Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אשמח לעזרה בבקשה בעניין פירוק הרדיו דיסק ברכב על מנת לשים כבלים שלRCA וREMOTE.

בנוסף רציתי לדעת מאיפפה אני יכול להעביר את הכבל למצבר ברכב, פשוט חיפשתי חור שמוביל לשם אך לא מצאתי, יכול להיות שלא חיפשתי במקם הנכון, תודה לעוזרים

הערה הרכב הוא הונדה סיוויק 2006 הדור הישן

פורסם

כדי להעביר את הכבלים אתה צריך לפרק את כל הפלסטיקה שבצד הרכב, ואם אתה לא יודע עדיף שלא תיגע כי תישאר עם מלא קליפסים ביד ופלסטיקה רועדת ורופפת.

אותה המלצה לגבי הרדיו דיסק.(כל הקונסולה יוצאת בהונדה).

פורסם

לגבי הרדיו דיסק, אמרו לי להוציא רק את הברגים שבתא כפפות, את הברגים שמתחת למזגן, כאילו להוציא את הקטע של המצת ויש ברגים ואז לשלוף את הכל הקטע של הרדיו דיסק.

פורסם

דרך אגב לפני חיבור ושניה רציתי לשאול אם הסטאפ הזה טוב:

morel pulse 5.25 מקדימה

דראג סטאר dz632

מגבר רוקפורד r3004

סאב קיקר c12 בתיבה אטומה שאני מכין אצל נגר של 28 ליטר

המגבר יגביר את הקומפוננט הקדמי והסאב בגישור

פורסם
לגבי הרדיו דיסק, אמרו לי להוציא רק את הברגים שבתא כפפות, את הברגים שמתחת למזגן, כאילו להוציא את הקטע של המצת ויש ברגים ואז לשלוף את הכל הקטע של הרדיו דיסק.

אתה צריך להוציא את המאפרה ויש לך שם בורג שתופס מכסה מפח תוציא אותו ותסתכל למעלה יש לך שם שני ברגים {רצוי שתשתמש בזוית של מברגה } תוציא אותם וכל שאר הקונסולה זה עם קלי]פסים תוציא אותה {בעזרת חולץ פלסטיק} תנתק את הקונקטורים של כל הכפתורים ובהצלחה.:wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא לשכוח שיש שני ברגים שתופסים את כל הקונסולה המרכזית מלמטה.

תריץ חיפוש ביוטיוב - 'civic 7th stereo' תראה כמה מודים ששכחו וכמעט שברו הכל.

אחד הברגים גלוי, השני כ8 ס"מ שמאלה ממנו. קצת קשה להגיע אליו אבל בהחלט אפשרי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה צריך להוציא את המאפרה ויש לך שם בורג שתופס מכסה מפח תוציא אותו ותסתכל למעלה יש לך שם שני ברגים {רצוי שתשתמש בזוית של מברגה } תוציא אותם וכל שאר הקונסולה זה עם קלי]פסים תוציא אותה {בעזרת חולץ פלסטיק} תנתק את הקונקטורים של כל הכפתורים ובהצלחה.:wink:

רק מוסיף שצריך לפרק תא כפפות ואז יש בורג בצד שמאל שתופס את הרדיו..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...