Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רמקולים 9*6 לאוטו שלי,באוטו שלי אין מגבר.

התעניינתי ברמקולים של פיוניר ויש שני דגמים שאני לא יודע מה לבחור:

1. TSA6963E Pioneer

שיש להם 300 וואט

40RMS

2. TSA6973E Pioneer

שיש להם 400 וואט

80RMS

שניהם כאמור באותו המחיר.

התייעצתי עם המוכר בחנות של "אוטו-דיפו" והוא אמר לי שמכיוון שאין לי מגבר באוטו אז יהיה לי עדיף במקרה שלי לקחת את הרמקולים עם 300 וואט מכיוון שכשאני אגביר אני אשמע יותר טוב .

לעומת זאת אם אני אבחר את ה 400 וואט כשהם ללא הגברה, כשאני אגביר אני אשמע רעשים מוזרים ואני לא אהנה בעוצמות חזקות כמו עם הרמקולים של ה300 וואט.

יש אמת בדבריו?

פורסם

קודם כל, אם אתה מעוניין בקנייה של רמקולים וכ'ו לרכב, אז אל תלך לאוטו דיפו... תלך למקומות שיותר מתמחים בזה..

לגבי הרמקולים, הוא אמר לך בדיוק ההפך, אם תיקח את ה40 RMS ובעתיד תרצה להוסיף מגבר לא תהיה לזה השפעה גדולה, תחשוב שהמערכת שלך מפיקה 50RMS לכל יציאה (ממוצע), לעומת זאת אם תיקח את ה80 RMS תוכל להגיע לווליום יותר חזק אם תוסיך מגבר בעתיד, כי יהיה לו מה לסחוט מהרמקולים...

לי אישית יש 6X9 של פיליפס עם 80 RMS והם עבדו פצצה עוד לפני שהוספתי מגבר...

פורסם

אני לא חושב שאני אוסיף מגבר,יש לי כיום 9*6 בלי מגבר והם נשמעים מצויין,הבעיה שאחד מהם תקול.

sharkol - במידה ואני לא אוסיף מגבר,בהתחשב בשני הדגמים שאני רוצה,לקחת את החזקים יותר? או את החלשים. כי באוטו דיפי אמרו לי שכשאשר אני ישים ווליום גבוהה אני לא ישמע צליל נקי כל כך והוא ילווה ברעשים כאלה..זמזומים.

במידה ואני אקח את ה - TSA6963E Pioneer

שיש להם 300 וואט

40RMS

בווליום גבוהה אני אשמח צליל נקי וטוב

פורסם

אם היית מרוצה מהרמקולים שהיו לך עד עכשיו אז פשוט תקנה רמקולים באותו הספק...

אני מראש קניתי את אלה עם ה 80 RMS כי היתה לי כוונה להגביר אותם, ועוד לפני ששמתי מגבר שמעו מצויין..!

צליל נקי וחלק

פורסם

קודם כל, חשוב לציין שהמערכת (HU) שלך מספקת משהו כמו 12-18 ווואט RMS ולא 50. 50 זה ההספק המוצהר אבל הוא לא אומר כלום, התכל'ס הרבה יותר נמוך.

שנית, מה שחשוב זה לא היכולת ספיגה של הרמקולים אלא הנצילות שלהם.

פורסם

אם הם אותו מחיר אז למה לא לקחת מראש את אלה עם ההספק היותר גבוה ,לך תדע אולי תקום מחר בבוקר עם ג'וק בראש שבא לך מגבר .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

תקשיב, אני לא מהאנשים האלה שקונים סאב או שומעים ממש חזק - אני סולד מזה.

אני רוצה לשמוע קצת מעל הממוצע,ככה שמספק אותי רמקולים 9*6.

לגבי מגבר אני יודע שאני לא הולך לשים,כי אין לי כסף וגם אין לי כוונה לעשות כל מיני קדיחות וחורים באוטו בנוסף למה שקיים. ככה שאני יודע שלא הולך להיות מגבר.

כמו שכבר רשמתי,

"במידה ואני לא אוסיף מגבר,בהתחשב בשני הדגמים שאני רוצה,לקחת את החזקים יותר? או את החלשים. כי באוטו דיפי אמרו לי שכשאשר אני ישים ווליום גבוהה אני לא ישמע צליל נקי כל כך והוא ילווה ברעשים כאלה..זמזומים."

לכן..

עלי לקחת את החלשים יותר כדי שיתאימו לי?

פורסם

תקנה רמקולים עם הספק נמוך יותר ונצילות גבוהה יותר.

הHU שלך מספק כ20 וואט RMS, ולכן ככל שהרמקול יהיה קרוב להספק הזה, כך תוכל לנצל אותו יותר.

אם תקנה רמקולים של 80-100 וואט RMS, לא תוכל לנצל אותם כלל.

זה כמובן בהנחה שבכל מקרה לא תרכוש מגבר.

under construction..

פורסם

green monster מה שאתה אומר זה שככל שהרמקול קרוב יותר להספק שהמערכת מספקת אז אני אהנה ממנו יותר והוא גם ישמע יותר טוב?

במילים אחרות,

אם יש לי שני אלטנטיבות שהם רמקול 1 שהוא מספק 80RMS ורמקול 2 שמספק 40RMS

אני אשמע יותר טוב ברמקול השני שמספק 40RMS,אני צודק?

פורסם

במקרה שלך, שמדובר על הגברת HU בלבד, אז כן.

אם הייתה לך מחשבה עתידית על מגבר, אז היית יכול לשקול לקחת רמקול חזק יותר.

אבל שאתה מספק 18-20 וואט, אין לך ממש מה לעשות עם רמקול של 80-100 וואט.

under construction..

• תוכן חדש...