Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 1.8 אוט' 2002 - סיכום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, הגיעה העת להפרד מהאלמרה.

בילינו ביחד כ-28 חודשים משעממים מאד ו(כמעט) נטולי בעיות משמעותיות.

ק"מ: 83270

טיפולים: רוטיניים: 16000, 30000, 45000, 58000, 74000.

כניסות לא מתוכננות למוסך: 18000 החלפת ברקסים,

40000 החלפת ברקסים,

50000 הח' נורות שרופות בלוח שעונים (באחריות)

70000 הח' ברקסים + חיישני הצתה (ביוזמת היבואן)

כעת שוב נשרפה לה נורה בלוח השעונים, בולמי הזעזועים האחוריים טעונים החלפה,

וכן הייתי מחליף גם את נוזל תיבת ההלוכים (ההחלפות לא כמו שהיו בעבר)

בסה"כ לו חב' הליסינג הייתה משתמשת ברפידות בלמים מקוריות ומקפידה לבדוק (ולהחליף)בלמים בזמן, אזי למעט חיישני ההצתה, וכמה נורות שרופות בלוח השעונים הגליון היה נקי לגמרי.

האמת - למרות שהמכונית לא ממש נוחה ולא בולטת בשום תכונה (לטוב או לרע) - אני נפרד בצער.

למי שמחפש מכונית אמינה לא איטית ולא מהירה לא חסכונית אך גם לא שתיינית בקיצור - משעממת וצפויה, האלמרה מאד מומלצת.

את מקומה תופסת טויוטה קורולה 2004 בצבע כחול ג'ינס

אצלנו בחברה הבחירה היא פשוטה מאד - יש דגם אחד (טויוטה קורולה) בחירה לא רעה.

את הצבע אפשר לבחור אם יש כזה במלאי (ומזל שבחרתי מה שיש אחרת הייתי מקבל את מה שהם היו רוצים לתת)

אגב את האלמרה הזמנתי בצבע כסף והיא הגיעה בצבע לבן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה תהנה מהטויוטה יותר מהאלמרה אני בטוח...

בכל מקרה, גם האלמרה מעולה. במחיר שלה היא נותנת תמורה מעולה לכסף אבל העובדה שהיא משעעממת זה מה שמשחק נגדה. הטויוטה עדיפה עליה בהרבה מאוד תחומים.

תתחדש... :D

• תוכן חדש...