זה דגם "חדש"

אני חייב לציין שבתור קונה פוטנציאלי אני חלוק בדעותי מירידות המחירים המטורפות של סיאט!

מצד אחד אני משלם פחות עכשיו, מצד שני, מי שקנה בתחילת השנה נדפק!

יש לי משהו בעבודה שקנה את הקופרה R ב 240K בתחילת השנה ועכשיו היא עולה 199K...הבחור מרגיש פרייאר ובצדק!

יש לי בעיה עם "האף הגבוה" של פולקספאגן.

אני נכנס לסוכנות ונותנים לי הרגשה שמעצם זה שנכנסתי אני חייב להם כסף עוד לפני שביצעתי רכישה/הזמנה.

אני נוטה לכיוון הרנו אף על פי צריכת הדלק הגבוהה שלה ולמרות שייקח 3 חודשים לקבל רכב - אני רוצה צבע אפור.

בכל מקרה, אשמח לקרוא עוד תגובות בנושא ואעדכן כמובן אחרי נסיעות מבחן...

שוב תודה לכולם,

ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

אתה יכול לקרוא את המבחן במגזין אוטו האחרון אם כי שם זה עוד לא גרסת הקאפ הטובה עוד יותר וזו הזווית שלי-

היתה לי GTI, היתה לי לאון 1.8 משופרת {וגם אוקטביה RS חדשה ]וגם הדבר הזה בתמונה היה אצלי 7 שנים עד לאחרונה ... מזה כחודשים אני עם מגאן RS קאפ חדשה ואני יכול לומר מנסיון ומיד ראשונה-

הרנו נוחה ומאובזרת טוב מאד אם כי איכות תא הנוסעים {והכסאות } עדיין לא ברמה של הגולף אבל טוב משל הסיאט, הכל מחובר כמו שצריך ולא מקרקש ,כששידרגתי את מערכת הסטראו האומללה המתקין היה בהלם מאיכות הבנייה של הדלתות בהשוואה לרנו קודמות ואפילו VAG.

המנוע ברנו מפתיע מאד-אין לו תפאנץ של הTSI אלא פשוט כח כל הזמן בכל הילוך ובכל מהירות -בלי השהייה ובלי טרוניות הוא ימשוך בשישי גם מ1500 סלד כמו שור.

הסאונד שלו לעומת זאת לא משהו והקלאץ חד מדי וגם מהלך ידית ההילוכים קצת כבד אם כי מדוייק -אבל כל זה לא משנה כלום-הרנו הזו פשוט מהנה לנהיגה בצורה שחשבתי שלא תחזור במכוניות מודרניות ועל הדרך מפרקת את האופוזיציה המוזכרת בכל כביש שהוא לא ישר נקודה !

כמכונית יום יומית {בעיר} הגולף תהיה טובה יותר אבל צא מהעיר ותלחץ קצת את הגולף {או הסיאט} והיא תבלבל את אחיזתה לדעת בתת היגוי מדכא בעוד המגאן{קאפ} בסיוע הדיפ" פשוט נועצת את האף לתוך שיא הפנייה ומושכת בדוושה מלאה אותך החוצה וקדימה לפנייה הבאה.

תת היגוי ? עוד לא מצאתי אותו ,הוא יכול לבקר לשבריר שנייה תחת הפנייה של ההגה ללא גז ושוב-מיד נעלם בעזרת הדיפרציאל,כייף.

עם היגוי מדוייק ומהיר מאד,זנב שמח ושותף לחגיגה אתה מוצא את עצמך נוסע מהר ומהר יותר עד שהמבוגר האחראי בראשך מתעורר למראה המכוניות המתקרבות לפגוש הקידמי במהירות מטרידה וצועק -"האט ".....היא כל כך מהנה וטובה שהאמת.....אני לא מוצא את הקופה חסרה :-o וזה ידידי -השורה התחתונה למי שמכיר אותי.

הגולף טובה,הסיאט פחות הרנו פשוט טובה מאד וכל העולם המוטורי אומר את זה -אז פאק ירידת ערך {כולם יורדות}חיים פעם אחת ואוטו זה לא השקעה, וחוץ מזה- אמרו לי את זה על הקופה מול הVR6 ב96 והקופה נמכרה בפי4 ממחיר גולף כזו מאותו שנתון רק לפני חודש !אז אני מאמין שבעוד כמה שנים כשיהיו 20 גולף GTI ביד 2 בכל זמן נתון המגאן {קאפ}תחזיק מחיר טוב יותר ולו רק בגלל שקונים אותה יותר מחפשי עניין ממחפשי פוזה כך שאין ולא יהיו הרבה כאלה.

נ.ב-דלק ?-9 קמ לליטר בממוצע יום יומי כולל 3 נסיעות לחרמון בקצב יפה.

פורסם

rubycoupe, תודה רבה על התגובה!

שידרגת את מערכת הסטריאו??? הייתי בטוח שזה לא אפשרי...

האם יצא לך לחוות גם את גרסת ה RS הרגילה של רנו?

ואם כן, האם ההבדל כזה משמעותי באחיזה?

מה בנוגע לנסיעה יום יומית? אני צריך מנוי אצל אורטופד כמו שכתוב בכל בכתבות והסיקורים?

האמת שאני דיי מכוון לרנו אבל צריכת הדלק קצת משפיעה על ההחלטה שלי...

הציעו לי את ה TROPHY 265, האם ידוע לך צריכת הדלק שלה?

תודה, ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
חברים, מי מכם ישב ברנו? בכנות, כמובן...

בניגוד לקליאו שבאמת מרגישה זולה, אפרורית ועירומה - המגאן מרגישה טוב משמעותית. אומנם עדיין כהה שם (מידי?) והאיכות עדיין לא ברמת הגולף, אבל הגזמתם כבר - המצב רחוק מלהיות זהה או דומה לשל הקליאו הקטנה.

