Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שנכון נכון , הרנו ממש ממש טובה בפער גדול אבל ויש אבל גדול , בכביש ציבורי הקופרה בעיתית בכביש גלי או עם בורות.

בתנאים אילו בהחלט הקופרה פחות טובה משמעותית .

בכבישים טובים מהירים או לדוגמא המסלול בערד וכו... , ההפרשים קטנים מאוד, עדיין הרנו משרה יותר ביטחון.

בנהיגה טכנית איטית יש יתרון גדול לרנו CUP בזכות הLSD ועם TURN IN מדהים, בכבישים מהירים אין הבדל מהותי.

את הגולף לא הכנסתי להשוואה כי לדעתי היא פרווה לא מספיק קיצונית, יותר מידי רכה ואנמית על המיגבלות ,גם חלשה כסטנדרתית.

ההבדל החשוב בישבילי זה 3 דלתות למול 5 דלתות. אין באפשרותי לחיות עם 3 דלתות לכן הרנו יורדת מהפרק למרות

שהיא טובה יותר .

ההשוואה בוצעה CUP , CUPRA 2008 , GTI

אני הבעלים של קופרה "סטנדרטית"

LIOR RR

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

eph1983, בתור בעלים של GTI (דור 6) יצא לי לנהוג בRS (לא גרסת הCUP) ולמתוח אותה לקצוות, בקצרה הרכב טוב אך לא מעולה, הפידבק מההגה והברייקסים היה ממש לוקה בחסר, הכיסאות לא אוחזים מספיק ועוד סעיפים שהעליתי באיזשהוא דיון שהיה לנו כבר בעניין.

אולי היום במחירים החדשים של רנו זה יהיה משתלם, לפני זה המחירים לא היו תחרותיים כלל וכלל ואין זאת הייתה עסקה טובה לדעתי.

אם הCUP מתומחרת היום באזור ה200K זה הרכב בשבילך, מתוך הנחה שאתה מעוניין ברכב ספורטיבי הארד-קור, או בעצם ה-הוט האצ' הכי מהירה שיש היום, באופן אישי לא הייתי בוחר בRS הרגילה שלא הרגישה לי "כיפית".

אגב, בהשוואה הקליאו RS אולי יותר איטית אך הרבה יותר חדה ו"כיפית" ממנה, איכשהוא רנו הצליחה לייצר שני רכבי הוט האצ' עם תג של RS שהם שונים לגמרי אחד מהשני.

אם אתה מעוניין בall rounder מעולה, זאת הGTI, היא תעשה הכל בצורה טובה, אך בשביל להיות טובה מאוד בסעיף הספורטיבי יש צורך בשיפורים, שים לב שהיא בחיים לא תהיה RS CUP שהיא הרף העליון כרגע, אבל תוכל להתקרב לאזור הזה בהשקעה של לפחות 30+ אלף ש"ח.

לגביי הסיאט, זה כנראה הbest bang for you buck, בעצם סוג של GTI "ענייה מבפנים" עם כיול של התנהגות ואחיזה לא ברורים אך עם K04 בהחלט הרכב הכי מהיר לקו ישר. (כנראה התכוונת לתת היגוי בהתייחסות אליה בעקבות הכוח הרב)

ובסופו של דבר יש להדגיש את הברור מאליו שלא תמיד ברור משום מה,

נהג בRS CUP שהוא אפילו בטיפה פחות טוב מנהג שיישב מולו בGTI או בסיאט יקבל בראש בסיבובים בכל יום בשבוע.

ועוד דבר ברור, כרגיל ההבדלים בין הרכבים מבחינה ספורטיבית הם בקצה, בדיוקים ובדברים הקטנים שבאים לידי ביטויי בשיא, הקצה של המכוניות האלה הוא גם כך רחוק מאוד - עם הGTI שהיא הכי "מבויתת" מבין החבורה, בנהיגה נכונה ניתן לפתח קצב מאוד מהיר שהוא מחוץ לאזור הנוחות של רוב הנהגים.

