Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת מצליח - גירסת סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד - הנסיון שלי עם סלקום מוגבל, אבל יש לי הרבה נסיון עם אורנג' (וקצת עם פלאפון וסלקום).

נוסא ה"המתנה נעימה\שיר בהמתנה\פאנטון מרגיז כל פעם מחדש. ראשית כיון שאני מצפה לצליל צלצול ולא למוזיקה אתנית (היום נאלצתי לסבול שירים בערבית, לא בדיוק הטעם שלי), ומה ששנוא עלי איני עושה לחברי.

שנית - אורנג' מצמידים את הפאנטון לכל מכירה של מכשיר דור שליש (והיום אין אחרים). אני כבר מתורגל - כל אימת שאני רוכש מהם מכשיר השיחה הראשונה היא למוקד השירות כדי לבטל את הפאנטון.

ולמי שמתפלא על כך שאני רוכש מכשירים מאורנג' - כן, לפני שנתיים קיבלתי מהם מבצע מצויין שבמסגרתו גם רכשתי זג מכשירים, ולפני שנה רכשתי מכשיר שבאותו זמן לא נמכר מחוץ לחברה, כך שלא היו לי הרבה ברירות. ארבעת המכששירים הסלולריים שקניתי בחצי השנה האחרונה נרכשו באופן פרטי - שלושה בחו"ל ואחד מברס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה סתם מתעבצן. כולה מכשיר של 200-300 ש"ח. לא מתאים לך להתחייב לשנתיים? תרכוש לבד. הם לא חייבים לתת לך ראוטר (ואגב הוא לא רע מה שהם מחלקים).

מה גם, שמשום שממילא אין לך אלטרנטיבה אחרת אמיתית, אתה רק מרוויח ראוטר חינם. לא תמיד צריך לרתוח. דווקא בזק יחסית בסדר.

1. לא כ"כ התעצבנתי על נושא ההתחייבות אלא על זה שהובטח לי חגיגית שהוא חינם ורק כשהגעתי לחנות פתאום נזכרו שזה רק חינם אם אתה עומד בתנאים מסוימים.

2. 2 חברים טובים המליצו לי בחם מנסיונם האישי שלא לקנות ראוטר לבד כי אז בכל התקשרות לשרות לקוחות עם בעיית גלישה מיד "הראוטר הוא לא שלנו ותפנה לחברה שמכרה לך אותו..." ושאר תירוצים למה הראוטר תמיד אשם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ייצא לא מזמן חוק שאוסר על החברות הסלולריות לתת שירותים כאלה ללא חתימה לאישור של הלקוח?

אני הזמנתי מפלאפון את שירות הsuper tv שלהם, ואחרי חודשיים בערך ניתקו אותי (לאחר שנכנס החוק), והנציג אמר לי שבמידה ואני רוצה לחדש את זה אני חייב לאשר את זה מולו בחתימה\ אישור כלשהו אחר.

עריכה: הנה כתבה בנושא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4121270,00.html

VW PASSAT 1.8T

פורסם
  1. כמו שכתבתי מקודם: אין לי ראש להתחיל להתעסק עם זה, ואם וכאשר תהיה תקלה או בעיה במכשיר, אני רוצה שיהיה "בית" שאוכל לחזור אליו כדי לטפל בבעיה, להבדיל מחנות שעלולה לסגור. אני יודע שחנות מוכרת את המכשיר בזול יותר, אבל מצד שני אני גם לא אקבל כזאת פריסה לתשלומים, ככה שאני מתייחס להפרש בתור עלות מימון. חוץ מזה, החבילה שסגרתי נקראת "סלקום 400", במסגרתה אני מקבל 400 דקות שיחה בחודש + 400 SMS + גלישה ללא הגבלה + המכשיר עצמו, כל זה תמורת 145 ש"ח לחודש. המחיר הזה מקובל עלי, וממילא זה פחות ממה שהייתי משלם עם המכשיר הקודם.
  2. תהליך השדרוג התנהל בצורה של מו"מ שהתפרס על פני מספר ימים. בסופו של דבר סגרתי את החבילה לא מול נציג רגיל אלא מול מנהל שימור לקוחות או מה שהוא לא היה. מי שאמר לי שלא ניתן לקבל את החבילה במרכז השירות זה הוא (וגם כל אלה שקדמו לו).
  3. ראה תשובה קודמת.
  4. זה עדיין לא פוטר אותם מהחובה ליידע את הלקוח שהוא מקבל את השירות ושכעבור חודש הוא גם כרוך בתשלום.

