Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה נתקלתי בתופעה שהנורה הכתומה של "צ'ק אנג'ין" נדלקה לי למשך יום-יום וחצי ולאחר מכן כבית מעצמה.

היא נדלקת שוב לעיתים אחרי כשבועיים.

הבוקר נסעתי למוסך מסוים בא.ת. כ"ס וביקשתי רק שיבדוק לי את העניין שאדע מה עלי לעשות. הוא רצה 180 ש"ח רק לבדיקה עצמה ואמר:"אם תטפל אצלי-הבדיקה תהיה ללא תשלום,ואם לא-תחויב בתשלום." (אחח.. איך אני מת על המשפטים האלו....)

אוקי,נשוב לעניין: היכן יש מקום שבו אוכל לדעת מהי הבעיה ללא כל חיוב? רק לבדיקה עצמה.

תודה רבה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה רגע להבין:

אתה מעוניין להגיע למוסך, לבקש שיבדקו לך את האוטו, שיחברו אותו ככל הנראה לסורק, שישקיעו בך זמן (אפילו אם זה רק חצי שעה) אבל אתה לא מוכן לשלם עבור זה.

דרך צלחה!

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו יחבר אותך למחשב בחינם.

זה משהו שאכן לוקחים עליו מחיר סמלי יחסית

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תראה, ל"סמלי" אין לי , ממש אין לי בעיה.

אבל בין זה ובין להגיד לך "תטפל אצלי ואם לא אז תשלם לי 180 ש"ח" זה משהו אחר.

איפה אתה מכיר שעושים בדיקה סמלית באיזור כ"ס/רעננה/הוד השרון?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

גיפתח זה הגיוני מאוד ותאמין לי שההתקטננות כזאת על משהו שגם ככה לא עולה לך כסף ! חיבור למחשב ... רק תגרום לך לאבד לקוח פוטנציאלי כמו במקרה שלנו ... לפעמים צריך לדחות סיפוקים וכסף מיידי אבל מנת בעתיד להרוויח פי 2 אז הוא היה מרוויח 180 אבל הוא הפסיד תיקונים וטיפולים לאורך זמן ...

פורסם

מחיר סימלי למוסך זה בערך המחיר שציינת.

150₪ פלוס מינוס הגיוני לחיבור למחשב, זה מה שלוקחים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
גיפתח זה הגיוני מאוד ותאמין לי שההתקטננות כזאת על משהו שגם ככה לא עולה לך כסף ! חיבור למחשב ... רק תגרום לך לאבד לקוח פוטנציאלי כמו במקרה שלנו ... לפעמים צריך לדחות סיפוקים וכסף מיידי אבל מנת בעתיד להרוויח פי 2 אז הוא היה מרוויח 180 אבל הוא הפסיד תיקונים וטיפולים לאורך זמן ...

ידוע לך כמה עולה הסורק והתוכנות שלו ?

נראה לך שבעל המוסך יעשה לך טובה ויבדוק בחינם ואילו אתה תקנה באי ביי את החלק ותרכיב ?

רק בישראל קיימים המושגים - תעשה לי טובה , זה לא עולה לך כסף וכו' .

פורסם

אייל, עם כל הכבוד נתקלתי במוסכים שהבאתי אליהם את הרכב בעבר והשארתי אותו שם לבדיקה והצעת מחיר ואשתי חזרה אחה"צ ואלי הם התקשרו לתת הצעה בטלפון. אמרו לי "כך וכך...." ועכשיו זו החלטה שלך".

לא חסריםן אנשים טובים בעולם. רק צריך למצוא אותם,תאמין לי. ואתה יודע מה? דוווקא זה שהוא עושה לך את ה"מחווה" הזו,הוא נותן לך יותר חשק ללכת אליו שוב אע"ם וגם אם שהמחיר שלו יהיה קצת יותר גבוה בסופו של דבר.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
שלום לכולם!

לאחרונה נתקלתי בתופעה שהנורה הכתומה של "צ'ק אנג'ין" נדלקה לי למשך יום-יום וחצי ולאחר מכן כבית מעצמה.

היא נדלקת שוב לעיתים אחרי כשבועיים.

הבוקר נסעתי למוסך מסוים בא.ת. כ"ס וביקשתי רק שיבדוק לי את העניין שאדע מה עלי לעשות. הוא רצה 180 ש"ח רק לבדיקה עצמה ואמר:"אם תטפל אצלי-הבדיקה תהיה ללא תשלום,ואם לא-תחויב בתשלום." (אחח.. איך אני מת על המשפטים האלו....)

אוקי,נשוב לעניין: היכן יש מקום שבו אוכל לדעת מהי הבעיה ללא כל חיוב? רק לבדיקה עצמה.

תודה רבה!

אהבתי, בטח אחרי שתדע מה הבעיה תחפש מישהו שיתקן ללא חיוב....