פורסם

לדעתי מהגולף 6 אי אפשר ממש להנות מכיוון שהESP לא מתנתק ובצדק ! בנהיגה עליה במקביל לדור 5 ההרגשה שלי היתה שההתקדמות נעשתה כולה בזכות האלקטרוניקה, כאילו האוטו נוהג אותך ולא להיפך.

פועל יוצא כנראה שבלי ESP ה6 היתה ממש אבל ממש פראית ומפוזרת.

במגאן מצאתי שגם ולמרות שניתן לנתק לגמרי {או למחצה}את הבקרה ,גם איתה עדיין האוטו "מתנהג" ונענה לפרובקציות בשמחה, בלי ESP האוטו פשוט על הצד מתי שתרצה וקל לשליטה.

הנה איך-ולמה -http://www.youtube.com/watch?v=xsPS3cVcRiI

פורסם
מה שנכון נכון , הרנו ממש ממש טובה בפער גדול אבל ויש אבל גדול , בכביש ציבורי הקופרה בעיתית בכביש גלי או עם בורות.

בתנאים אילו בהחלט הקופרה פחות טובה משמעותית .

בכבישים טובים מהירים או לדוגמא המסלול בערד וכו... , ההפרשים קטנים מאוד, עדיין הרנו משרה יותר ביטחון.

בנהיגה טכנית איטית יש יתרון גדול לרנו CUP בזכות הLSD ועם TURN IN מדהים, בכבישים מהירים אין הבדל מהותי.

את הגולף לא הכנסתי להשוואה כי לדעתי היא פרווה לא מספיק קיצונית, יותר מידי רכה ואנמית על המיגבלות ,גם חלשה כסטנדרתית.

ההבדל החשוב בישבילי זה 3 דלתות למול 5 דלתות. אין באפשרותי לחיות עם 3 דלתות לכן הרנו יורדת מהפרק למרות

שהיא טובה יותר .

ההשוואה בוצעה CUP , CUPRA 2008 , GTI

אני הבעלים של קופרה "סטנדרטית"

LIOR RR

באופן בסיסי, ככל שהרכב יותר קשיח כך יאבד יותר אחיזה בקטעי אספלט משובש, כמובן שישנם עוד משתנים במשוואה הזאת.

הCUP "תיתן בראש" לסיאט ולGTI בכל תנאי כביש: איטיים, מהירים ועוד...

רכב עם LSD ייאפשר לך לחזור לגז מוקדם יותר וחזק יותר, רכב ללא יישבור אחיזה וייצא לתת היגוי. (חיקוי LSD ע"י בלימה של אחד הגלגלים כמו מערכת הXDS יהיה עדיין איטי יותר בעקבות איבוד אנרגיה לעומת חלוקת האנרגיה ופעולה לא אידיאלית של המערכת הנוכחית, מה שגם בסיאט קופרה 2008 אני לא חושב שהיה כבר XDS)

כנראה שבמהירות גבוהה הרנו לא נסעה מספיק חזק כדי להבליט את ההבדלים בינה לבין הסיאט, כזכור לי במסלול מהיר כמו הנורבורינג ישנו הבדל של כ30-40 שניות מרכב כמו הקופרה והקופרה R.

לסיכום, בתור מכונת נהיגה לתקיפת פניות הCUP תהיה עדיפה באופן משמעותי, בקו ישר הקופרה עדיפה בזכות פוטנציאל השיפורים.

פורסם
לדעתי מהגולף 6 אי אפשר ממש להנות מכיוון שהESP לא מתנתק ובצדק ! בנהיגה עליה במקביל לדור 5 ההרגשה שלי היתה שההתקדמות נעשתה כולה בזכות האלקטרוניקה, כאילו האוטו נוהג אותך ולא להיפך.

פועל יוצא כנראה שבלי ESP ה6 היתה ממש אבל ממש פראית ומפוזרת.

