Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת מה דעתכם. אני לפני רכישת רכב בסכום של 30K פחות או יותר - אוטומט בלבד.

הדגמים למעלה הם הדגמים שנבחרו לאחר סינון (וביניהם, פונטו ספייס [אין בשוק כמעט], סיריון[יקרה], 206[לא אמינה]) די קפדני שערכתי.

יחד עם זאת, אני מתקשה לקבל החלטה מועילה בעניין. האם כדאי לקחת פולו משנת 2003 דגם קומפורטליין (המאובזר יחסית), או שמא גטס משנת 2006 GLS, כלומר הדגם המאובזר ביותר של הגטס.

אני אשמח לשמוע חוות דעת לפה ולפה והכרעה סופית.

תודה רבה!

פורסם

רק לידיעתך, עד 2007 ליונדאי גטס היו בעיות עם המשאבת דלק והאוטו היה זולל דלק בצורה חסרת הגיון.

תבדוק טוב טוב את הנושא של הדלק שלה לפני שאתה רוכש.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
רק לידיעתך, עד 2007 ליונדאי גטס היו בעיות עם המשאבת דלק והאוטו היה זולל דלק בצורה חסרת הגיון.

תבדוק טוב טוב את הנושא של הדלק שלה לפני שאתה רוכש.

האם זה רלוונטי גם לדגם ה GLS 1.6?

.

פורסם
האם זה רלוונטי גם לדגם ה GLS 1.6?

.

לא,

רק עבור ה1.35,

וזה נכון עד 2006 כי ה1.4 התחיל להמכר ב2006...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא,

רק עבור ה1.35,

וזה נכון עד 2006 כי ה1.4 התחיל להמכר ב2006...

אז אם הבנתי נכון, לבעיה הזאת אין רלוונטיות לדגם הספציפי שאני מחפש שהוא, כאמור, עם מנוע 1600 (על אף שהוא משנתון 2006).

• תוכן חדש...