Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם חיים בסרט קרסו לא שונה מכל יבואן רכב אחר במחירים, וטיפול קטן זה שמן פילטר ב 400 ש"ח זה לא זול.

הכל יחסי בחיים חביבי.

יחסית למוסך מורשה זה סביר (לא זול ולא יקר), בשביל מוסך כללי זה קצת יקר.

אם אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים אתה מוזמן לפרסם פה כמה אתה משלם על החלפת שמנים במוסך מורשה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ספר לנו אולי על המקרה שהיה לך עם ה"שובר טיפול חינם, שעלה לך כמה מאות שקלים, אני חושב שזאת אחלה דוגמא מייצגת..

כבר כמעט והצלחתי לשכוח מהמקרה המצער של שובר-הבלוף שקיבלתי בעת קניית הרכב, שהמילה "חינם" בלטה עליו בענק.

אני, כשה תמים אצתי רצתי למוסך רנו הקרוב, ומה גדולה הפתעתי כשבסוף העבודה - בעת קבלת הרכב נדרשתי לגשת לקבלה לטפל בחשבון.

לפתע המילה חינם נעלמה לחלוטין ובמקומה הופיע חיוב של כ-300 שקלים עבור טיפול שאמור להיות בחינם, אשר כלל לא יותר מאשר פילטר שמן שלא הפסיק לדלוף עד שהוחלף, ושמן מנוע.

כנראה שעבור מי שעד לא מזמן דרשו כ-800 שקלים עבור טיפול שכזה, זאת ההגדרה של חינם. :evil:

פורסם

הבעיה העיקרית של המוסכים המורשים הוא ניצול זמן עבודה ראלי, עלות שעת מוסך בערך 200 שקל, וכאשר לוקח טיפול גדול או בינוני פתאום דופקים לך - שעה החלפת שמן - שעה החלפת ברקס.

לכן לפי דעתי המוסכים המורשים פועלים על פי צרכיהם האישים, האם הגיוני שהחלפת ברקסים קדמיים ( רפידות בלבד ) יקח המוסך 250 שקל עבודה ? ועוד 100 שקל על שמן ועוד 200 שקל עבודה על פלאגים והרי לכם טיפול של בין 1000-1600 שקל על כלום.

אצלי בטויוטה בזמנו החלפתי שמן+פליטר+מצתיםNGK+פילטר אוויר ולקחתי עוד תוסף ושילמתי 450 שקל במוסך לא מורשה.

לא היה איכפת לי לשלם עוד 100-200 שקל במוסך מורשה של טויטה , אבל מתוך הכרות גם עם העלות שלהם הייתי יוצא עם נזק של 800 שקל לפני מעמ.

לכן אין מתנות חינם.

לחבר שלי עם פזו 307 שהיתה לו תקלה במחשב לקחו 350 שקל חיבור ראשוני למחשב, ולאחר שתיקנו את החוטים הרופפים במחשב לקחו עוד 350 שקל על חיבור מחשב??!!! ( WHAT THE F*** ), הרי חיברתי את המחשב פעם ראשונה, מדוע חיוב כפול??

ככה זה, לא טוב לך לך למוסך אחר...

שום דבר לא משתנה אצל היבואנים והמוסכים המורשים

פורסם

Aino,

בקשר ל"טיפול חינם",הנה בדיחה:

"היה קבצן שישב קבוע ליד איזו מסעדה.בוקר אחד ראה ששמו פתק בחלון - מחר ארוחות חינם!.למחרת נכנס הקבצן למסעדה,התיישב,שם מפית בצווארון והזמין ארוחה מלאה וקינוח.כשסיים הגיע המלצר עם צלוחית קטנה של סוכריות ומתחתן החשבון.הקבצן אמר שאתמול היה פתק שמחר ארוחות חינם.הגיע בעל המסעדה ובחיוך לקח את הקבצן החוצה והראה לו את הפתק:מחר,ידידי,תמיד מחר,אף פעם לא היום.."

לגבי נושא השרשור:

מחירי הטיפולים השוטפים אכן נראה סביר בהחלט למוסך מורשה.לדעתי הבעיה היא בעלות תיקונים כגון טיימניג,בלמים ועוד,ששם המחירים כנראה מאד גבוהים (ראו שרשור זה).

נראה כאילו "מפתים" לקוחות להכנס לטיפול שוטף במורשה ואז מנסים ב"אקסטרות" לנקנק אותם.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

יש מורשים טובים ויש מורשים גרועים. כבר קרה לי עם מורשה פיאט שרפידות בלם לא החזיקו אפילו 15K (עם אותו נהג שהיה עושה קודם 40K על רפידות באוטו זהה) והמוסך אפילו לא ידע להגיד לי איזה רפידות הוא שם חוץ מזה שהן תחליפיות (ואני לא ביקשתי בכלל תחליפיות). אותו מוסך חייב אותי בטיפול שכלל החלפת נוזל קירור למרות שעוד לא עבר רבע מהזמן שדרוש להחלפה כי לטענתו "זה קיט מפיאט ואי אפשר לפצל". אני גם לא מדבר על שיטת המצליח עם התוספים שכל פעם מנסים לתקוע בחשבון (ומבטלים מיד ברגע שאני שואל בשביל מה).

מנגד יש מורשה אחר של פיאט (דניאל באשדוד) ששם אני מקבל שירות אחר לגמרי ובמחירים לא יותר גבוהים ממוסך כללי סביר.