במגאן מצאתי שגם ולמרות שניתן לנתק לגמרי {או למחצה}את הבקרה ,גם איתה עדיין האוטו "מתנהג" ונענה לפרובקציות בשמחה, בלי ESP האוטו פשוט על הצד מתי שתרצה וקל לשליטה.

הנה איך-ולמה -http://www.youtube.com/watch?v=xsPS3cVcRiI

בוא נעשה קצת סדר בדברים כדי למנוע אי הבנות, כל מה שאני כותב נבדק בשטח:

ב6 שנמכרת היום הESP מתנתק לגמרי.

ה6 ללא ESP אינה פראית ומבולגנת, להיפך, הרכב מאוד מאוזן והדרגתי.

הESP הוא עניין בטיחותי ואין בו שום קשר לנהיגה ספורטיבית אלא רק לסעיף הפאן.

גם עם ESP עובד ניתן להגיע לזווית (קטנה) מסויימת - כרוך בתחמון הרכב ופעולה מדוייקת.

עם ESP מבוטל לא תשיג הקפה מהיר יותר, להיפך - אם גרמת לESP להכנס בהכרח הרסת את ההקפה.

לבטל ESP זה אך ורק בשביל הכיף במסלול סגור, לדעתי זה מטופש מאוד לבטל אותו בכביש ציבורי.

רוב הנהגים אינם מבדילים בין TCS לESP, לא נוהגים במסלול סגור, ובכלל עדיף שיינהגו תמיד עם ESP ככה שזה לא באמת משנה ברוב רובו של הזמן.

חוצמזה הקאפ מדהימה וכמו שאמרתי הרף העליון מבחינת כל מה שקשור להוט האצ' מהירות, אם הייתי במקום פותח השרשור הייתה לי התלבטות קשה מאוד בין הקאפ לGTI שלוש דלתות ידנית שבמרווח הכספי הייתי משפר בטעם בשביל לעשות אותה קצת יותר ספורט ועדיין נשאר עם סביבה נעימה יותר בפנים, כסאות עדיפים, סליפרית לבנה ועוד...

ברנו לא מוכנים לשמוע על הזמנה לCUP עם כיסאות הבאקט או צבע לבן אפילו.

ולבסוף, מהגולף ניתן להנות, ועוד איך ניתן!

פורסם

בקופרה 2008 אין XDS וטוב שכך.

אני במקור תכננתי להוסיף LSD אבל משיקולי תקציב נושא זה ניגנז, אז אני נישען על יכולות ה R1R לאחוז.

וקופרה 2008 ה ESP מתבטל לחלוטין ב 2009 ומעלה כבר לא , לי אישית זה מפריע בנהיגה חזקה .

והבחירה שלי בזמנו בקופרה ולא בGTI זה בעיקר פוטנציאל השיפורים , הקופרה "מוכנה " יותר לשיפור

מהGTI טורבו K04 מעצורים 345 מ"מ וכו...

כשמחליפים בולמים ,אנטי רול וכו... לא משנה אם זה GTI או קופרה השאלה רק מה ההפרש הכספי.

אישית עדיין הייתי רוצה CUP אבל 3 דלתות .....

LIOR RR

פורסם

אתמול אחרי נהיגה אמיתית על המגאן קאפ במסלול הביתי אני יכול לסכם בקצרה:

המגאן פשוט מרגישה כמו שמכונית ספורטיבית אמיתית צריכה להרגיש.

היא חדה מאוד! היא שטוחה גם בעומס חזק מאוד בתוך הפניה.היא יודעת להדק פניות עפ"י דרישה ויש לה מנוע שרץ לאורך כל הקשת ומתגבר עם הסל"ד ולא מקבל אסטמה ב5000...

הרכב עושה מה שאתה מבקש! יצאתי בתחושת התגלות.

הGTI שאותה אני באמת אוהב ומעריך , נהגתי עליה עד לאילת הרחוקה תחת קצב פניות מהיר בכבישים הנכונים- היא חבילה הכי טובה כאן. איכותית כמו שרכב גרמני צריך להיות , מהירה ואוחזת אך לא מהוקצעת כמו הרנו , רחוקה משם בנהיגה על הקצה.

