Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד טלפון בחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שזוכר, נסעתי לתאילנד ולאוס. כרגע אני בלאוס , בואן ויינג.

איבדתי את הטלפון שלי,או שגנבו אותו. סוג נוקיה X3-02

הוא שווה איזה 600-700 שקל ועשיתי ביטוח מטען ונסיעות בארץ.

מה אני עושה כדי להפעיל את זה? צריך אישור משטרה?

מה שמעצבן אותי שכמה שהטלפון לא היה משוכלל היה לי פה שירים..

וזה גם היה המכשיר שלי מהארץ אז איבדתי את כל הזכרונות של המספרים גם או שיש לאורנג גיבוי?

איבדתי אותו עם הסים התאילנדי עליו - לא הישראלי.

ואת הסים הישראללי יש לי פה בתיק, אבל אני חושב שהטלפון היה שומר את הזכרונת על המכשיר עצמו ולא על הסים.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

1. סביר שהטלפון לא מכוסה בביטוח, אבל עליך לבדוק בפוליסה. שם תמצא גם את הדרישות להגשת תביעה. כמוכן תוכל לבקש ממישהו מבני משפחתך להתקשר מחר לביטוח.

2. שמור על הסים הישראלי מכל משמר. אם הוא יאבד ומישהו ישתמש בו בחו"ל הנזק יגיע בקלות למאות ולאלפי ש"ח.

3. קנה לך טלפון פשוט בכמה עשרות דולרים רצוי SIM free שיוכל לשמש אותך גם בארץ.

4. אורנג' מחזיקים גיבוי של המספרים השמורים ב-SIM ובתנאי שאתה רוכש מנוי לשירות תמורת כמה ש"ח לחודש. הכי טוב לגבות עצמאית למחשב האישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גש למשטרה ותגיד שגנבו לך אותו. תתן עדות והם ימלאו איזה תופס ויתנו לך עותק שלו.

בשביל לקבל החזר מהביטוח, אתה צריך שיהיה לך את הטופס הזה.

לא בטוח מה לגבי מכשיר סלולרי, אבל לחברים שלי החזירו כסף על מצלמה שנגנבה ועוד כמה דברים.

פורסם

קח את הלימון ותכין ממנו לימונדה: איבדת את המכשיר הענתיקה? מצוין! נפלה בידיך הזדמנות לרכוש מכשיר חדש ונורמלי.

עכשיו כשאתה חוזר לבנגקוק יש לך סיבה אמיתית להגיע ל-MBK.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה מה שמטריד אותך בואן ויינג?

קח אבוב לנהר עם איזה קטנה ושכח חביבי.

תביא העתק מהמשטרה ואולי ייתנו לך משהו מהביטוח.

בנתיים רכוש אחד אחר בתאילנד.

קח בקלות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...