Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שלט נוחות לפתיחה ונעילה של הרכב

והתקשיתי בהתקנה

פעם רק פותח פעם רק סוגר וכו'

אם מישהו מבין איך מחברים את החוטים

ברכב יש:

לבן

ירוק

אדום

ושניים צהובים

בשלט יש:

כתום,לבן,צהוב

כתום פס שחור,לבן פס שחור וצהוב

אדום=פלוס

שחור=מינוס

ושני כחולים לוינקרים -לא מעוניין לחבר אותם

תודה מראש

פורסם

שילמתי כ50 שח באליאקספרס אני יעלה את הלינק יותר מאוחר

לצערי עדיין לא הסתדרתי בהתקנה מחכה למומחים כאן.

פורסם

1.זה בלי אזעקה, רק שלט לפתיחה וסגירה של הרכב.

2.כרגע לא מורכב ברכב, וכשחיברתי אותו לבדיקה לא חשבתי לבדוק מרחק.

3.מחכה למישהו מהמומחים כאן שיעזור לי עם החוטים עד אז כנראה הדיפון של הדלת ישאר פתוח.

תצליח

פורסם

לא. אל תתחבר לחוטי הלוקר בדלת. זה מה שמשגע את המערכת.

הדיודות זה למפסקי דלת לאזעקה (זה שמדליק לך את האור הקטן מעל הראש כשאתה פותח דלת,גם מפעיל את האזעקה אם הגנב פותח דלת בלי לנטרל אותה קודם...). בקיצור,לא קשור אליך. עזוב אותם.

מתחת לקונסולה המרכזית תמצא את מוח הנעילה של הרכב.

יש לו שני קונקטורים. אחד מהם קטן יותר ושחור. צריכים להיות לו 15 חוטים.

תספור חוטים (חלק מהקונקטור ריק,לא סופרים מקומות ריקים) מצד שמאל למעלה-החוט השמיני (נראה לפי הדיאגרמה שני בשורה השניה בקונקטור) הוא טריגר אחד. חוט מספר 14 (נראה לפי הדיאגרמה שלישי מימין בשורה שניה בקונקטור) הוא הטריגר השני.

תמיד,אבל תמיד תוודא עם פלוק לפני שאתה מתעלק על החוטים האלה.

אם תחבר פלוק על מצב מתח 20V - כשרגל אחת על 12V קבוע והרגל השניה על החוט שאתה בודק ,ותנעל ותפתח את הרכב מבפנים, אתה תראה פולס רגעי של מתח על כל חוט-פעם אחת- חוט אחד יגיב בנעילה וחוט שני יגיב בפתיחה.

לזה שיגיב בנעילה אתה מחבר את החוט הלבן במוח השלטים שלך.

לזה שיגיב בפתיחה אתה מחבר את החוט הלבן-שחור במוח השלטים שלך.

כתום וכתום-שחור במוח השלטים שלך אתה קוצץ ומבודד היטב.

צהוב,צהוב שחור ועוד חוט אחד שיוצא ממוח הנעילה (שחור עבה? לא צירפת את שאר הדיאגרמה שלך) אתה מחבר למינוס גוף.

צריך להיות לך עוד חוט אחד (אדום?) לפלוס 12V קבוע עם נתיך נפרד ושניים למאותתים ימין-שמאל שמצויין לך בדיאגרמה של קוברה להיכן לחבר.

חבר היטב עם הלחמות ושרינקים ובודד היטב כל מה שחשפת.

בהצלחה.

כמו תמיד הערה ושחרור מאחריות:

*אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה עדיף שתיגש למתקין מקצועי. נזק רציני עלול להגרם למערכות הרכב מחיבור שגוי של חוטים.

לא אני ולא CF נהיה אחראים במקרה ומשהו מתחרבש לך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נתקו שלום

לא הצלחתי למצוא את הקונקטורים מתחת או מאחורי הקונסוליה המרכזית.

אולי אצלי זה במקום אחר?-מודל 2000

יש שאריות של אזעקה קוברה שרואים בתא המנוע,הרמקול וצמת חוטים רואים חוט שחור קטן שנותק (אולי ניתקו את המינוס)

אפשר להתחבר לשם?

תודה על הסבלנות

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים , אני מעוניין להזמין גם את השלטים הנ"ל http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Romote-keyless-entry-system-suitable-for-all-types-of-vehicles/536626178.html האם תוכל לעזור לי בבקשה:

זה מתאים לכל הרכבים (אקורד 2005)?

הנעילה מרימה גם את השמשות (יש לי מרים שמשות)?

כמה עולה רק ההתקנה?

תודה רבה.

• תוכן חדש...