את הסיאט אני פשוט לא אוהב תדמיתית ועיצובית אך נהגתי על הקופרה הקודמת (240) היא היתה טובה אך לא העלת לי חיוך.

יש משהו שאני למדתי עם השנים - לא מעניין אותי מי מקיף את הרינג יותר מהר או באיזה פרוספקט רשום כמה למאה. מעניין אותי איפה אני מחייך ונהנה יותר . ופה המגאן עשתה לי את זה ביג טיים ודווקא בגלל הביצועים בפועל ולא בגלל העיצוב\איכות וכו' (והאיכות שלה דווקא מפתיע לטובה עם חומרים צפידים ושקט בתוך תא הנוסעים).

רובי - בחירה מצוינת!:mm_yeah:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
באופן בסיסי, ככל שהרכב יותר קשיח כך יאבד יותר אחיזה בקטעי אספלט משובש, כמובן שישנם עוד משתנים במשוואה הזאת.

הCUP "תיתן בראש" לסיאט ולGTI בכל תנאי כביש: איטיים, מהירים ועוד...

רכב עם LSD ייאפשר לך לחזור לגז מוקדם יותר וחזק יותר, רכב ללא יישבור אחיזה וייצא לתת היגוי. (חיקוי LSD ע"י בלימה של אחד הגלגלים כמו מערכת הXDS יהיה עדיין איטי יותר בעקבות איבוד אנרגיה לעומת חלוקת האנרגיה ופעולה לא אידיאלית של המערכת הנוכחית, מה שגם בסיאט קופרה 2008 אני לא חושב שהיה כבר XDS)

כנראה שבמהירות גבוהה הרנו לא נסעה מספיק חזק כדי להבליט את ההבדלים בינה לבין הסיאט, כזכור לי במסלול מהיר כמו הנורבורינג ישנו הבדל של כ30-40 שניות מרכב כמו הקופרה והקופרה R.

לסיכום, בתור מכונת נהיגה לתקיפת פניות הCUP תהיה עדיפה באופן משמעותי, בקו ישר הקופרה עדיפה בזכות פוטנציאל השיפורים.

בטוח ב-100% ש-ESP בגולף דור 6 מתנתק לגמרי?

או שהוא מתנתק בכאילו, אבל בזויות החלקה מסוימות עדיין נכנס גם כשהוא כבוי לכאורה? (ככה זה בקופרה R).

פורסם

והרי החדשות:

יצאתי לנסיעת מבחן על הרנו RS עם נציג של רנו ועוד חבר שישב מאחורה, סה"כ 3 אנשים.

אציין שמבחינתי נסיעת המבחן כוונה לביצועי הרכב ופחות לצ'יפורים שבו.

הרנו נוחה ושקטה (גם מאחור), יציבה מאוד! וממש לא חסר לה כח!!! גם עם 3 אנשים ברכב!

הרנו מגיבה יפה לכל לחיצה בדוושה ובהילוך 3 אפשר לעשות הכל!

אני חייב לציין כמה דברים שהציקו לי למרות חווית הנהיגה:

1. הגיר קצת מציק, לא פעם נכנסתי להילוך הלא נכון (גילוי נאות: לא נהגתי על הילוכים מאז הצבא!) אבל בסך הכל הילוכים זה כיף!

2. סביבת הנהג דלה ואפורה מאוד, הייתי מצפה לכפתור "STOP/START" בצבע אדום לפחות...

3. לרנו מחשב/צג רכב והמון לחצנים שקשה לתפעל במהלך נסיעה ולחצני הרכב לא הכי ידידותיים למשתמש...

4. הרנו נמכרת בלי הרבה צ'ופרים שמגיעים כסטנדארט בחו"ל

על מנת שאקנה את הרנו הם צריכים לתת לי פתרון יצירתי למערכת/לעיצוב הפנים או משהו...

99% מהנסיעות שלי הם מנהלתיות ואני מבלה שעה ביום ברכב, בלחץ...

