Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע בקאפרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, אני חושב שכבר שאלתי, אבל לא מוצא את זה בחיפוש, אז, SORRY: אני רוצה להרכיב מנוע של הסיירה שלי (2000 סמ"ק, שנת 84), לקאפרי MK2 שלי, דגם GT 1600 שנת 74. מנועים נראים זהים, שני רכבים אוטומטיים. השאלה היא החוקיות, והאם שווא אם כן להרכיב את כל הסט (מנוע וגיר), או שמספיק רק מנוע, והגירים זהים? או שיש בסיירה 2000 גיר חזק יותר?

לצערי, הסיירה צריכה "למות" בימים הקרובים - התחילו להרוס לי אותה בשכונה, ככה ששאלה מאד דחופה ואקטואלית...

תודה!

גנאדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש קאפרי עם אותו דגם מנוע? אם כן, אז אתה צריך לפנות למח' הטכנית של היבואן לקבל אישור על האפשרות של ההשתלה, והם גם יתנו לך מה בדיוק ההבדל בין המנועים ומה צריך לשנות מסביב.

פורסם

תפרק את המנוע ואת הגיר מסיירה, שים אותם בבגאז' של קאפרי שלא ייגנבו... :wink: אחרי זה תחליט - אולי אפשר להחליף חלקים פנימיים במנוע שלך לחלקים של מנוע 2000 (כמו קראנק וטלטלים למשל) וכך להגדיל את הנפח שלו על אותו בלוק שלך.... אפשר לעשות כך במנועים של KENT... - אני ממש לא יודע אם זה תקף לגבי מנוע שלך אבל מאוד כדאי לבדוק!

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

טוב, ברור, שאני מפרק את המנוע וגיר בכל מיקרה - חבל... אגב, לשים את זה בקאפרי - ממש, אבל ממש לא ראיון טוב - כבדדדדדדדדדדדדדדדד ולא ייכנס בכלל, וקאפרי גם אמור לנסוע... נראה, איפה אני שם את זה... בני זונות, אתמול בלילה שברו לגמרי את החלון האחורי - זהו, כאמור, לא נשאר לה לחיות הרבה זמן...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב שכדאי שתפרק עוד דברים שמתאימים לקפרי לפני שאתה מעיף אותה

כמו צינורות חימום, בלמים ואולי יש עוד ...

אריק מהמועדון יודע טוב מה מתאים בדיוק מהסיירה לקפרי

בהצלחה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...