גם במורשה קרסו שבו אני מטפל המחירים הוגנים (הטיפול הכי יקר שהיה לי אי פעם במגאן היה של 5200 ש"ח וכלל טיימינג, פולי דיפייזר, טיפול גדול ועוד כמה דברים קטנים). משאבת בלם מרכזית חדשה אורגינלית עלתה פחות מאשר תחליפית במוסך כללי. מורשה טוב יודע גם להחליט איפה כדאי להשתמש בתחליפי (כמו צלחות בלם למשל) ואיפה לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כבר כמעט והצלחתי לשכוח מהמקרה המצער של שובר-הבלוף שקיבלתי בעת קניית הרכב, שהמילה "חינם" בלטה עליו בענק.

אני, כשה תמים אצתי רצתי למוסך רנו הקרוב, ומה גדולה הפתעתי כשבסוף העבודה - בעת קבלת הרכב נדרשתי לגשת לקבלה לטפל בחשבון.

לפתע המילה חינם נעלמה לחלוטין ובמקומה הופיע חיוב של כ-300 שקלים עבור טיפול שאמור להיות בחינם, אשר כלל לא יותר מאשר פילטר שמן שלא הפסיק לדלוף עד שהוחלף, ושמן מנוע.

כנראה שעבור מי שעד לא מזמן דרשו כ-800 שקלים עבור טיפול שכזה, זאת ההגדרה של חינם. :evil:

שובר שקנית בדואר?

גם אני קניתי אחד כזה. לא מופיעה בו שום התנייה לגבי המנוע או סוג הרכב.

אפילו רשום עליו בשחור על גבי לבן מספר הרכב.

אני רוצה לראות שלא מכבדים אותו בטיפול שיש לי חודש הבא,

מבטיח לעדכן.

משכנתא זה קל

פורסם

מעניין מה שאתה אומר אלי, גם שאני מכרתי את הרכב הקונה קיבל מהדואר את הטיפול חינם.

שם כתוב במפורש את מספר הרכב ולא היה שום זכר לתנאי הטיפול (כמו כל המבצעים של קרסו שמוציאים את רכבי הספורט ומנועי ה2000) מעניין אם הוא קיבל את הטיפול, אני ינסה לבדוק ויחזור עם תוצאות.

פורסם

איזה הנחות ואיזה נעליים.

אין בעלים של קליאו ספורט שלא מתכתב על בסיס יומי עם החבר'ה מאנגליה, ולא סתם.

אני אפילו חבר של חלק מהם פייסבוק :-)

כל ניסיון שלי לקפוץ למחסן פה ולבקש הצעת מחיר על חלפים, הסתיימה במבט מזועזע שלי אל המחסנאי המסכן.

דוגמא קטנה מהימים האחרונים:

פילטר אוויר פשוט - יש לי קבלה מלפני שנה וחצי על 105 שח.

היום מחירו 148 שח.

אמרתי להם תודה בנימוס, ואחרי חצי שעה הזמנתי ב EBAY ב 105 ש"ח כולל משלוח עד הבית.

מגאן 265

פורסם
שובר שקנית בדואר?

גם אני קניתי אחד כזה. לא מופיעה בו שום התנייה לגבי המנוע או סוג הרכב.

אפילו רשום עליו בשחור על גבי לבן מספר הרכב.

אני רוצה לראות שלא מכבדים אותו בטיפול שיש לי חודש הבא,

מבטיח לעדכן.

קניתי?

קיבלתי אותו "חינם" בעת העברת הבעלות בדואר.

אם אני לא טועה היה רשום עליו בענק - קנית רנו? מגיעה לך מתנה!

פורסם
קניתי?

מתנה= נקניקיה תוצרת קרסו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
קניתי?

אז על מה חייבו אותך בסופו של דבר?

גם לי יש שובר כזה, אפילו לא שקלתי לנסות ולנצל אותו. הערכתי שיביאו את השמן הסטנדרטי שלהם וכשארצה ELF אוסיף עליו בעצמי במחיר מופקע שבמקרה יצא כמו מחיר של טיפול..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני אבהיר -

בעת רכישת הרכב ניתן לי שובר בדואר מקרסו, בצירוף מספר הרכב, לטיפול תקופתי קטן לרכב (לא זוכר את הניסוח המדוייק).

השובר הבטיח באותיות ענק (כמעט רבע עמוד) שהטיפול מתנה.

לכשהגעתי למוסך, לא טרחתי לשאול אם כל הטיפול הוא על חשבונם של קרסו.

לבסוף, חוייבתי על כחצי מהסכום של הטיפול.

שילמתי - אמרתי תודה רבה, ויצאתי.

מסתבר שטיפול מתנה! הינה בסה"כ "הנחה" כזאת או אחרת, מהמחירון של קרסו.

לקחתי את החוויה בתור שכר לימוד על התאגיד שעומד מולי.

וככה נראים פני קרסו בעיניי.

פורסם

מה שאתה אומר לא מדויק.

כתוב בפירוש שמדובר על החלפת שמן, מסנן שמן והעבודה בהחלפתם.

כנראה שילמת על ההפרש (פילטר אוויר, מסנן אבקנים ועוד).

היה לי אתו סיפור עם פיאט, חויבתי רק 50 ש"ח על הפילטר אוויר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...