לכל אורך השיחה ציינתי בפני הנציג שלא אכפת לי שיאזינו להקלטה של השיחות שלי איתם כדי להיווכח שלא נרמז אפילו על עניין ההמתנה הנעימה או עלות המשלוח.

1. חבילות 400 היא אחת החבילות הכי טובות שהיו (כיום היא עולה יותר), אבל לפי מה שאני יודע אין החזר מלא על גלקסי 2, ז"א שהתשלום החודשי שלך יהיה 149 ש"ח עלות החבילה + 30 או 35 ש"ח עלות המכשיר.

2. שוב פעם, נאמר לך ע"מ שהנציג לא יפסיד מכירה לא בגלל שזה באמת לא אפשרי (אבל בכל מקרה תמיד עדיף לסגור על עיסקה בטלפון כדי שהשיחה תהיה מוקלטת).

4. זו המדיניות בכל שלושת החברות, אל תופתע אם בעתיד יתווסף לך בחשובנית שירות של נוויגטור או ווליום או צפייה בתכנים וכל הבולשיט הזה, כדי באמת להימנע מהדברים האלה תתקשר לשירות לקוחות ותבקש חסימה של כ-ל טופס הגישה לשירותים (כמובן לא את הגלישה באינטרנט). כדי להבין יותר על איזה טופס אני מדבר אתה יכול לחפש שרשור שבמזנו שלומי פתח באוף-טופיק (אני לא מצליח למצוא אותו כרגע).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני היום הרגתי 2 ציפורים במכה אחת , גם טיפלתי באקסית וגם סידרתי את החשבון.

בזמנו היא התחילה לעבוד כסוכנת שטח בסלקום , ואחרי הצעות שונות שדחיתי פתאום הגיעה ההצעה שייחלתי לה , ואפילו מספר חברי פורום פה פנו אליה ושדרגו , הבטיחה לי 190 ש"ח כולל מע"מ , כאשר חודש ראשון יהיה חיוב שונה בגלל הפרשים שונים , ומהחודש השני יהיה החיוב , בפועל חויבתי 190 ללא מע"מ ועם מע"מ 220 , לא היה לי נעים בכל זאת אני מכיר ואתה אז פניתי אליה ובסוף הזנחתי את זה וכל פעם הבטחות אחרות כל חודש שאני פונה ,43 חודשים אחרונים הזנחתי את זה כי גם הייתי בתאילנד לפני זה וברח לי מהראש , אבל כשאני מטפל אני מטפל , כי אני לא נלחץ מזה , לפני יומיים שלחתי פקס לפניות הציבור של סלקום , לא הרמתי טלפון ולא חיכיתי דקה לנציג ולא הרמתי את קולי ולא הסברתי כלום , אתמול חזרו אליי , בשיחה של 5 דקות הגדילו לי אחת ההטבות מ30 ל60 ש"ח כך שאני מקבל עכשיו זיכוי שיגרום לחשבון שלי להגיע ל189 ש"ח , וזיכוי של 7 חודשים אחרונים.

זה כל מה שצריך , אני אף פעם לא מתקשר למוקדי שירות , ואם כן , ישר לקשרי לקוחות (או מוקדי שימור בשמם האמיתי) או מנהל , זה כלל ברזל אצלי , ורק איתם אני חותם על עסקאות (במקרה הזו יוצא דופן)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לנו בטן מלאה על חברות התקשורת וסלקום בראשה אבל כשמגיע מילה טובה צריך לרשום גם אותה.

לפני כחודשיים הטלפון החכם שלי (NOKIA N8 ) החליט לנסות להתאבד וקפץ ראש לשירותים. אך כמובן שמכשיר של נוקיה לא מוכן למות מהר אך מסך המגע הפסיק לעבוד.

הבאתי אותו לסלקום לתיקון ובתיקון הטכנאי אמר כי הכל עובד ואין סימנים לרטיבות.