מעבר לזה, מבחינת ביצועים הרנו עשתה עליי רושם חזק מאוד כך שה GTI והקופרה R צריכות ממש להתאמץ.

מסוכנות רנו נסענו לסוכנויות סיאט ופולקספאגן ותאמנו נסיעות מבחן לשבוע הבא...

שיהיה לכולכם סופ"ש נעים ונהיגה בטוחה.

ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
אני מקווה שהמשפט הזה לא רציני כי אם כן, זה שטויות במיץ עגבניות

הרשה לי לתקן את הניסוח,

בפועל - ישמלו על הלאון קופרה היוצאת יותר מאשר מחיר המחירון - כמובן שמחיר המחירון עצמו לא יעלה.

בדומה מאוד למה שקרה עם הלאון הקודמת - צורה ישנה (4*4) - כשיצאה הלאון החדשה אנשים שילמו הרבה מעל המחירון עבור הצורה הישנה. אני מעריך שאותו דבר יחול גם כן - בהנחה והדור החדש אכן יגיע עם מנוע צנום יותר אזי שהלאון הנוכחית תמכר מעל המחירון.

תמיד יהיו את אלו שיעדיפו מנוע גדול ופוטנציאל שיפורים גדול יותר שרק הלאון קופרה יודעת לתת עם k04 ובלמים 345 עצומים סטנדרט.

נקודה.

לבחור שמעלי - אני מסכים איתך במאת האחוזים - לך עם מה שגורם לך לחייך / להנות כשאתה מסתכל על הרכב ובטח ובטח כשאתה נוהג בו.

אבל אי אפשר להגיד על הרנו שזה מקום נעים לשבת בו - זה פשוט לא!

ואנחנו גם צריכים לחיות עם המכוניות שלנו ביום יום - לא קונים אותם בשביל ג'מאיקנות...

לגבי ה- GTI, יכול להיות שהיא יותר איכותית מבפנים - ומרגישים את זה - אבל הלאון לא נופלת ממנה בהרבה ויש לה כסאות פי אלף יותר טובים / יפים / אוחזים ממנה, היא הרבה יותר יפה חיצונית בעייני (עניין של טעם) ובנוסף מגיעה עם פוטנציאל שיפורים עצומים: (שוב, k04, בלמים 345 מ"מ, קולר s3 וגם ג'אנט 19' מקורי ב-R ו-18' מקורי ב'רגילה' וכולי)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בטוח ב-100% ש-ESP בגולף דור 6 מתנתק לגמרי?

או שהוא מתנתק בכאילו, אבל בזויות החלקה מסוימות עדיין נכנס גם כשהוא כבוי לכאורה? (ככה זה בקופרה R).

מתנתק על אמת, לא בכל הGTIיים - משבוע מסוים של שנתון 2011, חוזר במקרה של בלימה חזקה בתוך פנייה (=מצב חירום).

בשנתונים קודמים ניתן רק לכבות את הTCS ע"י לחץ הESP, הESP תמיד נשאר דולק פשוט יותר מתירני מהESP בדור 5.

באופן כללי אני מעדיף לא לדבר על זה בפורום פתוח כדי לא לתת לאנשים רעיונות.

פורסם
eph1983, בתור בעלים של GTI (דור 6) יצא לי לנהוג בRS (לא גרסת הCUP) ולמתוח אותה לקצוות, בקצרה הרכב טוב אך לא מעולה, הפידבק מההגה והברייקסים היה ממש לוקה בחסר, הכיסאות לא אוחזים מספיק ועוד סעיפים שהעליתי באיזשהוא דיון שהיה לנו כבר בעניין.

אולי היום במחירים החדשים של רנו זה יהיה משתלם, לפני זה המחירים לא היו תחרותיים כלל וכלל ואין זאת הייתה עסקה טובה לדעתי.

