Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהרכב הנ"ל עונה לרוב מה שאני מחפש, הן מבחינת איכות, כוח, אמינות ותקציב (2006-7, אולי 8 בלחץ).

הבנתי שהגיר הרובוטי עלול לעצבן.

אני נוהג ברכב ידני בארבע שנים האחרונות.

כמה מעצבן הגיר הרובוטי בסיוויק? אני יודע שזה לא DSG ולא אוטומט רגיל, אבל עד כמה זה מורגש ובמה זה מתבטא?

האוטו מתדרדר ברמזור?

בלימות מנוע לא נעימות?

תגובה איטית לקיק דאון?

צריך להוריד את הרגל מהגז בהעברות הילוכים?

תודה!

פורסם

יש להורים שלי הונדה סיוויק 2008 רובוטית, אני מאמין שאתה מתכוון ל"ספורט".

יוצא לי הרבה לנהוג בו.

אם נתעלם מהגיר הרכב מצויין אין דבר אחד רע להגיד עליו.

הגיר אכן מעצבן, יש דירדור בעליות\ירידות (למרות שאם תלחץ חזק על הברקס לפני שאתה עוזב אותו, האוטו לא מדרדר - מעין מנגנון שפיתחו), אין בלימות מנוע לא נעימות ומומלץ להוריד את הרגל מהגז בזמן העברה (אם לוחצים יחסית חלש על הגז זה לא מורגש).

גם ההורים שלי דיי מאוכזבים מהאוטו, למרות ששוב - בתור רכב הוא מצויין, הגיר הורס את החוויה של השימוש.

אם אתה מחפש להאיץ מהר מה שצריך לעשות זה להעביר למצב של העברת הילוכים ידנית, ואז אתה יודע מתי הוא מעביר הילוך ו\או מושך את הסלד כלפי מעלה.

פורסם

יש לי ידני 6 הילוכים רכב מצוין מאוד מרוצה

ב4D

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מכיר היטב את הדגם החדש עם הגיר האוטומטי הרגיל (5 דלתות גיר אוטומטי 5 הילוכים).

הרכב מצוין, כיפי לנהיגה ומרווח.

לגבי הרובוטי - הוא מוריד מחוויית הנהיגה, במיוחד אם אתה רגיל לגיר ידני. תעשה נסיעת מבחן על איזה רכב שמוצא חן בעיניך מיד 2 ותרגיש לבד.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...