Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג ל-C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול טיימינג ל-C4 שלי במוסך מורשה יבואן (מוסך כרמלי בבאר שבע).

ההצעה היא 2500 + מע"מ לטיימינג + אביזרים (לא כולל החלפת משאבת מים, הם אומרים שלא בהכרח צריך), וכמובן כולל הטיפול הרגיל מסביב (שמנים, פילטרים, פלגים, נוזל בלמים)

בנוסף, קראתי בכמה מקומות שC-4 עוברת טיימינג ב-120 אלף ק"מ, ובמוסך המרכזי אמרו לי שרק ב-150 אלף.

היתכן?

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
שלום לכם,

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול טיימינג ל-C4 שלי במוסך מורשה יבואן (מוסך כרמלי בבאר שבע).

ההצעה היא 2500 + מע"מ לטיימינג + אביזרים (לא כולל החלפת משאבת מים, הם אומרים שלא בהכרח צריך), וכמובן כולל הטיפול הרגיל מסביב (שמנים, פילטרים, פלגים, נוזל בלמים)

בנוסף, קראתי בכמה מקומות שC-4 עוברת טיימינג ב-120 אלף ק"מ, ובמוסך המרכזי אמרו לי שרק ב-150 אלף.

היתכן?

המחיר שקיבלת עבור טיפול גדול וטיימינג הוא סביר בהחלט. לאור הניסיון עם דגמים אלו כדאי לבצע טיימינג ב 120 אלף ולא ב 150 אלף כי אם חלילה יקרה משהו, היבואן או היצרן לא משתתפים בנזק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה מודל הC4?

לא מזמן החלפתי טיימינג בפיג'ו 406 שלי,כולל משאבת מים ומחזירי שמן.

היה הפרש בין המורשה יצרן לבין ספק אחר.

כל מקרה 2.5K זה מחיר סביר, אם אתה סומך וטוב לך במוסך הזה, לך על זה, ההבדל יהיה מאות בודדות.

לגבי ק"מ החלפה, אל תלך לפי הספר, בדברים הללו עדיף להקדים ולעשות ב100KKM ואם בעייתי, מקסימום ב120KKM.

הספר נכתב בצרפת, שם התנאים והמזג אוויר שונים.

כאן בישראל הכל עובד הרבה יותר קשה, ומבתלה יותר מהר.

חבל לסכן מנוע ומערכות נוספות בגלל כמה שקלים. (במיוחד בצרפתיות).

פורסם

תודה על התשובות.

הסיטרואן מודל 2007.

כמה להערכתכם יהיה ההפרש בין מוסך מורשה ללא מורשה. (אני נוטה למורשה) אישתי קצת לוחצת בכיון של לא מורשה מה שיחסוך אולי קצת כסף.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...