אם הCUP מתומחרת היום באזור ה200K זה הרכב בשבילך, מתוך הנחה שאתה מעוניין ברכב ספורטיבי הארד-קור, או בעצם ה-הוט האצ' הכי מהירה שיש היום, באופן אישי לא הייתי בוחר בRS הרגילה שלא הרגישה לי "כיפית".

אגב, בהשוואה הקליאו RS אולי יותר איטית אך הרבה יותר חדה ו"כיפית" ממנה, איכשהוא רנו הצליחה לייצר שני רכבי הוט האצ' עם תג של RS שהם שונים לגמרי אחד מהשני.

אם אתה מעוניין בall rounder מעולה, זאת הGTI, היא תעשה הכל בצורה טובה, אך בשביל להיות טובה מאוד בסעיף הספורטיבי יש צורך בשיפורים, שים לב שהיא בחיים לא תהיה RS CUP שהיא הרף העליון כרגע, אבל תוכל להתקרב לאזור הזה בהשקעה של לפחות 30+ אלף ש"ח.

לגביי הסיאט, זה כנראה הbest bang for you buck, בעצם סוג של GTI "ענייה מבפנים" עם כיול של התנהגות ואחיזה לא ברורים אך עם K04 בהחלט הרכב הכי מהיר לקו ישר. (כנראה התכוונת לתת היגוי בהתייחסות אליה בעקבות הכוח הרב)

ובסופו של דבר יש להדגיש את הברור מאליו שלא תמיד ברור משום מה,

נהג בRS CUP שהוא אפילו בטיפה פחות טוב מנהג שיישב מולו בGTI או בסיאט יקבל בראש בסיבובים בכל יום בשבוע.

ועוד דבר ברור, כרגיל ההבדלים בין הרכבים מבחינה ספורטיבית הם בקצה, בדיוקים ובדברים הקטנים שבאים לידי ביטויי בשיא, הקצה של המכוניות האלה הוא גם כך רחוק מאוד - עם הGTI שהיא הכי "מבויתת" מבין החבורה, בנהיגה נכונה ניתן לפתח קצב מאוד מהיר שהוא מחוץ לאזור הנוחות של רוב הנהגים.

אני מסכים שהפידבק מההגה במגאן היה יכול להיות טוב יותר, אבל הוא עדיין טוב משל מרבית המתחרות (כולל ה-GTI, שמה לעשות - גם היא סובלת מההגה הפולקסווגני הידוע). דווקא לברקסים אין לי תלונות בכלל במגאן.

רנו באמת הצליחה לייצר שתי מכוניות RS שונות, וחבל שהיא לא הצליחה להכניס לקליאו את הנוחות והנינוחות המופלאה של המגאן. בכל מקרה, בתור אחד שנהג בשתיהן אני בפירוש הייתי לוקח את האחות הגדולה.

אני בכלל לא חושב שזה משנה מי יהיה מהיר יותר. סתם לצורך העניין - המגאן עליה נהגתי הייתה עם צמיגים בינוניים ומטה (דירזה 101) ועדיין הייתה מהירה מאוד, בהפרשים מאוד קטנים מקופרה R וג'ולייטה תלתן. שים עליה נניח קונטי ספורט 3 והיא תקבל עוד 10 קמ"ש בפניות, ורמת בטחון מדהימה.

כיום, אפשר לשים צמיגי ענק על מכוניות אפילו לא ספורטיביות ולקבל רמת אחיזה היסטרית, כך שלא הייתי מתייחס נטו לעניין רמת האחיזה אלא למה שקורה על המגבלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקאפ מגיעה כסטאנדארט עם צמיגי מישלין 235\40\18 על חישוק 8 אינץ לעומת דנלופ ה225\40\18 בRS,וחשוב מאד מוטות מיצבים עבים יותר ככה שבנוסף ועם הקפיצים המוקשחים כמעט שאין זוויות גילגול .

למי שרוצה הפניה איפה ואיך לשדרג את המערכת נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

היי rubycoupe, אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית מאחר ואני חדש בפורום.

האם תוכל לשלוח לי הסבר על החלפת המערכת ברנו?

תודה, ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...