Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכנעת אותי . אתה צודק אין סיבה לתת ללקוח מזדמן שבחיים לא דרך רגל במוסך מתנות חינם , אך כמובן שאם תאותר תקלה והלקוח ירצה לתקן אותה אין אני חושב שצריך לשלם על סריקת תקלות מסיבה פשוטה כמו שאתה לא משלם לרופא על המשקפיים שלו שבאמצעותם הוא יוכל לבצע לך את הניתוח ככה אין הצדקה לשלם למוסכניק שבעזרת המכשיר סריקות הוא ידע מה לתקן .

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

זה שסורק תקלות יכול לעלות אלפי שקלים זה לא חשוב ולא מענין.

בסרט הזה של תגיד לי רק מה יש לרכב כולנו הינו, כלומר אני אבדוק בחינם או בהתנדבות יגיד מה ה הבעיה

והבחור יקנה באיבי , מתוך סקרנות בו נגיד שקניתה חלק באיבי והתקלה לא ניפתרה אתה עוד עלול לבוא למוסך בטענות על דיאגנוזה לא טובה ודרישה שנשלם עבור החלק.

תבוא למוסך ! שלם בדיקה ! תקן את הרכב יקזזו את מחיר הבדיקה וסע לשלום זה לא!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• ספונסר פורום
פורסם

זכותו של המוסך לדרוש תשלום עבור הבדיקה על זה אין עוררין ובנוסף

המחיר שנדרשת לשלם הוא סביר .

אני אישית רואה כל אדם שיש לו תקלה ברכב כלקוח אפשרי של המוסך

ולכן אני לא גובה תשלום עבור בדיקות ,איפוס תקלות וכו .

עם השנים למדתי שזה משתלם לי ,ובסופו של דבר הורדת החסם הזה של מחיר

הבדיקה מכניסה עבודה למוסך יותר מהזמן שמתבזבז על כאלו שלא בחרו לקבל

שרות אצלנו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ראיתי את התגובות שלכם על הלגיטימיות של חיבור סורק ולדרוש 180 עבור זה.

מילא זה לגיטימי שעסק ידרוש את הסכום, אבל לומר שאין סיכוי שתמצא אחד שלא ידרוש על כך כסף? על הדקה וחצי שלקחת לו ועל הפוטנציאל הרב שהוא יבצע את התיקון אצל אותו מוסך? כן זה נשמע לי הגיוני וזה גם מה שהמוסכניק שלי עשה אצלי.

יתרה מכך, הוא אמר לי שלא מומלץ לתקן את הבעיה כרגע ולראות אם היא תחזור. ולא לכך על זה תשלום.

פורסם

רון מה תעשה אם אותו "לקוח עתידי" נקרא לו, שבא לבדוק למה דווקא עכשיו מתריע לו נורה כזאת או אחרת בלוח השעונים,

וברשותו נמצא רכב אחר, נקח לדוגמא יונדאי ואם הסורק היעודי שלה, ואם העידכונים האחרונים, ואתה התחברת אם סורק אוניברסלי,

ונגיד שאתה לא התרצת כביכול מהתוצאה של הסורק האוניברסלי (והיו מקרים כאלו), האם עדין תמשיך את הדיאגנוסטיקה בחינם?

או ברגע שה"לקוח העתידי" לדוגמא יחזור בעצבים (גם בזה נתקלתי), בגלל שהוא בא רק לדיאגנוסטיקה, ולבסוף הוא הולך מתקן במוסך כזה או אחר, אחרי שבדקת לו את הרכב בחינם אם סורק התקלות והתקלה עדין נמשכת והוא בא אלך בתגובה שאתה זה שאמרת לו שהוא צריך להחליף את החלק הנ"ל, וכמובן אתה זה ש"אשם" איך תגיב במקרה כזה?

בתור אחד שיצא לו לעבוד במוסך מורשה, העדפנו ללקוחות אם הרכבים של אותו יצרן שאנחנו עובדים, לבצע סריקה, בחינם

רוב הסיכויים לפספס נמוכים.

פורסם

אז ככה חברים,רק שתדעו שהיה פה מישהו (וכאן המקום באמת לשבח אותו) שבאמת הסכים לבדוק לי את התקלה עוד היום ואף לאפס במידת האפשר , וזאת ללא כל תמורה ואף על פי שאנחנו לא מכירים בכלל! רק שתדעו לכם שיש וקיימים אנשים כאלו. עוד נשארו אנשיים כאלו.

לבחור הזה,שהוא מהפורום "במקרה" קוראים אסף והכינוי שלו בפורום הוא asafasaf. מגיע לו.רק עצם ההצעה לעזרה.

