Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון "היכן אני נמצא"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד.

הטיול הראשון של מועדון החיפושיות לחו"ל!!!!

אבי, שים לב מי במרכז התמונה...

IMG_4534.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה מאוד.

הטיול הראשון של מועדון החיפושיות לחו"ל!!!!

אבי, שים לב מי במרכז התמונה...

היו ימים, הכן טיול מהנה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

המקום הזה הוא לדעתי אחד האיזורים היפים ביותר בארץ. תענוג גדול לטייל שם ולחוש את ההיסטוריה מימי טרום הקמת המדינה.

עכשיו זה תורי להעלות תמונה אבל זה יקח לי כמה ימים למצוא אחת, אז אני מזמין מישהו אחר לעשות את זה ואני אעלה את התמונה שלי בהמשך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף מצאתי תמונה וגם סרקתי אותה. אז בבקשה: מהו המיקום? את הרכב אני מניח שלא תהיה בעיה לזהות.

התינוק שמציץ מהחלון האחורי, למקרה שתהיתם, הוא אני. היא צולמה במרץ 83', כשהייתי בן שנה וחודשיים.

חידה.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
אני ינסה....השלולית בנתניה?

את הרכב אין לי מושג :-)

היתה לי הרגשה שזאת תהיה תמונה קלה מידי, אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך מהיר :wink:

זה אכן צולם במקום שלימים הפך להיות פארק השלולית בנתניה. עדיין נותרה השאלה מהו הרכב.

פורסם

פיז'ו 404 כמובן! :-D

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
פיז'ו 404 כמובן! :-D

אכן פיז'ו 404. יפה, החידה שלי נפתרה תוך זמן קצר. להבא אמצא תמונה יותר מאתגרת.

אנקדוטה לגבי אותה פיז'ו: כשהוריי רכשו בית והזדקקו לכסף, אבי פרסם אותה למכירה. הימים היו ימי טרום האנתיפאדה הראשונה, וכך באחד הימים ניצב בפתח ביתנו עזתי נלהב, שלאחר סיבוב קצר רכש אותה בכסף מלא. כעבור כשבוע אותו עזתי התקשר לאבי, אמר לו שהרכב ממש טוב ושאל אם במקרה יש לו עוד אחד כזה... :lol:

לגבי התמונה האחרונה: איכשהו המקום הזה נראה לי מאוד מוכר, על אף שאינני מצליח להיזכר. משום מה כל הזמן קופצת לי לראש תחנת משטרת יפו שהיתה בככר השעון, אבל די ברור שזה לא המקום.

פורסם
תמונה משנות ה - 20....

די קל לזהות את מותג הקבריולט , אבל מהו הדגם , ומה בויטרינה, ואיזה דגם האוטובוס ?

כמובן היכן צולם ?

אני נורא נורא סקרן !!:-P

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
תמונה משנות ה - 20....

די קל לזהות את מותג הקבריולט , אבל מהו הדגם , ומה בויטרינה, ואיזה דגם האוטובוס ?

בחוץ: ביואיק סדרה 45 במרכב פייטון (ראו תמונה מהקטלוג), בפנים: ביואיק סדרה 60, האוטובוס הוא GMC (הנה שלדה מעט קלה יותר) והשנה היא 1930.

פרט מעניין נוסף הוא מספר הרישוי של האוטובוס, השייך ל"גרג' האחים קמר": 1157JM (וגם בעברית: א' קנז; ובתרגום - JerusaleM 1157). מספר זה שייך להקצאה המנדטורית הקדומה של מספרי הרישוי, שהסתיימה ב- 1931-32 לערך.

Buick 45 1930.jpg

GMC 1930.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

צומת האיקסים בירושלים? הסוכנות במה שכיום הוא קפה נאמן?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...