Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום יוסי,

אני מבין שיש לך "בטן מלאה" בכל הנוגע לשירות שקיבלת אצלנו בסניף. אינני יודע מדוע, אך נשמח ללבן את העניין מולך בצורה אישית.

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או ישירות לסניף ממנו רכשת את הרכב כדי לברר את העניין. לעניות דעתי, העניין קטן יותר ממה שאולי נדמה לך כרגע.

וברשותך, לטענות שהעלאת בשרשור:

1. אנחנו אכן מאמינים בנושא האמינות והשקיפות, בוודאי שלא ננסה להטעות לקוח בכוונת תחילה. נושא הבלמים במכוני הבדיקה ידוע לכל מי שעוסק בנושא. במכוני הבדיקה לא מפרקים גלגלים לצורך בדיקת הבלמים ומסתפקים לעיתים בהערה כללית. רק במוסך מורשה ניתן לפרק את הגלגלים ולבדוק אם אכן הבלמים שחוקים ודורשים החלפה.

2. כל נושא עלות הטיפולים אינו בידנו כיוון שאיננו אחראים על רשת המוסכים של קרסו. בכל זאת, אני יודע שהרשת יוצאת עכשיו במבצע הנחות משמעותיות לטיפולים שוטפים ברכבי רנו וניסאן. לא צריך להסתכל על עלות של טיפול אחד ספציפי אלא על עלות אחזקה לאורך כמה שנים. טיפול גדול במגאן מתבצע אחת לכמה שנים והוא יקר יותר מטיפול קטן אך בדרך כלל לא מגיע לסכומים שתיארת כאן אלא אם יש תקלות או בלאי נוסף שדורש החלפה. הטיפולים הקטנים זולים יותר ועלותם כמה מאות שקלים. חלק ניכר מהלקוחות שלנו מקבלים את הטיפול הגדול על חשבוננו, כך שבשנים הקרובות יש להם שקט מהנושא.

3. עד היום לא נתקלנו בבעיות משמעותיות בנושא הפעלת האחריות. אני מקווה מאוד שלא תזדקק לכך, אבל אם אכן תיתקל בבעיה אתה מוזמן לפנות אלי או לכל גורם אחר ברשת קרסו טרייד אין ולקבל תשובה.

שלום לך אדוני (אריה אני משער).

הבטן שלי מלאה אך ורק מארוחת הבוקר האחרונה שאכלתי, נכון שיש לי קצת אכזבות והן מאחורי אבל בהחלט מלפני לגבי העתיד, אבל זו לא הסיבה שאני כותב את מה שכותב-ואם תשים לב אתה תראה שכתבתי גם דברים טובים ונכונים מבחינתי (מה ששייך לכם וטוב איש לא יוכל לקחת), כמובן שאני עושה הפרדה מוחלטת בן הרכב במצויין שרכשתי לבין השרות שקיבלתי, ולראיה אני מחזיק (כרגע) שתי מכוניות שלכם, אחת חדשה (ניסאן) והשניה מטרייד אין (מגאן מצויינת).

אבל אני בהחלט אנסה לעזור ולשתף אחרים בנסיוני,ועל מנת שיפקחו עיניים ויראו את אשר עומד לפניהם, וזאת תוך הקפדה על יושר אישי והאמת שלי.

בברכה

יוסי סופר

פורסם

לקחתי את אחד הרכבים לבדיקה מאחר ולא סמכתי על הבדיקה ה-"פנימית"...

כאן אני רוצה להגיד - תודה לחבריי הפורום שכמעט בכל דיון דואגים להזכיר שאין לסמוך על בדייקה של ליסינג ועדיף להוציא 500 ש"ח רק בשביל השקט הנפשי.

