Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דעתי יש מספיק חלקים בשביל ששני רכבים ישוקמו (בלי להתחשב כמובן בהיבט הכלכלי)

איזו מהן תזכה לשיפוץ משלושתן?

מצטרף לנדב- דווקא הלבנה נראית במצב הכי פחות גרוע, ובהרבה, לפחות בתמונות!:roll: בכל אופן- פרוייקט מאד לא קל ומאד לא זול- אבל אפשרי, המון בהצלחה, תשתדל לעדכן כי מאד מעניין לראות דווקא הפרוייקטים שהתחילו ממצב של "זבל" והגיעו למה שהגיעו- זה כל הכיף, לא? 8)

8)8):-D:twisted:

נקווה שאולי תציל שני רכבים מהשלושה,פרוייקט מאוד מעניין,שיהיה בהצלחה!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להציל את שתיהן אין לי כסף וזמן, למרות שזה אפשרי וכתבתי כך בהתחלה, אם לא יימצא דורש אני אפרק מה שאוכל לחלפים והשאר ייגרס לצערי כי אין לי מקום איכסון לשלדה

ללבנה כשהצצתי פנימה יש קורות גג רקובות לחלוטין וגם ריצפה לא משהו בכלל, למרות שבאמת הפאנלים החיצוניים שלה נראים הכי טוב

נראה ונחליט אחרי פירוק ראשוני ובחינה לעומק

פורסם

אז כמובן שתלך על אחת שיש הכי פחות חלודות בקורות- אבל תבדוק את זה טוב-טוב, כי מניסיון הרבה פעמים החלודה יכולה להסתתר מתחת לניסיונות פחחות (שפכטל) וכאלה- ואתה לא רוצה פתאום למצוא "הפתעה" הזאת אחר-כך, מניסיון... :? החלקים החיצוניים בלבנה כמעט ללא ספק במצב הכי טוב משלושתן, בראשונה דווקא נראה שהם במצב קטסטרופאלי, שניה- עוד "ככה-ככה". עצה קטנה- אל תנסה לתקן חלקי פח שרקובים למוות ומעוותים- החלודה תחזור מהר מאד, ויהיה רק יותר גרוע. כל מה שאפשר להחליף לגמרי- עדיף. כל זה מניסיון של מי ש"אכל אותה" פעם בנושא...:? המון הצלחה, האוטו בהחלט מעניין ונדיר, ויהיה נחמד לראות אחד כזה חוזר לכביש!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי מהם זה הרכב מישובי גזר (אזור לטרון)?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

המון בהצלחה, תמשיך לעדכן.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

הדילמה הכי קשה שלי השבוע

זה מפורסם באיביי כעת

המחיר גבוה לדעתי אבל אין לי מושג האם זה נכון

חוץ מזה ששאלתי והמוכר לא מוכן לשלוח לארץ

זה גם יכריח אותי לשפר עוד הרבה וביוקר, אז בינתיים לצערי זה לא יעשה

http://www.ebay.de/itm/330695901932?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

פורסם

עד לפני כשנתיים הסתובבה אחת כזאת בירושלים במצב מושלם בצבע כחול עם הגה ודשבורד מעץ מקוריים. אגב היא הוצעה למכירה במחיר לא גבוה יחסית. שקלתי לקנות אך בסופו של דבר החלטתי שלא בעיקר לאור הזכרונות מרכב כזה שהיה שייך לאבא שלי וסבל קשות מבעיות התחממות - אולי עשיתי בכל זאת טעות :-(

אגב מעניין מה עלה בגורלה? מישהו מכיר אולי?

1965 MGB

פורסם

בעיות מוכרות ההתחממות

הזמנתי רדיאטור מקורי חדש כבר, אני מתכנן מצנן שמן בנוסף, ואם כל זה לא יספיק אשנה לרדיאטור קדמי עם מניפה חשמלית (הסבה נפוצה בעולם שדורשת שינוי החזית ולכן בינתיים מעדיף שלא)

בנוסף אני אצפה את האגזוז בסרט בידוד חום

נשקלת גם קנייה של עוקת שמן אלומניום מוגדלת עם צלעות קירור (של אבארט), אם יהיה בהזדמנות באיביי

הבעיות נבעו ממספר דברים:

החום בארץ

שימוש במי ברז שגרמו לאבנית

רדיאטורים ישנים שלא הוחלפו

אי ניקוי הסבכה מאבק ולכלוך כל שנה

פירוק פלטות הכוונת האויר ע"י חכמולוגים שחשבו שהן חוסמות את האויר

אגזוז ללא בידוד חום בתא המנוע

פורסם

מנסיון שהיה לי בשיפוץ פיאט 850 ספיידר 1966 הרי הלבנה נראת ככזו שממנה אפשר להתחיל, גם המנוע נראה בה כמעט מושלם.

כמדומני הדגם הראשון היה בעל שני פנסים קטנים מקדימה וכפי הנראה הלבנה הינה מהדגמים המאוחרים יותר.המנועיםבפיאטים הללו היה בין 903 סמ"ק וכפי שצייינת מסתובב הפוך.

אלו שקנו ממני את המכונית (מירושליים) החליפו את ראש המנוע בראש מנוע מפיאט אונו 45 שנת 1985 וזה תאם במדוייק.

כך שתוכל למצוא חלפים למנוע את השאר תצטרך לחטט באינטרנט.

בהצלחה בשיפוץ

נ.ב. את זו שקנית מלטרון אני מכיר אישית גם את הבעלים.

מצא משה

פורסם

ידעתי שראש של פיאט 127 מתאים אבל לא ידעתי שגם של אונו 45, טוב לדעת.

מעניין אותי אם ראש של פיאט 127 ספורט מתאים או אוטוביאנקי 112 אבארט, לדעתי לא כי המנועים היו 1050 סמק אבל אשמח אם יתקנו אותי

פורסם

ה-600 ו-850 נטו להתחממות גם כשהיו חדשות. להבדיל ממכוניות עם רדיאטור קדמי, הקירור לא משתפר במהירות, והמכונית דוקא נוטה להתחמם בשיוט על 80-90.

לפני שאתה עובר לרדיאטור קדמי, תחליף את הפולי של משאבת המים/מאורר לקטן יותר - זה יגביר את מהירות המאוורר ומשאבת המים ויתרום לקירור. כמו כן, תקפיד על כיוון תזמון הצתה - בתזמון לא נכון המנוע מתלהט עד כדי סעפת פליטה אדומה.

הראש של ה-127 ספורט לא מתאים - גל זיזים עילי. של האוטוביאנקי A112 אבארט דוקא עשוי להתאים, אבל אני לא בטוח.

:turn-l:

• תוכן חדש...