Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אודיו מרכז, 5.2.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיוויד אתה יכול להירגע

הוצאתי צו 8 לכל הפלוגה!

בשעה 13:30 יש מסדר נוחכות

כרגיל מצדיעים לכיוון של הפרלוד ואם ישראל פונה אליכם אתה עונים

כן המפקד

לא המפקד

סוף שידור..

אהה כמעט שכחתי

אוהד מגיע :twisted:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ניר אם אינך יכול להגיע ויום זה לא מספיק זמן בשבילך להתארגן אז אני מצטער, ומתנצל מראש.

זה כבר נהיה מסורת לפתוח נושא יום-יומיים לפני המפגש להודיע לחברי הפורום שבד״כ מגיעים.

אז כנראה שהשרשור הזה פונה לאנשים שיום בודד זה מספיק זמן בישבילם להתארגן ולהופיע.

זה לא עניין שלי אישית, ואני לא מגיב כאן בפורום רק בשבילי.

אחת הסיבות שהמפגשים דלילים, זה בגלל שאין שרשור מסודר מראש, כפי שהיה כאן ב10 שנים האחרונות.

אז להגיד לי שזאת מסורת זה מגוחך, כי זה פשוט לא נכון.

אני מאז אוגוסט לא ראיתי נוכחות של שניכים במפגשי מרכז. אם אתם גם ככה לא מגיעים אל תגיבו, אתם טוחנים מים.

מי שמגיע יודע מה להגיב פה, ומי שרצה להגיע וחא יכול יודע גם. אבל כולם יודעים טוב מאוד מתי המפגשים. השרשור זה רק בשביל הרשמיות.

בוא נגדיר זאת כך, מכיוון שאינני מחתים אצלך שעון נוכחות, ומכיוון שאינני אמור לדווח לך על מעשיי, התגובה שלך מיותרת.

בנוסף, לא אתה תהיה מי שיגיד לי באם אני יכול להגיב או לא.

ובכלל אני לא מבין מאיפה אתה מביא את החוצפה בכל פעם להגיב בצורה כזאת תוקפנית על כל דבר שאני רושם.

לידיעתך, יש כאן אנשים עם ילדים קטנים, שזקוקים לקחת דברים כאלו בחשבון ולפנות לעצמם את השבת בכדי להגיע למפגש.

יש כאלו שעובדים בשבתות, וזקוקים לזמן בכדי להחליף או לדאוג להגיע.

יש גם כאלו בפורום שהם חיילים, ולא נמצאים ליד מחשב במהלך השבוע וזקוקים לשרשור מסודר שבוע מראש.

לא מבין מה הבעיה להודיע שבוע מראש, כפי שהיה כאן כל השנים, ולא מבין גם את התוקפנות בסגנון ההודעות הללו.

under construction..

פורסם

אני הייתי חייל עד לפני שבוע, אני עובד 7 ימים בשבוע - וכיאשהו הצלחתי להגיע לרוב המפגשים.

אני לא צריך שמישהו יפתח שרשור כדי שאני יפנה זמן, אני מגדיל ראש ומסתכל על התאריכים, ומוודא הרבה לפני שהזמן שלי יהיה פנוי.

אני לא צריך מישהו שיזכיר לי מתי המפגשים, אני מסתכל לבד. הטענות שלך ילדותיות. מספיק.

המפגש יתקיים מחר ככה או ככה.

וכמו שאתה דורש שאני לא יכתיב לך שום דבר, גם אתה לא תכתיב לי.

התוקפנות שלי נובעת מההתנשאות שלך עליי.

פורסם

רזניק, נכון שיש שירשור שמפרט את כלל התאריכים, אבל גם אני לא בדיוק הסתכלתי עליו ואם לא היית אומר לי בפייסבוק, לא הייתי יודע על קיומו של המפגש מחר (ברח מהראש). אז על אחת כמה וכמה אנשים עם ילדים/עבודה בשבת/מה שלא יהיה. ואני לא בן אדם כזה עסוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם מתנגחים על כלום לדעתי. בכל מקרה אני לא חושב שהפרסום יומיים לפני הוא בסדר זה ממש לא בסדר

מצד שני זה לא קורה בכל מפגש ובדר"כ יש פרסום שבוע לפני.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
לא מעלים מפגשים בפורום- יום לפני המפגש.

המינימום זה להודיע שבוע לפני. כך זה נהוג כאן ב10 שנים האחרונות.

לא כולם מחוברים לפורום, כל יום וחלק מן האנשים באים גם מרחוק ומתארגנים בהתאם.

אם רוצים להודיע על מפגש,אפשר לקיים אותו ב11 לחודש, בשבת הבאה.

כך יהיה מספיק זמן לאנשים שיראו ויגיעו ולא להודיע להם מהיום למחר.

ניר,

עזוב, חברה שנמצאים כאן פחות משליש מהתקופה שאני ואתה מכירים את הפורום הזה (ופורומים אחרים שהיינו חברים בהם בעבר גם) אומרים לך ולרזי איך קובעים מפגש :-D:-D:-D

חזק! :-P

מפגש שמתארגן תוך יומיים בדרך כלל נגמר ככה -

או שיש מנגל ומדליק אבל אין פחמים

או שיש מנגל ופחמים אבל אין מדליק

או שיש מדליק פחמים ופחמים אבל אין מנגל.