אני מעדיף את התא של המגאן על פני התא האנמי והפחות נעים של הלאון, למרות שאין ספק שבנושא הזה (כפי שכבר אמרתי) הגולף מובילה.

במידה ואין לך משפחה, קח את הרנו - היא תספק לך חיוכים רבים שיגרמו לך לשכוח שהתא נוסעים פחות נעים משל הגולף.

לא רק ישבתי, גם עשיתי נסיעת מבחן בת חצי שעה לערך,

אין ספק שמבחינה דינאמית ובנהיגה ספורטיבית (שהיא כמובן סוג הנהיגה היחיד שאפשר להתרשם ממנה בנסיעת מבחן קצרה) הרנו מצויינת, מאוד! אבל בחייאת... תסתכל על תא הנוסעים - מכוער, אפור, מיושן.

מה גם שלפי מה שאמרו לי ברנו - אין אפשרות להחליף את המע' - אם נמצאה פרצה - כנראה שזה יעלה לא מעט כסף.

Renault-Sport-250-interior-front-RHD.jpg

תודה רבה לכל המגיבים!

אני חייב לציין שבתור קונה פוטנציאלי אני חלוק בדעותי מירידות המחירים המטורפות של סיאט!

מצד אחד אני משלם פחות עכשיו, מצד שני, מי שקנה בתחילת השנה נדפק!

יש לי משהו בעבודה שקנה את הקופרה R ב 240K בתחילת השנה ועכשיו היא עולה 199K...הבחור מרגיש פרייאר ובצדק!

ערן.

קודם כל,

ככה"נ היא לא תרד מ-199k...

מעבר לזאת - הרי אמור לצאת דגם חדש לקופרה - על פי פורומים מחו"ל ככל הנראה לקופרה החדשה לא יהיה מנוע 2.0 ליטר או אפילו קרוב לכך (מדברים שם על ה-1.6 טורבו - לא יודע עד כמה זה מבוסס - אבל היא כנראה לא תגיע עם המנוע הנוכחי).

משמע - המחירון של הקופרה הנוכחית יעלה מאחר והביקוש עבורה יעלה בעוד ההיצע יפסיק.

קח בחשבון.

בנוסף, ע"ע שרשור סיכום חמישה חודשים עם לאון קופרה שהעלתי לפני כמה חודשים.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
לא רק ישבתי, גם עשיתי נסיעת מבחן בת חצי שעה לערך,

אין ספק שמבחינה דינאמית ובנהיגה ספורטיבית (שהיא כמובן סוג הנהיגה היחיד שאפשר להתרשם ממנה בנסיעת מבחן קצרה) הרנו מצויינת, מאוד! אבל בחייאת... תסתכל על תא הנוסעים - מכוער, אפור, מיושן.

מה גם שלפי מה שאמרו לי ברנו - אין אפשרות להחליף את המע' - אם נמצאה פרצה - כנראה שזה יעלה לא מעט כסף.

Renault-Sport-250-interior-front-RHD.jpg

האמת - נראה ממש כמו פלואנס. וגם אני ישבתי בה ואני יכול להגיד שהלאון אמנם בסיסית מבחינת העיצוב, אבל עדיין הבנייה טובה יותר והתחושה היא של דשבורד ולוח שעונים ספורטיבי, מה שלא ניתן לומר על הרנו.

מבחינת הנאה מנהיגה - אני משוכנע שגם הרנו מצוינת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

משמע - המחירון של הקופרה הנוכחית יעלה מאחר והביקוש עבורה יעלה בעוד ההיצע יפסיק.

קח בחשבון.

גיא

אני מקווה שהמשפט הזה לא רציני כי אם כן, זה שטויות במיץ עגבניות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תא הנוסעים של הלאון מיושן, פשוט ועם הנדסת אנוש גרועה במיוחד ..לך תמצא את כפתור בקרת המשיכה בזמן הנהיגה או תנסה לחבר את הוולנטין לשקע והכבל יפריע לך להעביר הילוכים, כפתורי המיזוג פיצפונים ואין תאי איכסון נגישים.

אבל אם אתה קורא למסך מגע מובנה -"עיצוב ספורטיבי או חדשני " אז אתה צודק את זה אין ברנו.

ונכון היא זהה כמעט לחלוטין לפלואנס- אז מה ? הוא מעוצב לטעמי בטוב טעם גם אם לא מרגש ,איכותי למגע ונוח לשימוש.

ושוב-כל זה לא חשוב ,אתה רוצה "פאר ויוקרה" תקנה אודי S3 או משהו אחר ,אתה רוצה האצ ספורטיבית אמיתית ברוח של {כמעט} פעם-במחיר שפוי יחסית,מהירה מאד,בטוחה מאד וכייפית כזו

שמשלמת במזומן איפה שחשוב מתי שחשוב למי שרוצה כזו אזי המגאן צריכה להיות הבחירה.

נ.ב-שדרוג המערכת בסט קומפוננט,מגבר וסאב קטן אינו יקר כל כך,שומר על כל הפונקצויות של המקור {בלוטופ וכו}נראה מקורי

ונשמע מעולה.

פורסם

רובי, הוא גם משוכנע שהמגאן גם מהנה לנהיגה כמו הלאון. רק לפי התגובה הזו הבנתי שהוא מקובע על הלאון, כי יש לו אחת והוא לא יגיד עליה מילה אחת רעה (למרות שהמגאן טובה ומהנה משמעותית מהלאון).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהגתי על המון מכוניות אבל לא התאכזתי בחיים ממכונית כמו שנהגתי בנסיעת מבחן על לאון FR חוץ ממנוע מעולה הרכב הזה פשוט גרוע

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...