Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מעלילות נטוויז'ן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר איחסנו שני אתרים בחברת נטוויז'ן. מדובר היה באתרים קטנים יחסית, תדמיתיים, של המשרד שלנו, שאוחסנו בשרת השיתופי.

במחצית השניה של 2011, אחד מהם היה נופל כל הזמן ומייצר הודעת שגיאה. מספר שיחות עם התמיכה העלו את אותה תגובה: יש בעיה בקוד של האתר.

אלא מה - בשרת ה- TEMP של מי שתכנת אותו (שעובד גם הוא על מחשבי נטוויז'ן), זה עבד בלי בעיה. לא עזר שהסברתי שעד לפני כמה ימים הוא עבד מעולה ולא נערך בו שום שינוי. הבנתי שלא בראש שלהם לפתור בעיה עבור לקוח יחסית קטן (אז מה אם גם יש לו שני חיבורי 10M אצלהם וכמה וכמה תיבות דואר, מי צריך בכלל SMB ;-) ).

בעקבות זאת הועברו האתרים אחר כבוד לאחסון אצל מתכנת האתרים, שכאמור נמצא ממילא בחוות של נטוויזן. נחתמו כל הטפסים שביקשו מאיתנו, הועבר מייל למי שטיפל בנושא, וכמובן הפניית ה- DNS שונתה כך שתבציע על האתר במיקומו החדש. הכל מול נטווזין.

אתם חושבים שהופסק החיוב? ברור שלא :-)

התקשרתי היום, שלושה חודשים אחרי שהאתרים כבר לא מאוחסנים שם, כדי לברר מה עניין ולבקש החזר, וגיליתי שהגעתי לחברת סלקום (הם הרי התמזגו), ושהשירות הותאם לשירות של חברת סלולר... נאמר לי שלא אקבל זיכוי (!) משום שלא הועברה בקשה רשמית לביטול האחסון לשירות הלקוחות. לא עזר שאמרתי שחתמתי על כל הטפסים שביקשו ממני. הרי למה שהחברה תעדכן אצלה שהאתר כבר לא מאוחסן אצלה? לא חבל על החיובים של כמה מאות שקלים? :evil: בנוסף, יחזור אלי "עידן" (גולש פה במקרה?) ה"מנהל" של הבחורה ששוחחה עימי, כדי לבדוק ולאשר. שאלתי - מה יש לאשר? אתם לא מאחסנים אותם כבר כמה חודשים, אתם בעצמכם מפנים את הקישור שלהם החוצה, למה לא לבטל ודי? ובכן, לנטוויזן הפתרונים.

בתחילת השיחה עוד שאלתי אותה אם אפשר לקבל הצעה ל- 20MB, אך היא שכחה מזה, ואני - אין לי שום כוונה להזכיר להם עד שאני לא מקבל זיכוי מלא.

לפעמים חבל שאני לא עיתונאי או לפחות איזה מנכ"ל משרד התקשורת. אם יש פה מישהו שעובד שם ומעוניין לפתור את זה בנעימות, לפני שהמקצוע שלי נכנס לתמונה, אשמח :-) יעלה לכולנו פחות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שמח לעדכן שאותו עידן חזר אלי, ווידא הנתונים והבטיח זיכוי.

עכשיו רק נשאר לראות שזה מתקיים - ולא כמו אצל חברות הסלולר, וכמובן לתהות מדוע הייתי צריך מלכתחילה לבזבז זמן רב כל כך על משהו שהם היו צריכים לעשות בעצמם...

מאחל לכולכם טיפול טוב אצל ספקי השירות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתור אחד שמארגן(מנסה להוזיל עלויות כל כמה חודשים) לאבא שלו את השירותי טלוויזיה טלפון ספק תשתית ודואר

אני יכול להגיד לך שיצא לי לעבוד כמעט עם כל החברות ונטוויזין הייתה הכי טובה :)

בלי הפתעות, חיובים מטופשים , ממש פשוט וקל, טלפון אחד והכל נסגר.

דרך אגב כבר לפני חצי שנה קיבלתי הצעה לסכום של 30 שקל ספק לפני שהיה את כל הבאלגן (לאינטרנט 12 מגה). (בלי התחייבות)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

עידן מנטוויז'ן אולי גולש פה אבל זה כבר לא אני.

אחרי 8 שנים של עבודה בנטוויז'ן, תקופה בה מאוד מאוד נהנתי,

עברתי לנהל את אולם התצוגה של אלפא רומאו ולנצ'יה בחיפה.

הגשמת חלום ודרך חדשה.

בהצלחה לכולנו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבהלה הזאת לכיוון של הוט תגבה את המחיר מהלקוחות בעתיד הקרוב, בגלל שהוט זה קו שיתופי, עכשיו יהיה יותר עומס על הקו ואני לא בטוח אם כולם יקבלו את כל ה-100 מגה שהם צריכים לקבל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קוויקי - זה בסדר - אולי הם זולים ובלי הפתעות (והם לא תמיד כאלו) - אבל בכל בדיקה בערך - הכי מגבילים את הקו והכי עושים QOS.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...