או שיש את שלושתם ויש פיתות אבל אין חומוס

או שיש את שלושתם אבל יש חומוס ואין פיתות

או שאליקו לא מגיע ואין כלים חד פעמיים :-D:-D:-D ושקיות אשפה :cry:

תהיו בטוחים שניר ורזי לא אומרים לכם את זה סתם, ניר היה מזניק המפגשים הרשמי של הפורום הזה עוד לפני שהיו פה חברים כמו גיל מזרחי - יש לו "קצת" נסיון.

ואוהד - תשים לב שאתה משתמש במושג "חיילים" רק אל תגיד לי אח"כ שאין מחנות.

ומעבר לכך, אני כבר מזמן רב-אזרח :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לא צריך כישורים מיוחדים כדי ״להזניק״ מפגש. יש תאריכים קבועים מראש, זה דבוק בשרשור הראשון בפורום.

אנחנו לא מרימים פה חתונה, סה״כ מפגש שאף אחד לא טרח ״להזניק״ אז אני ״הזנקתי״ אותו היום. תעשו לי טובה ותרדו לי מהווריד.

למה אם ניר או רזי היו ״מזניקים״ את המפגש היום אף אחד לא היה מוציא מילה רעה מהפה.. בהחלט יש פה מחנה.

פורסם

אחת הסיבות שהמפגשים דלילים, זה בגלל שאין שרשור מסודר מראש, כפי שהיה כאן ב10 שנים האחרונות.

אז להגיד לי שזאת מסורת זה מגוחך, כי זה פשוט לא נכון.

+1 ענק!!!!!

rezo

אני מבין את ההתלהבות שלך,אבל עדיף מפגש אחד עם הרבה חברי פורום ולא כמה מפגשים קטנים של הרגע האחרון.

ממליץ לחטט בפורום ולראות מפגשים של לפני שנתיים ויותר ,שאפילו את החניה היו מחלקים בגלל שחובבי ה SPL היו מפריעים לחובבי ה SQ.

מפגשים שהיו מתחילים ב 12:00 ומסתיימים ב 20:00 .

עם זאת זכותך לקיים מפגש מתי שבא לך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
דיוויד אתה יכול להירגע

הוצאתי צו 8 לכל הפלוגה!

בשעה 13:30 יש מסדר נוחכות

כרגיל מצדיעים לכיוון של הפרלוד ואם ישראל פונה אליכם אתה עונים

כן המפקד

לא המפקד

סוף שידור..

אהה כמעט שכחתי

אוהד מגיע :twisted:

אני לא מפסיק לצחוק הרגת אותי עם ההצדעות!

אני הודעתי למפקד שאני לא בא כי הרכב שלי נמצא אצלו, אז אני לא יבוא כי אין איך.....:lol: :lol: :lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
אני מאז אוגוסט לא ראיתי נוכחות של שניכים במפגשי מרכז. אם אתם גם ככה לא מגיעים אל תגיבו, אתם טוחנים מים.

מי שמגיע יודע מה להגיב פה, ומי שרצה להגיע וחא יכול יודע גם. אבל כולם יודעים טוב מאוד מתי המפגשים. השרשור זה רק בשביל הרשמיות.

ילד,

הגיע הזמן שתרד מהעץ הגבוה עליו אתה נמצא, ורצוי כמה שיותר מהר.

טוב שאתה בודק נוכחות במפגשים, אם כי לא זכור לי שאני מקבל ממך תלוש משכורת כלשהו, ובוודאי לא קיימת עלי חובת הדיווח לך.

בנוסף, לא זכור לי גם שמישהו מינה אותך לאחראי מפגשים בפורום, כך שבוודאי ובוודאי אינך יכול לקבוע עבורינו מתי, איך וכמה זמן מראש אנחנו רוצים שיפתח שרשור מראש.

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה - אל תנהל לנו את החיים - אנחנו אנשים בעלי משפחה, ובוודאי עמוסים ועסוקים יותר מחייל משוחרר שכמוך. ובנוסף, קצת דרך ארץ לא תזיק לילדון כמוך.

אתה יותר ממוזמן לערוך את המפגש עם ילדודס כמוך מחר, תוך חוסר התחשבות מוחלט בוותיקי הפורום, שכבר מזמן הפסיקו לפקוד את המפגשים, במיוחד מאחר וילדון כמוך נמצא שם ועורך רשימות נוכחות.

בהצלחה,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני לא מקיים שום מפגש, אני רק הזכרתי לכל המעוניינים שהוא מתקיים לפי תאריכים שנקבעו מראש.

אי פתיחת שרשור בנושא המפגש לא יגרום לביטולו, זה נשמע מגוחך.

אנחנו לא בתקופה של לפני שנתיים ואף יותר, כשהרבה אנשים מוכרים פה עוד עסקו באודיו ונתנו יד. אנחנו ב2012 להזכירכם. מאוד כיף להעלות זכרונות, אבל אנחנו כבר לא בתקופה ההיא.

לבוא ולתקוף מישהו שסה״כ מנסה לגבש ולהחיות את המפגש ולהודיע לכולם שזה אכן מתקיים זה פשוט מגעיל, וגם אופי ההודעות האלו לא לעניין. יש דרך להגיד דברים ולהעביר מסר, אפשר לעשות זאת בצורה נעימה במקום לנסות להקטין אנשים ולהתנשא עליהם.

ובדיוק על התגובה שמעליי אני מדבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...