Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בעת נסיון הנעה המפתח נתקע על 3/4 מהסוויץ ואיו אפשרות לתת את הקליק הנוסף להנעה, כדי להניע צריך לכבות את הסוויץ ורק לאחר פעולה זו ניתן להניע את הרכב.

האם ישנה בעיה רצינית בסוויץ?

תודה ושבוע טוב!

פורסם

לא ממש הצלחתי להבין.

האם אתה יכול לתת סטרטר פעם אחת, ואם הרכב לא מניע, בשביל לתת עוד פעם אתה צריך לסגור את הסוויץ' לגמרי?

אם כן, זה מצב תקין והמנגנון הזה מיועד למנוע הפעלת סטרטר בטעות, כאשר המנוע כבר פועל.

פורסם

נתקלתי במגנון כזה כשלמדתי לנהוג לפני עשור וקצת על סקודה אוקטביה, ככה שזה תקין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

^

אכן.

כבעלים של פונטו 2003 אני יכול לדווח שככה זה, אחרי נסיון התנעה כושל מסיבה זו או אחרת, חייב לכבות את הסוויץ' לחלוטין לפני שמנסים שוב.

אחלה למניעת טחינת סטרטר, אבל די מעצבן שהאוטו לא מניע כי הלך המצבר.....

פורסם
לא ממש הצלחתי להבין.

האם אתה יכול לתת סטרטר פעם אחת, ואם הרכב לא מניע, בשביל לתת עוד פעם אתה צריך לסגור את הסוויץ' לגמרי?

אם כן, זה מצב תקין והמנגנון הזה מיועד למנוע הפעלת סטרטר בטעות, כאשר המנוע כבר פועל.

אפרט את הפעולות - מכניס את המפתח, נותן סטרטר והסוויץ חוסם אותי מלהניע, כדי להניע צריך לסובב את הסוויץ חזרה ל off ורק אז נותן שוב סטרטר ל on ומצליח להניע.(דבר זה קורה לסירוגין ולא בכל נסיון הנעה)

פורסם

הבנתי, זה לא תקין.

כנראה מדובר בתקלה במנגנון הבטחון שדיברנו עליו בהודעות הקודמות.

לצערי, אני לא יודע אם זה מחייב החלפת החלק המכאני של הסוויץ', או שאפשר לתקן את זה ללא החלפה.

פורסם

מודה לכולם על התגובות המהירות!

אז הבנתי מ buki שכנראה ישנה בעיה במנגנון שהזכרתם בשירשור זה, יש לכם מנעולן מומלץ באיזור ירושלים או שכדאי ללכת למוסך המורשה שמתמחה במנגנון זה?

• תוכן חדש...