שמח וטוב לב חזרתי הביתה (אחרי שכבר חשבתי מאיפה להביא עכשיו 3000 ש"ח לטלפון חדש) אך אבוי, לאחר מספר ימים נוספים כניסת ה- USB חדלה לעבוד והמחשב לא זיהה את המכשיר.

שוב, קיפצתי לי למרכז שירות והפקדתי שם את המכשיר לאחר יומיים כשקיבלתי את המכשיר התברר כי החליפו את רכיב ה-USB וגם את מסך המגע (בקיצור חצי טלפון).

השבוע הפלאש במצלמה הפסיק לעבוד ולכן שוב רצתי למרכז השירות ונתתי להם את המכשיר.

אתמול כשבאתי לקחת אותו ציפתה לי הפתעה נעימה כשפשוט נתנו לי מכשיר חדש מהקופסא בלי ויכוחים ובלי צעקות (כי ת'כלס אני אשם בזה שהמכשיר התקלקל).

ומה שהכי יפה זה שלא היה לי ביטוח בכלל אלא רק אחריות יצרן שנגמרת עוד 18 יום.

אז סלקום ויורוקום, לשם שינוי שאפו. :-D

עכשיו רק צריך להרחיק את המכשיר ממקורות מים מסוכנים...

פורסם

או שתעשה כמוני ותקנה מגין חסין ממים , ואז לא רק שלא תחשוש מלהפיל אותו לשירותים , תוכל לשבת בניחותא בג'קוזי בחדר הכושר עם המכשיר שלך (ולסובב כמה ראשים)

פורסם

עוד לא מצאתי מגן שגם באמת אטום וגם מאפשר שימוש נורמלי במכשיר.

חוץ מזה אם הוא לא צף אז זה לא עוזר. אין לי כוונה לצלול ל 2 מטר ביוב כל פעם שנופל לי טלפון בשטח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עסקים כלשהם עם סלקום. כאמור, השתמשתי שם בסים מקומי ולמעשה לא היתה לסלקום כל דרך לדעת שכלל לא הייתי בארץ.

אני מבטיח לך שהם כן ידעו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עוד לא מצאתי מגן שגם באמת אטום וגם מאפשר שימוש נורמלי במכשיר.

חוץ מזה אם הוא לא צף אז זה לא עוזר. אין לי כוונה לצלול ל 2 מטר ביוב כל פעם שנופל לי טלפון בשטח.

אני משתמש בlifeproof והטלפון נמצא באמבטיה כשאני מתקלח ואם יש שיחה אני עונה , ואני הולך איתו לג'קוזי , קיבלתי אותו באוקטובר אז לא יצא לי ללכת עדיין לים , אבל כן יצא לי לשים אותו מתחת לברז ובתוך גיגית מים , והוא עובד מצויין.

בקשר לזה שהוא צף בזה אי אפשר לעזור לך , אם יש לך ביוב בעבודה קשור אותו ליד אין לי מה להגיד לך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
דבר איתנו אחרי שתראה את הזיכוי בחשבונית הבאה.

הנה אני מדבר.

החשבון הגיע השבוע. מלא ציפיה פתחתי אותו והתחלתי לחפש אחר הזיכוי המיוחל. מחפש ומחפש... א-הה! הנה הזיכוי עבור השליחות הקטלנית!

ממשיך לחפש... מה זה? איפה הזיכוי על ההמתנה הנעימה? התקשרתי למוקד השירות. מבלי להלאות בפרטים, מסתבר שהנציג הדגנרט ששוחח עמי בפעם האחרונה העביר זיכוי רק עבור התקופה שחלפה מרגע שסלקום החלה לחייב אותי ועד לרגע שבו גיליתי את החיוב. את הזיכוי הזה אני אמור לראות בחשבונית הבאה.

הבעיה היא שהאידיוט לא ניתק אותי מהשירות המזורגג הזה, ככה שבפועל אני ממשיך לשלם. נכון לעכשיו, הסכום שסלקום חייבים לי כבר עומד על קצת יותר מ-16 ש"ח. כדי לעשות את הסיפור יותר שמח, מסתבר שעינת הנציגה שמדברת איתי עכשיו גם מסרבת לזכות אותי משום שלשיטתה קיבלתי שירות. אז מה אם בכלל לא ביקשתי אותו או הסכמתי לקבלו? עינת אינה מניחה לעובדות לבלבל אותה.