בסופו של דבר (כן תשמעו עוד משהו,לכל המפקפקים למיניהם) הומלץ לי גם במקרה מצד העבודה שלי על מוסך מורשה של סובארו וישר ניגשתי למנהל והוא בדק לי ללא כל עלות ואף איפס את התקלה. כל העניין-אולי 2 דקות.

על דבר שכזה צריך להתווכח?לריב? אתה לקוח מזדמן,לא מזדמן? קבוע או לא?

ו"איילצבי" , אני ממש לא אהבתי את הדעה שלך עלי שלדעתך "כוונותי אינן טהורות". זה שאתה חושב שכולם רמאים,גנבים ושקרנים זה משהו אחר. אבל עלי? ממש לא.

רון ממוסך רון,אני מממש איתך באותה דעה של לגשת ללקוחות. ולא בגלל שאני מהצד של הלקוח במקרה הזה (ד"א חברים,כאן המקום גם להזכיר את רון שגם הציע לי להגיע אליו לבדיקה ללא תשלום,כן ירבו אנשים כמוך).

גם אני בתור טכנאי מחשבים מוסיף עוד ועוד מעצמי בתיקון/פרמוט עצמו במידת הצורך ולא "עוצר" ואומר:"טוב, פרמטנו? זהו. עכשיו תתקין לך אופיס כי זה לא קשור. תתקין לך אנטי וירוס כי גם זה לא קשור,כל זה בתוספת תשלום. כל תוכנה עולה כ-200 שקל. הרי יכלתי להגיד לא? אבל לא! אני עושה ה-כ-ל במחיר של 200-250 שקל שרק תוכנה פשוטה עולה את זה!!!

צודק מי שאמר "שלח לחמך על פני המים".

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

דבר שרוב בעלי במוסכים אינם מכירים זה את המושגים "שירות לקוחות" ו "לקוחות פוטנציאלים"

כמו במסעדה, או במקום שנותן שירות יש השקעה קטנה מצד העובדים שלוקחים בחשבון כדי לרצות מישהו שאינו לקוח,

למשל בחור שמעוניין להשתמש בשירותים או מתן כוס מים ומפית,

להבא כשהבחור יבחר באיזה מסעדה לאכול, הוא ייגש אל נותני השירות שהוא מכיר.

אותו הדבר צריך להיות במוסך, ולא כל פעולה ובדיקה קטנה ע"י המוסכניק מצריכה גישה של "השקעתי זמן" ו "זמן=כסף"

מוסך שלא ימהר לחייב על כל בדיקה יפסיד כמה שעות עבודה בחודש על "בדיקות בחינם" אבל ירוויח לקוחות קבועים ושם אמין.

שי.

פורסם
רון מה תעשה אם אותו "לקוח עתידי" נקרא לו, שבא לבדוק למה דווקא עכשיו מתריע לו נורה כזאת או אחרת בלוח השעונים,

וברשותו נמצא רכב אחר, נקח לדוגמא יונדאי ואם הסורק היעודי שלה, ואם העידכונים האחרונים, ואתה התחברת אם סורק אוניברסלי,

ונגיד שאתה לא התרצת כביכול מהתוצאה של הסורק האוניברסלי (והיו מקרים כאלו), האם עדין תמשיך את הדיאגנוסטיקה בחינם?

או ברגע שה"לקוח העתידי" לדוגמא יחזור בעצבים (גם בזה נתקלתי), בגלל שהוא בא רק לדיאגנוסטיקה, ולבסוף הוא הולך מתקן במוסך כזה או אחר, אחרי שבדקת לו את הרכב בחינם אם סורק התקלות והתקלה עדין נמשכת והוא בא אלך בתגובה שאתה זה שאמרת לו שהוא צריך להחליף את החלק הנ"ל, וכמובן אתה זה ש"אשם" איך תגיב במקרה כזה?

בתור אחד שיצא לו לעבוד במוסך מורשה, העדפנו ללקוחות אם הרכבים של אותו יצרן שאנחנו עובדים, לבצע סריקה, בחינם

רוב הסיכויים לפספס נמוכים.

ומה אם ומה אם? איזה מין תסריט אתה מעלה פה?

אם נלך בדרכך אז בחנות בגדים יוקרתית נשלם תמורת המדידה (הרי ג'ינס תואם/זהה אתה יכול לרכוש במקומות זולים יותר) ומסעדה ממוצעת לא תרשה לך להיכנס כדי להשתין (כי אולי תיפגע בדרך לשירותים ותתבע אותם?)

