Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת אם מאומצת(m)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

M3 קופה או קבריו׳.

אומנם לקבריו׳ 230 ק״ג עודפים,אבל לפי הביקורת המפרגנות ההתנהגות לא נפגעה באופן משמעותי.

מה שמדאיג אותי זאת הפגיעה בביצועים ובצריכת הדלק בכל זאת מדובר על לא פחות מ-1905 ק״ג!?!

מצד אחד הקופה יותר ממוקדת ומהירה וקולעת יותר להגדרה של ״מכונת הנהיגה המושלמת״.

מצד שני בא לי קצת לראות כחול,לנשום אוויר,ולשמוע קצת רעם v8 באלפים האוסטרים,וגם להתחבר יותר לטבע(שזה קצת אבסורד שאני חושב על פליטת ה-co2 של המפלצת הזאת:lol: )

השותף שלי נוטה לכיוון הקבריו׳,אבל הוא נתן לי להגיע להחלטה.

אז מה אתם אומרים e92 או e93?

turboy

פורסם

e93 :)

התנסתי ב2 גרסאות המרכב בעיקר בM הקודמת ולכן ההתייחסות שלי לנושא הגג היא מהותית, אני אוהב מכוניות פתוחות ונהנתי מאוד ממזג האוויר הניו יורקי במחיצת הקבריולט. תוספת משקל של 2 אנשים ברכב עם מנוע של אוטובוס, זניח :)

haters will hate

פורסם
קופה! אם אפשר בצבע פנינה וגג פנורמי שחור, פשוט שלמות!

בגרסת הקופה אין גג פנורמי ולמעשה אין אפילו סאן רוף- יש שם קארבון, ולכן הוא שחור.

לפותח השרשור,

אם אתה שואל אותי, בתור חובב מושבע של BMW, למה לא C63 קופה?

:lol:

גם יפה מאוד, גם גג פנורמי נפתח (סאן רוף), גם סאונד מחרמן (!!!), גם ביצועים מדהימים וגם זנב מעט יותר שובב ופחות מושחז.

כבונוס היא. פי מליון יותר מרשימה מבפנים בהשוואה ל-M.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בין ה-M'ים, רק הקופה. הקבריו פשוט לא עושה לי את זה, סוריי.

וכפי שעידן ציין, קח C63 ותהנה גם סאונד אימתני :oops:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם לא מדובר בחובב נהיגה מושבע שלוקח את הרכב לרינג כל שבת שאין צ'ולנט הייתי הולך על הקבריו.

התוספת במשקל תהיה זניחה על המנוע הזה ובהנחה ומדובר על קנייה בארץ, הערך המוסף של הגג הקשיח יהיה הרבה יותר משמעותי.

פורסם
מה שמדאיג אותי זאת הפגיעה בביצועים ובצריכת הדלק בכל זאת מדובר על לא פחות מ-1905 ק״ג!?!

תגיד, אתה רציני? אתה לוקח M3 ומה שמדאיג אותך זה צריכת הדלק? אז למה מלכתחילה לקחת M3? עדיף סוזוקי אלטו וזהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למקרה שלא הסברתי את עצמי נכון:

הרכב נועד לחופשה בגרמניה ואוסטריה.

אלעד אם הייתי יכול להרשות לעצמי לקנות M3 :roll: צריכת הדלק הייתה מעניינת לי תXXX והייתי גם דוחף לה סופרצ'ארגר של GPOWER

C63 יש רק בחברות קטנות במחירים גבוהים ואני מעדיף לא להתעסק איתם(על כל חריגה של ק"מ הם דורשים 1-3 יורו!!)

ועוד משהו,מישהו התנסה עם MIET24.DE או עם ERENTO?

הם מציעים שם דילים מטורפים:

קורבט C6 לחודש ב-1600 יורו.

גולף R לשבוע ב-500 יורו.

אודי S5 קבריו' 500 יורו לשבוע.

מיאטה במחיר של 70 יורו ליום.

מה פיספסתי(מה ה-catch)?

turboy

פורסם

אז מה השאלה?

קח קבריולט, אין פה בכלל שיקול.

ועדיין, הייתי שוקל ברצינות C63....גם בעלות של עוד כמה יורו ליום, היא תתן "חוויה" טובה יותר, EISENMANN עשו שם "שמות" במערכת הפליטה ויצרו מערכת פליטה מפלצתית לרכב הזה,דבר שלא נתקלים בו כל יום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ועדיין, הייתי שוקל ברצינות C63....גם בעלות של עוד כמה יורו ליום, היא תתן "חוויה" טובה יותר, EISENMANN עשו שם "שמות" במערכת הפליטה ויצרו מערכת פליטה מפלצתית לרכב הזה,דבר שלא נתקלים בו כל יום.

דווקא מרצדס הולך עם hamann הרשע:biglaugh:

eisenmann הולך מעולה עם ב.מ.וו במיוחד ב-e60(זה נשמע כבר יותר טוב מפרארי-שווה צפייה ב-youtube)

turboy

פורסם
בגרסת הקופה אין גג פנורמי ולמעשה אין אפילו סאן רוף- יש שם קארבון, ולכן הוא שחור.

ל-M.

לא שזה רלוונטי לגביי(אני כולה שוכר לשבוע בחו"ל ולא קונה)

אבל קארבון זאת אופציה ובהחלט אפשר להזמין אותה עם גג רגיל וסאנרוף.

turboy

פורסם
M3...הפגיעה בביצועים...צריכת הדלק...פליטת ה-co2

תגיד לי, הכל בסדר איתך?

אתה בטוח שאתה לא רוצה להשכיר טויוטה פריוס?

מצד אחד הקופה יותר ממוקדת ומהירה וקולעת יותר להגדרה של ״מכונת הנהיגה המושלמת״.

אין לי מושג מה כישורכם כנהגים ואם תנצלו את האקסטרה שהקופה כביכול תיתן באיזה נקודת זמן מאוד ספציפית, זה מזכיר לי את קלארקסון כשבחן את הגאיירדו קבריו' ואז הוא צחק על רוכשי ה-F430 שבטח היו אומרים: "אם היה לי את הפרארי הייתי מהיר ב-0.0000345 שניות בסיבוב הזה" זה בדיוק הקטע, WHO FUC*** CARE ?

אני אומר שאם המזג אוויר מאפשר לכו על הקבריו', החוויה לא תהיו פחותה ההיפך הוא הנכון.

פורסם

80 ליטר הבדל.

בקבריו יש 350 ליטר.

בקופה 430 ליטר.

ל-Z4 ששכרנו אשתקד ובקושי הצלחנו לדחוף את המזוודות(יותר נכון התיקים) היו 320 ליטר.

מצד שני ב-Z4 לא היו מושבים מאחורה,ובקושי הצלחנו לדחוף שם איזה פאוץ' מסכן וכדורגל(ראה תמונה)

XENON כמובן שצחקתי עם ה-co2(זה הדבר האחרון שמעניין אותי ברכבים)

אני רק לא רוצה שהחבר שמצטרף אליי(שלא כ"כ מבין ברכבים) וטחנתי לו את השכל על ה-m3 יתבאס על הקבריו' מבחינת הביצועים.

ביום יום הוא נוהג על 190 כ"ס לטון(מטורבתים).

בקבריו זה 220 כ"ס לטון.

ובקופה זה כבר 250 כ"ס לטון.

046.jpg

turboy

• תוכן חדש...