הבעיה לא רק בחיבור סורק וקריאת קוד תקלה לפעמים צריך לנתח את המידע ולבדוק אם הבעיה לדוגמא בחיישן כלשהו, בצמת

החשמל שלו, בדליפה/יניקה שגורמת לקוד תקלה דומה לתקלת חיישן,סתם חיישן תקוע שצריך ניקוי יסודי ושחרור הקפיץ וכו'

מלבד הציוד התוכנות יש גם קורסים והשתלמויות שעולות כסף לאנשי דיאגנוסטיקה/לבעלי המוסך, אני לא מדבר על מוסך מסודר

שמחוייב לפתוח גם כרטיס "רק לבדיקת מערכות" זמן פקידה,זמן מנהל עבודה,זמן מכונאי, זמן עמדת איבחון תפוסה והכי הגון

זה לקזז את הבדיקה מתיקון הרכב אם יתבצע, מה לא הוגן כאן?

האם אתה מעלה על דעתך כמה כסף עולה במוסך אחזקת חדר נהגים?:מים מינרלים,כוסות חד פעמי כפיות חד פעמי קפה(כמויות ענק בחודש)שידורי לויין לטלויזיה,עיתונים כל יום 2 שונים, מנקה 3 שעות מצטבר ביום,חשמל ועוד וכל זאת חינם!!!, האם אתה מודע לביטוח שיש לך מרגע כניסתך למוסך שמחוייב המוסך להחזיק?

אני מקווה שאתה באמת מבין את חישובי רווח והפסד של יחידה כלכלית כזאת שנקראת "מוסך" ,כאשר נדרשת לשלם רק 180"שח.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

מאך, מעניין מאוד אבל תשים לב שכל המשתמשים בפורום שהספיקו לענות לי והיו שקולים בדעתם ודווקא הבינו אותי,אלו דווקא משתמשים שהם הרבה מאוד זמן בפורום ועם הרבה מאוד הודעות יחסית אליך ולעוד כמה "חדשים/צעירים" (לא שאני בין הוותיקים ממש,אבל יש הבדל עדיין).

לפעמים צריך להבין האחד את השני ואני כמעט בטוח שאם היתה לך תקלה כלשהי אי פעם בנושא שאתה לא מבין כל כך ופנית למישהו ולפי דעתך זה "סתם" או משהו שאפשר לפתור ב2 דקות-היית מעיר משהו קטן לבעל המקצוע או לבן אדם שפנית אליו (במידה והיית צריך לשלם לו) במעין כמו "מה? בחייאת.. זה סתם משהו,על זה שווה לשלם את ה-X ש"ח?! הרי פתרת את זה בדקה וחצי/10 דקות!" ולא משנה באיזה נושא.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
מאך, מעניין מאוד אבל תשים לב שכל המשתמשים בפורום שהספיקו לענות לי והיו שקולים בדעתם ודווקא הבינו אותי,אלו דווקא משתמשים שהם הרבה מאוד זמן בפורום ועם הרבה מאוד הודעות יחסית אליך ולעוד כמה "חדשים/צעירים" (לא שאני בין הוותיקים ממש,אבל יש הבדל עדיין).

לפעמים צריך להבין האחד את השני ואני כמעט בטוח שאם היתה לך תקלה כלשהי אי פעם בנושא שאתה לא מבין כל כך ופנית למישהו ולפי דעתך זה "סתם" או משהו שאפשר לפתור ב2 דקות-היית מעיר משהו קטן לבעל המקצוע או לבן אדם שפנית אליו (במידה והיית צריך לשלם לו) במעין כמו "מה? בחייאת.. זה סתם משהו,על זה שווה לשלם את ה-X ש"ח?! הרי פתרת את זה בדקה וחצי/10 דקות!" ולא משנה באיזה נושא.

כנראה שלא הבנת, אני שייך לצד שני, אלה שגובים תשלום גם רק עבור "בדיקות", וכל מה שכתבתי הי כדי להראות לך עוד צד בעניין

וגם קצת נתונים.....

מיעוט ההודעות שלי בדרך כלל נובע מעומס בעבודה וטיפול בלקוחות.....כאלה שמוכנים לשלם.

פורסם

אתה טועה! לקוח שלא מוכן לשלם על בדיקה לא ישלם גם על תיקון והוא לא לקוח פוטנציאלי.... כמו במקרה שלנו.

פורסם

כמות ההודעות וותק בפורום לחלוטין לא מהווים מדד ל"איכות הכותב".

לגופו של עיניין- הנושא הזה נטחן בעבר עד דק.

לי יש הרבה הודעות, ואני לא שייך לענף המכונאות. ועדיין, במקרה זה אני שותף לדעה של מאך1.

האם זה מספיק כדי לשכנע מישהו?

אני בספק, עדיין יש ויהיו אנשים, שחושבים שמגיע להם לקבל שרות בחינם.

• תוכן חדש...