Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרות עם נייד HP, מבוסס Vista.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לדודתי היקרה יש נייד של HP, המבוסס Vista.

אתמול פתרתי את תופעת ה"מסך הכחול" בעזרת SP2. כעת ישנה בעיה חדשה, המחשב אינו מתעורר ממצב שינה, ואם הוא מתעורר - מיד נתקע ורק הפעלה מחדש משחררת את התקיעה.

בנוסף, המחשב עצמו מתנהל בכבוד, גם לאחר ניקוי "אשפה" והרצת אנטיוירוס מעודכן.

אשמח לכל עצה שהיא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני במקומך הייתי מגבה את כל החומר החשוב שלה, מפרמט לה אותו ומתקין ווינדוס 7.

היא דודה שלך למען השם! למה אתה נותן לה להסתובב עם ויסטה?

אם אתה צריך דיסק התקנה, רק תגיד.

Stay Dirty

פורסם

אותה תשובה כמו אסף, אבל אני דווקא מציע שדרוג ל XP.

לא תאמין כמה מהר המחשב יעבוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חבר'ה, הם מתגוררים באיטליה - אני פה לביקור קצרצר.

יש אופציות אחרות לפני פרמוט?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

wil - אין שום סיבה לחזור לסוס ועגלה כשיש מנוע מודרני.

אני לא יודע באיזה מחשב מדובר, אבל סביר שאם לא מדובר בנטבוק הרי שהוא מצויד במעבד כפול ליבה (לפחות) ויהנה מה-7. ד"א גם ויסטה - בודאי עם SP2 - עולה על XP מכל בחינה.

לגבי מצב השינה - אני נתקלתי בתופעות דומות כאשר נתתי פקודה לכניסה לשינה ואז סגרתי את המכסה. כניסה למצב שינה בצורה מסודרת (כלומר או פקודה או סגירת מכסה, אבל לא שניהם) גורמת תקלות באופן נדיר ביותר.

סביר שהבעיה היא בהגדרות. כדאי להמתין לארז (The Wolf) שיתן לך את ההגדרות הנכונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשית כל, רשום כאן את הדגם הספציפי של הנייד-ייתכן והבעיה הזו כבר ידועה ונמצא לה תיקון כלשהו.

יש לי כמה הצעות:

1. בדוק שהמחשב מעודכן באתר windows update בכל העדכונים האפשריים.

2. כנס לאתר היצרן של המחשב והורד משם דרייברים עדכניים. במידה והדרייברים בני שנה ומעלה הורד אותם בנפרד-מהיצרנים של החומרה.

3. יש אפשרות להכנס לbios ולשנות משם את מצב ה suspend-ייתכן שהמחשב מוגדר על power on suspend במקום suspend to ram, או במצב S1 במקום במצב S3 (כל יצרן קורא לזה בשמות אחרים).

4. בדוק בלוח הבקרה בערכת צריכת החשמל האם יש פעולה שמבצעת כיבוי של הדיסק הקשיח בכניסה למצב שינה (בסגירת המכסה). נסה לכבות את האופציה הזו ולראות מה קורה.

פורסם

מה הקשר לוויסטה?!?!

הבעיה במחשב היא שקוראים לו HP,

זה ממש לא משנה איזו מערכת הפעלה מותקנת עליו.

אגב, למי שהמליץ להתקין XP - בחייאת, אנחנו כבר עמוק בעשור השני של שנות האלפיים.

המערכת הזאת כבר לא נתמכת כמו שצריך ע"י מיקרוסופט בכל הקשור להגנה מווירוסים ושאר מרעין בישין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...