בדיקה שביצעתי במכון טסטים שאני בחרתי העלתה עוד כמה בעיות, כאלה ששניתן לתקן בקלות ואני אף שמח שהן הופיעו- כמו צמיגים למשל, ז"א אני מרוויח צמיגים חדשים חינם (כן, כן, אני יודע, אקבל את הצמיגים הזולים ביותר, ותמורת תוספת מסוימת ניתן לשדרגם - בבדיקה), אך יש כנראה גם בעיה רצינית עם גיר - הבודק אומר ש- 60% שנצטרך להחליפו. אגב, במידה ובאמת נזדקק להחלפה - אקבל גיר מפירוק או חדש? במה זה תלוי?

החברה מתחייבת לתקן לי הכל, וגם אחרי זה יש אחריות די מקיפה ל-3 שנים.

להיכנס לזה או להתרחק כמו מאש?

הרי רבות דובר על גיר לא אמין, שמעתי לא מעט שהגבול הטבעי שלו הוא בסביבות 140K ק"מ, אז בעצם אני מקדים את המאוחר ומטפל בו/מחליף אותו ב-90K, כמובן הכל במימון המוכר.

מסכם את השאלה - לתת להם לתקן ולסמוך על האחריות הדי מקיפה, או להתרחק כמו מאש כי הבעיות הללו מנבאות בעיות אחרות שטרם צצו?

פורסם
לקחתי את אחד הרכבים לבדיקה מאחר ולא סמכתי על הבדיקה ה-"פנימית"...

כאן אני רוצה להגיד - תודה לחבריי הפורום שכמעט בכל דיון דואגים להזכיר שאין לסמוך על בדייקה של ליסינג ועדיף להוציא 500 ש"ח רק בשביל השקט הנפשי.

בדיקה שביצעתי במכון טסטים שאני בחרתי העלתה עוד כמה בעיות, כאלה ששניתן לתקן בקלות ואני אף שמח שהן הופיעו- כמו צמיגים למשל, ז"א אני מרוויח צמיגים חדשים חינם (כן, כן, אני יודע, אקבל את הצמיגים הזולים ביותר, ותמורת תוספת מסוימת ניתן לשדרגם - בבדיקה), אך יש כנראה גם בעיה רצינית עם גיר - הבודק אומר ש- 60% שנצטרך להחליפו. אגב, במידה ובאמת נזדקק להחלפה - אקבל גיר מפירוק או חדש? במה זה תלוי?

החברה מתחייבת לתקן לי הכל, וגם אחרי זה יש אחריות די מקיפה ל-3 שנים.

להיכנס לזה או להתרחק כמו מאש?

הרי רבות דובר על גיר לא אמין, שמעתי לא מעט שהגבול הטבעי שלו הוא בסביבות 140K ק"מ, אז בעצם אני מקדים את המאוחר ומטפל בו/מחליף אותו ב-90K, כמובן הכל במימון המוכר.

מסכם את השאלה - לתת להם לתקן ולסמוך על האחריות הדי מקיפה, או להתרחק כמו מאש כי הבעיות הללו מנבאות בעיות אחרות שטרם צצו?

אם הם יטפלו בכל הטעון תיקון לך על זה, וכשיגיע זמן הטיפול הגדול הבא תחליט מה לעשות.

לא יודע איזה גיר הם ישימו אבל יש לך אחריות אז אני לא רואה בעיה.

המצבר הוחלף אי פעם ?.

פורסם

מכיוון שהגירים האלה לא אמינים מנסיוני ומנסיון רבים אחרים, אני מאמין שהחלפת גיר לא תעזור - אם יש נזק רציני הפתרון היחידי הוא שיפוץ איכותי; סביר שגיר חלופי יגלה את אותן תקלות בהמשך הדרך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם הם יטפלו בכל הטעון תיקון לך על זה, וכשיגיע זמן הטיפול הגדול הבא תחליט מה לעשות.

לא יודע איזה גיר הם ישימו אבל יש לך אחריות אז אני לא רואה בעיה.

המצבר הוחלף אי פעם ?.

המצבר הוחלף ב- 06/2011.

• תוכן חדש...