Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בשלג,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם בחיי לא יצא לי לנהוג בשלג, אני רוצה לעשות זאת בראשון

הרכב המדובר הוא GMC K2500 במשקל של כמעט 2.5 טון,

איזה ציוד אני צריך לקחת בנוסף לציוד השטח הרגיל?

והאם אני צריך להוריד אוויר כמו שעושים בדיונות?

תודה מראש לכל העונים, ושבוע טוב,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בארץ לא תלמד נסיעת שלג כי גם כשיש קצת שלג אתה נוסע רק איפה שפילסו, לא על השלג ובכל מקרה הטמפ בסביבות ה - 0 - לא מספיק קר לנסיעת שלג אמיתית.

סע לאירופה בכבישים עם קרח שקוף (GLATTEIS) אולי תלמד, עם צמיגי חורף, בלי שרשראות.

פורסם

נסיעת שטח בשלג ? - יש לך טנדר או D992 ? באירופה כמעט כל שטח שאתה יורד מהכביש הוא פרטי ואתה צריך רשות. אולי סקנדינביה /איסלנד עם ה allmansrecht שלהם.

פורסם

כיף לא נורמאלי, פשוט תענוג

אנחנו נסענו בלי שרשראות אבל עם צמיגי שטח, הורדנו טיפה אוויר

הכי הכי חשוב זה לא להוריד את הרגל מהגז, כמעט כל הטיול היה במצב תנועה מתמדת, ואיפה שלא ברור מה העומק או עד כמה השלג רך פשוט להתחרע על הגז להכנס בשיא המהירות. עבורינו זה עבד בכל מקרה :)

*הטיול היה בגאורגיה

SAM_2389.JPG

SAM_2402.JPG

SAM_2366.JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נסיעת שטח בשלג דומה לנסיעה על דיונה רטובה, זה לא סוחף אותך כמו חול מדברי, די קל כל עוד יש לך צמיגי שטח - השלג מתנהג כמו חול מעט רטוב (חמרה למשל, כמו באזור המרכז), כמובן תלוי בסוג, יש שלג רטוב, שלג קל ושלג כבד.

אבל בגדול, צמיגי שטח טובים, לא להתחפר ולפרפר - אז אתה נתקע בצרה הגדולה ביותר-> קרח. אי אפשר לצאת מזה.

יש לך 4X4 ברכב? אם לא, תשקול שוב.

אני עושה כאלה נסיעות פעם בחודש, אבל מצד שני הרכב שלי בנוי לשטח.

DSC_9606.JPG

DSC_9611.JPG

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

עבר זמנו בטל קורבנו,

אך בכל זאת, טנדר GMC משנות ה80 עם סרנים חיים ו4X4 הוא לדעתי כן רכב שטח,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...