אני מנסה להישאר רגוע אבל העליה בטונים הופכת לבלתי נמנעת. אשתי שומעת את המתרחש, ובפרץ פולניות רגעי לוקחת את הטלפון, שוטפת את עינת כמו שהיא יודעת וקודחת לה בראש עם מילים כמו "חוסר גילוי נאות" ועוד מילים שכבר לא היו לי עצבים להקשיב להן.

עינת שמה אותה בהמתנה, חוזרת אחרי דקה ומבשרת שהוחלט לזכות אותי על כל הסכום. את הזיכוי הנוסף אני אראה בעוד שתי חשבוניות. מי אמר שרק רע יוצא מפולניות?

ומעניין לעניין באותו עניין:

אבא שלי החליף בשבוע שעבר סים ל-USIM וסגר עם סלקום על חבילת גלישה. עד כאן הכל טוב ויפה. אחרי השיחה עם עינת, אני מתקשר אליו, וכמובן שבעוד אני ממתין שיענה לי, אני מתענג על צלילי ההמתנה הנעימה :?

אבא שלי עונה, אני מסביר לו שהוא נפל קורבן לאותה תרמית שאני נפלתי אליה. כמובן שלא היה לו מושג מכל ההמתנה המזורגגת הזאת, שכן הוא כלל לא ביקש את השירות הזה. למזלו, טרם חלף חודש מאז הוא צורף לחבילה ולכן הוא לא חויב בינתיים בדבר.

המסקנה: הזונות מסלקום מחברים כל לקוח שמשנה חבילה לשירות הזה מבלי לקבל את אישורו לכך. בשפה שלי קוראים לזה גניבה.

שימו לב לכך בפעם הבאה שאתה עושים איתם עסקים.

העדכון הבא יהיה לאחר קבלת החשבון הבא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לך מושג כמה אנשים נשארים עם ה"המתנה נעימה" הזאת. זה קטע גאוני של חברות הסלולר. ולא רק בגלל השיטת מצליח הידועה של לתת לך חודש חינם ושבחודש הבא תשכח מזה לגמרי, אלא מעצם העובדה שהמתנה נעימה זה לא דבר שאתה יכול בכלל לשים לב אליו: אתה הרי לא מתקשר לעצמך... אז מהרגע שהסכמת להשאיר את זה, אתה בעצם לא מודע בכלל לכך שזה קיים!

אגב, לי היה קטע של שיטת מצליח מאורנג' (על סכומים יותר גדולים) ולקח לי די הרבה שיחות בשביל לפתור את הבעיה. באופן מדהים, היום התקשרתי אליהם שוב בשביל לסגור איזה חוב שלהם אלי (פחות מ-100 שקל, אבל זה כסף. וזה עיקרון) ומן הסתם התכוננתי לשיחה ארוכה של שכנועים מול הנציג, אבל כל השיחה לקחה שלוש דקות, הוא הבין מיד על מה אני מדבר והסכים לזכות אותי באופן מיידי. נו, מסתבר שהם מעסיקים גם אנשים הגונים (או לפחות כך אני רוצה להאמין, עד שתגיע החשבונית הבאה...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיטת השירותים המוצמדים אוטומטית ותיקה מאוד. לי הצמידו חבילת גלישה לנוקיה 3100 ולמוטורולה V3 (!!) כאשר רכשתי אותם, כמובן שדאגתי לבטל תוך 24 שעות.

לגבי שירות אורנג' - יש לי כמה חיובים קטנים שלא קיבלתי כיון שנמאס לי לנוט ב-IVR ולהתוכח עם הנציגים, מצד שני לאחרונה חיבו אותי ב-150 ש"ח תמורת תיקון שלדעתי היה צריך להיות במסגרת אחריות יבואן, שיחה קצרה יחסית וכעבור יומיים היה זיכוי בכרטיס האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל זה במעמד סגירת עסקה אני אומר להם שיחסמו לי כל שירות נוסף פרט לשיחות ולאינטרנט! לא רוצה חינם ולא כלום, ככה מראש אני מטפל בבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...