Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rover r25 בעיות בראש מנוע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לפני מספר ימים רכשתי את הרכב המדובר rover r25 שנת 2002 מנוע 1800

הרכב נסע כ80 אלף קילומטרים ותוחזק כראוי בתקופה שלפני .

שאלתי היא האם ידועה רגישות של הראש מנוע גם בדגמים האלו שלו הרכב הרי זהו לא המנו 1600 או 1400 האם הבעיה של ההאטם ראש מנוע בדגמים האלו טופה או שרצוי מבעוד מועד להחליף את האטם למחזוק כרגע אין שום בעיה אבל אננ מעדיף להקדים את המאוחר , אני מבקש שרק אנשים שמודעים לדגם הנ״ל יתנו את דעתם כי ידועה לי שכולם חושבים שהאמינות של הרובר היא לא הצד החזק שלה , השאלה היא ספציפית לראש המנוע לדגם ולשנה הנ״ל תודה לכולםם

פורסם

לא, הרכב ניראה מעולה מאובזר מאוד ואני משאר שכל חברי הפורום לא היו ממליצים אבל בהתחשב במחיב הרכב הוא שווה כל לירה מה גם שבגלל אטם שאפשר לסדר במידת הצורך בטח ובטח שלפני שקרה נזק לא שופטים את הרכב כל רכב והמחלות והבעיות שלו ... פשוט ידוע לי שרובר הוציאו אטם מחוזק לדגמים 214 ו216 ... פשוט זה מנוע שונה ואני רוצה לדעת אם הכשל בדגמים האלה קיים ...

פורסם

כן, יש רגישות בראש מנוע,

אך כל עוד והכל עובד אל תיגע,

במקרה והגעת להחלפה של אטם, תחליף לאטם הרב שכבתי MLS.

לי הוא עזר, לאחר שהבעלים הקודם החליף לאטם רגיל.

בהנאה עם הרכב החדש.

לגבי חלקים לרכב אתה יכול למצוא במחסן של חברת המזרח אך במחירים יפים,

הרבה יותר זול באתר http://www.rimmerbros.co.uk או בebay.uk

מנסיון, אך לא לוקח אחריות, במשלוח רגיל לא רשום ולא EMS תקבל את המשלוח בערך תוך שבועיים, ללא תשלום מכס.

• תוכן חדש...