Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנחנו לא באנגליה!

Guest l'Anonimo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשוב נורא! אם עוצרים אתכם על עקיפה מימין, יש לציין ב"דיברי הנהג" כי אתם נסעת בנתיב הזה במהירות המותרת, ולא החלפתם נתיב לצורך עקיפה.

אם כתבתם את זה והשוטר חתם, יצאתם זכאים במישפט.

חשוב...

גילי

לא לגמרי נכון.

ע"פ החוק, גם אם סתם נסעת בימני ומישהו נסע לאט בשמאלי, זה עדיין נחשב כעקיפה.

המצב היחיד שבו מעבר מימין לא נחשב כעקיפה הוא כשטור מכוניות עובר את הרכב שבשמאלי (לדוגמא בפקק שהנתיב הימני בו מתקדם מהר יותר)

אבל.. גם אני לא אשב מאחורי טמבל שנוסע בשמאלי ואחכה. אחרי שניים שלושה הבהובים אני עוקף מהימני.

אני מישתדל לא להבהב לנהגים אחרים, כבר קרה לי לא פעם אחת שאיזה "קופיף" ניסה להוריד אותי מהכביש, לזרוק על האוטו שלי פחיות (אחרי שהוא לא הצליח להוריד אותי מהכביש), או סתם לנהל מירדף (לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם 4 "יצורים" כאילו היו תופסים אשכנזי וורוד כמוני, מזל שהם נוהגים כמו שהאוטו שלהם נראה... [לי היתה ג'אסטי והם היו בסיוויק] ).

אני מהבהב רק כשאין לי ברירה. אולי שכחת אבל אתה חי בישראל, מקום שפעם היה מקום נורמאלי, היום טיפה פחות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עד לפני כמה זמן לא הקפדתי על נסיעה בימני. עכשיו אני תמיד בימני, אפילו אם זה יגרור נסיעה על שמונים.

מכניסים לחמישי, קצת מוזיקה, ומגיעים הביתה בלי יותר מדי בעיות, אולי קצת יותר לאט, אבל בשלום.

אבל אם הזמן הוא לפנות בוקר, והכביש ריק חוץ ממכונית או שתיים על הכביש, אני תמיד אנהג בנתיב הפנוי. כדי להמנע מבלימות חירום כאלה או אחרות של הנהג ממולי.

172

פורסם
אין מה לעשות - חוץ מלעקוף מימין ולקוות שאף שוטר לא ראה אותך.

(אפילו שאני נהג חדש אני מוכן לספוג דו"ח כזה , אחרת אני לא יוכל לנסוע מהר :wink: )

תמשיך ככה :mm_yeah:

רק שתדע שכשיעצור אותך השוטר סביר להניח שתקבל שלילה ולא דו"ח :mm_nah:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אבל אם הזמן הוא לפנות בוקר, והכביש ריק חוץ ממכונית או שתיים על הכביש, אני תמיד אנהג בנתיב הפנוי. כדי להמנע מבלימות חירום כאלה או אחרות של הנהג ממולי.

לצערי, כמעט תמיד, הנתיב הפנוי יותר הוא דווקא הימני. :mad:

ועוד נקודה בקשר לנאמר, חבל שאלו שעקפו מימין את זה שנסע 50 בשמאלי יקבלו דו'ח על "עקיפה מימין", ולא ההוא בשמאלי על 50 על "עיכוב התנועה/הנתיב השמאלי".

נהיה מחריד ליסוע פה, 10 מכוניות בכביש, 7 בשמאלי, 3 בימני, איפה התנועה יותר זורמת? :roll:

משכנתא זה קל

פורסם

אני מישתדל לא להבהב לנהגים אחרים, כבר קרה לי לא פעם אחת שאיזה "קופיף" ניסה להוריד אותי מהכביש, לזרוק על האוטו שלי פחיות (אחרי שהוא לא הצליח להוריד אותי מהכביש), או סתם לנהל מירדף (לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם 4 "יצורים" כאילו היו תופסים אשכנזי וורוד כמוני, מזל שהם נוהגים כמו שהאוטו שלהם נראה... [לי היתה ג'אסטי והם היו בסיוויק] ).

אני מהבהב רק כשאין לי ברירה. אולי שכחת אבל אתה חי בישראל, מקום שפעם היה מקום נורמאלי, היום טיפה פחות...

גילי

גם אני משתדל בדרך כלל לא להבהב.

לאחרונה שמתי לב, שלא מעט מהאנשים פשוט לא שמים לב שיש מישהו שרוצה לעקוף. לכן אני בדרך כלל נצמד מעט יותר שמאלה ומאותת שמאלה. בדרך כלל הנהג שלפני שם לב להבהוב במראה השמאלית וזז שמאלה.

רק אם גם זה לא עובד אני נותן הבהוב, וגם אז, הבהוב קצר ואחד בלבד.

אם גם בשלב הזה אני עדיין תקוע מאחורי ה"אפס" (בשלב הזה אני כבר מגדיר אותו כאפס) יגיעו עוד שניים שלושה הבהובים והשלב הבא הוא עקיפה מימין.

ככלל, אני סולד מאוד מעקיפה מימין ומעדיף לעשות את כל האפשר כדי לא לעקוף מימין.

בנוגע ל"קופיפים" שמחפשים צרות, אני מעדיף להאט מעט או לרדת ביציאה הקרובה ולתת להם לחלוף. אם הם מתעקשים, ניתן לנסוע לכיוון תחנת משטרה או להוציא צ'קאלקה אם יש ברשותך (כלומר אם אתה מתנדב)

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

תופעה.

היום אני חוזר לירושלים דרך מודעין, כל הדרך עלייה.

משאיות טנדרים ועוד כל מיני נוסעים בשמאלי הנתיב בלחץ זז על 80 .

מימין הדרך פתוחה אין אף אחד כמעט.

חוץ מזה תמיד יש את המרגיזים שאף פעם לא מספק להם היבהוב או 10 , מכריחים אותך לעבור לימיני .

והכי גרוע יש את אלה שמטיילים על שני נתיבים, חבל שאנשים נוהגים ככה.

m3forever

• תוכן חדש...