תכלס, הבדיקה אינה מוסיפה עלות אמיתית למוסך (ולא, זמן העבודה והפיענוח לא נחשב בעיניי כי העלות זהה לכך שהטכנאי יושב וקורא עיתון) ויכולה להוסיף רווח למוסך במגוון דרכים כגון שם טוב (פירסומת חינמית) תיקון התקלה במוסך או אפילו סתם רכישת עץ ריח.

פורסם
אני בחיים לא הייתי חוזר למקום כזה חזירי שיקח לי 180 שקל על דקה שהוא מחבר מחשב למחשב רכב וזה דקה ! לא 20 דקות לא חצי שעה זה בדיוק דקה ! שהוא מחבר את הכבל מעביר סדרת בדיקות וזהו , אני אם הייתי בעל מוסך הייתי עושה את זה כמו מחווה טובה בדיוק כמו ששטראוס נותנים לכם לטעום בדוכנים שלהם בסופרמרקט למה ? שתחזרו ותקנו ! למה הם לא מבקשים 5 שקל על הביס מהקרקר ? הרי גם זה עולה כסף ... כי זה נקרא ספיגה למען רווח עתידי ומי שלומד כלכלה או שיווק יודע שצעדים כאלה רק מפתחים ומוסיפים לקוחות פוטנציאלים , לא אמרתי שבעל המוסך יעשה לו טיפול 10 אלף חינם בשביל למשוך אותו שיחזור

סך הכל מדובר על לחבר מחשב שכבר גם ככה יושב שם במוסך לאוטו זה לא עולה לבעל המוסך באופן ישיר שום דבר וגם באופן עקיף

ההתגרזנות הזאת והקמצנות הזאת מצד בעל המוסך לבקש מחיר כזה מופקע 180 שקל על כזאת שטות זה פשוט היה פוסל את המוסך מבחינתי על הסף !

איזה כיף זה להיות לארג' שזה לא על חשבונך, נכון?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כשנדלקה לי מנורת צ'ק אנג'ן בקיה, הלכתי למוסך שהרכב מטופל בו מהרגע שיצא מהסוכנות. ביקשתי לראות את אחד המנהלים של המוסך שיזהה את האוטו שמטופל שם כבר 7 שנים, בדק עם הסורק, איפס לי את המנורה. ואמר לי לא לתדלק יותר בטן או סד"ש.

למרות שהמוסך העלה קצת את המחירים עם השנים (לפי דברי ההורים שלי), אנחנו עדיין נחזור אליו, בגלל השירות. :-)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

ערנש, שימוש במחשב לא עולה למוסך יותר מ5 אגורות עבור החשמל ! אבל יכול למשוך אליו לקוח מתעניין שיניב לו אלפי שקלים בעתיד הרחוק והקרוב

פורסם

פותח השרשור מזכיר לי בדיחה

פרסי נכנס לתחנת דלק ושואל כמה עולה טיפת דלק? המתדלק עונה לו: טיפת דלק? זה בחינם!

אז הפרסי אומר לו תדלק לי פול בטיפות!

( סליחה שאני לא יודע לספר את הבדיחה כמו שצריך )

עכשיו לנושא

מוסך אשר מחזיק בציוד יקר ובנוסף יש לו עובדים שצריך לשלם להם בסוף החודש משכורת,נוסף לכול יש הוצאות על תפעול המוסך,תשלומי מיסים ועוד....

להקצות עובד אשר מתמחה בזיהוי תקלות ואבחון,עולה לו כסף כי אותו עובד כרגע משקיע זמן לנסות להבין מה התקלה,כולנו יודעים שזמן שווה כסף! אז אותו עובד לא מכניס כסף ובסופו בעל המוסך מפסיד (עכשיו תתאר לעצמך שכול אדם שמרגיש משהו שלא בסדר ברכב ירצו בדיקה בחינם! אז כול עובדים יתעסקו בבדיקות בחינם במקום לעשות כסף למוסך!

אז די מובן שבעל המוסך יגבה סכום על בדיקה, כמו שאתה מזמין איש מקצוע לביתך אז יש לו שעת ביקור של 120-150 רק כדי לבדוק מה הבעיה.

אז תגיד שגם הוא לא זכאי לתשלום על הזמן ״בזבז״ להגיע אלייך? כי לפי דברייך הוא לא ירצה להפסיד לקוח.

מי שמספק שירות לאנשים זכותו לקבוע את שעת הביקור שלו או במקרה שלנו זמן בדיקה,כך העולם עובד מה לעשות,כמו שהפקיד בבנק לוקח עמלה על שירות די מצחיק של שליחת פקס.

שתהיה מנהל מפעל או עצמאי אתה תבין שזמנך יקר ואתה צריך להיות מתוגמל בהתאם.

• תוכן חדש...